Kızlar bu çocuk ne ayak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler çünkü benim değil erkek hakkında tespit yapan sayılı üyelerdensin. Söylediklerin gibi sanırım evet çünkü benim de içime bu türlü sinmedi
teşekkür ederim hayatım. bir de son önerim var dinlemek istersen, tanıştığın hiçbir erkeğe bakire olup olmadığını söylemek zorunda değilsin. şimdi yalan yok hemen hemen her erkek cinsellik için geliyor zaten istisnalar hariç. senin bakireyim demen bazı sapık zihniyetlilere sadece hedef yaratır. bunu bilmek onun ne haddine! kimse senin için ay ne güzel kocamı bekliyorum diyor ne kadar masum ne kadar iffetli demeyecek. gerçekten ilgisi olan gerçekten sevme niyetinde olan erkek bekarete önem vermez. kendi bakirdir bakire arıyordur tamam o zaman zaten perfect match. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın ya bu zamanda gerçekten şu tiplere maruz kaldığımız için bütün kadınlar adına üzülüyorum

Bunu dememiştim ama ilişki anlayışımız sorulurken saygı sevgi sadakat gibi şeyler söyledik bir de ben cinsellik yaşamam demiştim ki bu da o manaya çıkıyor direkt haklısınız. Daha çok dikkat edeceğim, iyi erkekleri çekebilmek için. Tekrardan çok teşekkür ederim

Erkeğin yaşı kaç? 12? 15? M.l mıdır nedir cidden! Böylesine m.l denir.

Ne olgunluk var, ne üslup var, ne konuştuğu konuda meymenet var.

Sendeki hata şu; böyle biriyle haddinden fazla muhattap olmuşsun ve terslememişsin.

O sana " yok şöyle adamla evlenirsin, yok hiç öpüştün mü?" vb şeyler sorup söyleyince neden " sana ne l.n d.ngil!" demedin? " Sana ne be m.l mısın?" diyip ağzının payını vermedin?

Tersledim. Bana böyle bi soru soramazsin gibisine konuşup kapattım. Dediklerimi yazıp uzatmak istemedim ama haklısınız fazla bile muhattap olmuş oldum. Daha sert tavrı hakediyormuş. Tesekkur ederim düşünceniz için

Bütün hislerime tercüman olan bir yorum

Çok teşekkür ederim değerli bir yorum

Ay kız bundan daha süper bi laf koyma olamaz. Bırakırken tekrar üslubunu bozarsa bunu dicem valla ohhh harika oldu bu teşekkür ederim
Bu tür arsızları başka türlü kıramazsın. Kalp malp yok çünkü bu türde. Onları en çok dilinden düşürmedikleri şeyle vuracaksın. Seni sevişmeye layık görmüyorum diyeceksin, yetersiz hissettireceksin. En çok buna takarlar.

Bu adam 15 yaşında mı? Ne kadar iğrenç muhabbetler, kendini böyle muhabbetlerin içerisine sokma hiç kimseyle. Kimseye de kendi geçmişinin hesabını verme bekaret çeteresi sunma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…