- 20 Ekim 2023
- 428
- 735
teşekkür ederim hayatım. bir de son önerim var dinlemek istersen, tanıştığın hiçbir erkeğe bakire olup olmadığını söylemek zorunda değilsin. şimdi yalan yok hemen hemen her erkek cinsellik için geliyor zaten istisnalar hariç. senin bakireyim demen bazı sapık zihniyetlilere sadece hedef yaratır. bunu bilmek onun ne haddine! kimse senin için ay ne güzel kocamı bekliyorum diyor ne kadar masum ne kadar iffetli demeyecek. gerçekten ilgisi olan gerçekten sevme niyetinde olan erkek bekarete önem vermez. kendi bakirdir bakire arıyordur tamam o zaman zaten perfect match. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın ya bu zamanda gerçekten şu tiplere maruz kaldığımız için bütün kadınlar adına üzülüyorumÇok teşekkürler çünkü benim değil erkek hakkında tespit yapan sayılı üyelerdensin. Söylediklerin gibi sanırım evet çünkü benim de içime bu türlü sinmedi
Bunu dememiştim ama ilişki anlayışımız sorulurken saygı sevgi sadakat gibi şeyler söyledik bir de ben cinsellik yaşamam demiştim ki bu da o manaya çıkıyor direkt haklısınız. Daha çok dikkat edeceğim, iyi erkekleri çekebilmek için. Tekrardan çok teşekkür ederimteşekkür ederim hayatım. bir de son önerim var dinlemek istersen, tanıştığın hiçbir erkeğe bakire olup olmadığını söylemek zorunda değilsin. şimdi yalan yok hemen hemen her erkek cinsellik için geliyor zaten istisnalar hariç. senin bakireyim demen bazı sapık zihniyetlilere sadece hedef yaratır. bunu bilmek onun ne haddine! kimse senin için ay ne güzel kocamı bekliyorum diyor ne kadar masum ne kadar iffetli demeyecek. gerçekten ilgisi olan gerçekten sevme niyetinde olan erkek bekarete önem vermez. kendi bakirdir bakire arıyordur tamam o zaman zaten perfect match. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın ya bu zamanda gerçekten şu tiplere maruz kaldığımız için bütün kadınlar adına üzülüyorum
Erkeğin yaşı kaç? 12? 15? M.l mıdır nedir cidden! Böylesine m.l denir.Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Konuşalı da iki hafta olmadı. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Güncelleme:
Oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi ?
Tersledim. Bana böyle bi soru soramazsin gibisine konuşup kapattım. Dediklerimi yazıp uzatmak istemedim ama haklısınız fazla bile muhattap olmuş oldum. Daha sert tavrı hakediyormuş. Tesekkur ederim düşünceniz içinErkeğin yaşı kaç? 12? 15? M.l mıdır nedir cidden! Böylesine m.l denir.
Ne olgunluk var, ne üslup var, ne konuştuğu konu da meymenet var.
Sendeki hata şu; böyle biriyle haddinden fazla muhattap olmuşsun ve terslememişsin.
O sana " yok şöyle adamla evlenirsin, yok hiç öpüştün mü?" vb şeyler sorup söyleyince neden " sana ne l.n d.ngil!" demedin? " Sana ne be m.l mısın?" diyip ağzının payını vermedin?
Bütün hislerime tercüman olan bir yorumTamamen kafa yapınızının uyduğunu düşündüğünüz birisiyle tanışana kadar kendinizi evlilik yoluna koymayın. Ben anlattıklarınıza bakarak erkek kişisinin avcı model olduğunu düşündüm. Bunlar sıvı gibidirler istediğini elde edene kadar her şekle bürünenilirler. Evlilik istemiyorum diyip sonra sen fikrimi değiştirdin demesi buna örnek gösterilebilir. Sizin bir çizginiz var. Netsiniz bu konuda belliki gönül eğlendirme derdinde değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım bu kişiyle aynı yolda ilerlemezdim. Bekaret konusuda kişinin kendi tercihi polemiğe girilmesi gereken bir konu değil bence.
Çok teşekkür ederim değerli bir yorumTamamen kafa yapınızının uyduğunu düşündüğünüz birisiyle tanışana kadar kendinizi evlilik yoluna koymayın. Ben anlattıklarınıza bakarak erkek kişisinin avcı model olduğunu düşündüm. Bunlar sıvı gibidirler istediğini elde edene kadar her şekle bürünenilirler. Evlilik istemiyorum diyip sonra sen fikrimi değiştirdin demesi buna örnek gösterilebilir. Sizin bir çizginiz var. Netsiniz bu konuda belliki gönül eğlendirme derdinde değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım bu kişiyle aynı yolda ilerlemezdim. Bekaret konusuda kişinin kendi tercihi polemiğe girilmesi gereken bir konu değil bence.
Ay kız bundan daha süper bi laf koyma olamaz. Bırakırken tekrar üslubunu bozarsa bunu dicem valla ohhh harika oldu bu teşekkür ederimBirileriyle bir şeyler yaşarım belki ama o kişi sen değilsin de oturt içine.
Bu tür arsızları başka türlü kıramazsın. Kalp malp yok çünkü bu türde. Onları en çok dilinden düşürmedikleri şeyle vuracaksın. Seni sevişmeye layık görmüyorum diyeceksin, yetersiz hissettireceksin. En çok buna takarlar.Ay kız bundan daha süper bi laf koyma olamaz. Bırakırken tekrar üslubunu bozarsa bunu dicem valla ohhh harika oldu bu teşekkür ederim
ona pek bir yorumum yok benim yaBen kendimi henüz tam olgunlaşmış görmüyorum evet :) çocuğu yorumlar mısınız lütfen
Bu adam 15 yaşında mı? Ne kadar iğrenç muhabbetler, kendini böyle muhabbetlerin içerisine sokma hiç kimseyle. Kimseye de kendi geçmişinin hesabını verme bekaret çeteresi sunma.Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Konuşalı da iki hafta olmadı. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Güncelleme:
Oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi ?
Konsept 15 değil zaten :) 26yım. Bu çocuğun üslubunu sormak istedim size ama oklar bana yöneldi hiç anlamadım sizi maalesef
O da 26Çocuk kaç yaşında ona göre yorum yapalım.
Ahhahaha anladım komik asıl soruma cevap bulamayıp yargılanmam. Önce soruyu okuyup sonra beni yargılasaydınız bari de ayyy neyseee uğraşamayacağım teşekkürlerona pek bir yorumum yok benim ya
Dimi içime sinmeyen biriyle ilerlenmezKarşındakinin hareketlerini itici bulduysanız uzaklaşın bence
Yaştan bağımsız olgun biri değil. Nerede ne konuşacağını bilmiyor. Aklı bir karış havada sizi çok yorar yol verin gitsin.O da 26
Vereceğim bebeğim. Tanımladığınız gibi biri bence de.Yaştan bağımsız olgun biri değil. Nerede ne konuşacağını bilmiyor. Aklı bir karış havada sizi çok yorar yol verin gitsin.
Vereceğim bebeğim. Tanımladığınız gibi biri bence de.