Kızlar bu çocuk ne ayak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

svln03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
70
36
39
Kızlar bir çocuk var. Bu çocuğa karşı net değilim. Onun da buna siniri bozuluyordu, biz neyiz diye soruyordu. Bir gün gerçekten sinirlenmiş beni aradı ve sen 40 45 yaşlarına gelirsin yamuk bir adamla evlenirsin ya da kedilerinle yaşarsın dedi. Bir de daha önce ilişkide cinsellik yaşamam, kocamı beklerim demiştim. Aynı gün telefon konuşmasında bana daha önce birine sarıldın mı, öptün mü, öpüştün mü diye sordu. Hayır desen inanmam vs gibisine yaptı. Sonra yani düşün romantik bir ortam oldu… beni öpmeyecek misin gibisine konuştu. Ben sormuştum uzun bir ilişkisi olmuş kız sonra evlenmiş, kadınsal ürünleri vs biliyordu. Yalan mı söyleyeyim diyordu. Bu çocukla sadece bir kere oturdum ama okul arkadaşımdı çocukluktan. Midem bulandı soğudum da size de sormak istedim. Bitiririm zaten de.

Bakir mi arıyorsunuz derdiniz ne anlamadım ki
39 yaşımda değilsiniz sanırım.
Kızlar 39 yaşında değilim. Kendim bakireyim. Kocamı bekliyorum. 26 yaşındayım. Çocuğu yorumlar mısınız lütfen. Bakir erkek de aramıyorum ama olsa daha iyi olur tabii. Sadece çocuğun iyi mi veya kötü mü bir çocuk olduğunu sormak istedim

İki taraflı suç.Siz karşıdakine niyetinizi belli etmeyip daha iyisini bulana kadar idare edeyim diyen biri,O ise bunu bile bile bekliyor bırakıp gitmek yerine beddua hakaret sonra yine yalvarma kendi toksit ilişkisini kendi eliyle yaratmış bir tip . ikinizden de olmaz . Oturup kendinizi geliştirin önce.....

Hahahahha
Benim öyle bir niyetim yok ama ne istediğimi bilmem lazım ve kendimi daha fazla geliştirmem evet. Laf sokma olarak algılamadım :) o çocuk da saygısız. Teşekkürler

Ben hiçbir sey anlamadim

Kızlar 39 yaşında değilim. Kendim bakireyim. Kocamı bekliyorum. 26 yaşındayım. Çocuğu yorumlar mısınız lütfen
26 son kararın mı? Adam da o yaşlardaysa bi zahmet kadınsal ürün dediğin neyse biliyodur muhtemelen mağarada yaşamıyor. Bacım yaşın 30 a gidiyor acaba konsepti 15 bandından çıkarsan mı?

26 son kararın mı? Adam da o yaşlardaysa bi zahmet kadınsal ürün dediğin neyse biliyodur muhtemelen mağarada yaşamıyor. Bacım yaşın 30 a gidiyor acaba konsepti 15 bandından çıkarsan mı?
Konsept 15 değil zaten :) 26yım. Bu çocuğun üslubunu sormak istedim size ama oklar bana yöneldi hiç anlamadım sizi maalesef

Ben böyle şeyleri çok itici buluyorum ya.İki taraf da isteyince bir şeyler olur.
Öpmeyecek misin gibi sorular hoş değil.Belli ki sizin düşünceniz karşınızdakiyle farklı.Eğer böyle şeyler size de itici geliyorsa konusmaya devam etmeyin.Ama sizi manipüle etmeye de çalışıyo gibi geldi yok kedilerle yaşarsın falan dünyada tek erkek o değil ki.İfade tarzında sorun var gibi geldi net ol bana demek yerine böyle seyler demesi bilemedim.

Öncelikle çok tesekkur ederim hemcinsine ok yöneltmekten önce sorduğum adamı yorumladığınız için. Hem net ol dedi hem bunları söyledi bana. Saygısızca geldi yine de sizlere sormak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Zaten ben yalnızlıktan korkmam vs gibi cevabını verdim. Uzun detayı anlatmadım. Manipülasyon diyorsunuz üslubunu siz de dogru bulmadınız o zaman

Sevişmek istiyor. Söyleyin kendisine evlenme vaadiyle kandırma olayı 90 ların sonu gibi bitti.

Ne demekAbartmıyorsunuz sizi anlıyorum cünkü bana da aynı şeyler oluyor ve maalesef erkekler hayırdan anlamıyor.Belki bana katılmayanlar olabilir ama siz bişeyler yaşamak istemediğiniz için daha çok radarına girdiniz bu erkek kişininBu yüzden size böyle ufak ufak şeyler soruyor onu isteyin diye.Kaçan kovalanır misali erkekler de istemeyen kız istesin diye coook zorluyor.Manipülasyonlara gelmeyin tek erkek o değil pekala kendinize göre kişilerle tanısabilirsiniz.

Sevişmek istiyor. Söyleyin kendisine evlenme vaadiyle kandırma olayı 90 ların sonu gibi bitti.
Ay size de çok teşekkür ederim benden önce erkeği yorumladığınız için zaten oturduğumuz kafede evli bir arkadaşı vardı onunla konuştu biraz evlilik zor dedi adam o da hayatta evlenmem vs dedi sonra ben ilişki anlayışımı anlattım gelecek görmediğim erkekle olmaz dedim kalktık yürüdük bana sen fikrimi değiştirdin dedi :) arkadaşının yanında öyle demiyordun dedim. Arkadaş o mantıken dedim gibi konuştu. Yalan dimi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…