Bakir mi arıyorsunuz derdiniz ne anlamadım ki
Kızlar 39 yaşında değilim. Kendim bakireyim. Kocamı bekliyorum. 26 yaşındayım. Çocuğu yorumlar mısınız lütfen. Bakir erkek de aramıyorum ama olsa daha iyi olur tabii. Sadece çocuğun iyi mi veya kötü mü bir çocuk olduğunu sormak istedim39 yaşımda değilsiniz sanırım.
HahahahhaEvlenin
Benim öyle bir niyetim yok ama ne istediğimi bilmem lazım ve kendimi daha fazla geliştirmem evet. Laf sokma olarak algılamadım :) o çocuk da saygısız. Teşekkürlerİki taraflı suç.Siz karşıdakine niyetinizi belli etmeyip daha iyisini bulana kadar idare edeyim diyen biri,O ise bunu bile bile bekliyor bırakıp gitmek yerine beddua hakaret sonra yine yalvarma kendi toksit ilişkisini kendi eliyle yaratmış bir tip . ikinizden de olmaz . Oturup kendinizi geliştirin önce.....
Ben hiçbir sey anlamadimKızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş, kadınsal ürünleri vs biliyordu. Yalan mı söyleyeyim diyordu. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Ben kendimi henüz tam olgunlaşmış görmüyorum evet :) çocuğu yorumlar mısınız lütfenergenlik 22 yaştan sonra tekrarlıyor ve 30 lu yaşlara kadar sürüyormuş gerçekten.
26 son kararın mı? Adam da o yaşlardaysa bi zahmet kadınsal ürün dediğin neyse biliyodur muhtemelen mağarada yaşamıyor. Bacım yaşın 30 a gidiyor acaba konsepti 15 bandından çıkarsan mı?Kızlar 39 yaşında değilim. Kendim bakireyim. Kocamı bekliyorum. 26 yaşındayım. Çocuğu yorumlar mısınız lütfen
Konsept 15 değil zaten :) 26yım. Bu çocuğun üslubunu sormak istedim size ama oklar bana yöneldi hiç anlamadım sizi maalesef26 son kararın mı? Adam da o yaşlardaysa bi zahmet kadınsal ürün dediğin neyse biliyodur muhtemelen mağarada yaşamıyor. Bacım yaşın 30 a gidiyor acaba konsepti 15 bandından çıkarsan mı?
Öncelikle çok tesekkur ederim hemcinsine ok yöneltmekten önce sorduğum adamı yorumladığınız için.Ben böyle şeyleri çok itici buluyorum ya.İki taraf da isteyince bir şeyler olur.
Öpmeyecek misingibi sorular hoş değil.Belli ki sizin düşünceniz karşınızdakiyle farklı.Eğer böyle şeyler size de itici geliyorsa konusmaya devam etmeyin.Ama sizi manipüle etmeye de çalışıyo gibi geldi yok kedilerle yaşarsın falan dünyada tek erkek o değil ki.İfade tarzında sorun var gibi geldi net ol bana demek yerine böyle seyler demesi bilemedim.
Sevişmek istiyor. Söyleyin kendisine evlenme vaadiyle kandırma olayı 90 ların sonu gibi bitti.Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bu arada 26 yaşındayım. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş, kadınsal ürünleri vs biliyordu. Yalan mı söyleyeyim diyordu. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Konuşalı da iki hafta olmadı. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de. Sizin fikirlerinizi dikkate alıyorum
Ay size de çok teşekkür ederim benden önce erkeği yorumladığınız içinSevişmek istiyor. Söyleyin kendisine evlenme vaadiyle kandırma olayı 90 ların sonu gibi bitti.