Durduk yere dert sahibi oldum...

Kızlar ya çok saçma ama bakalım benden başka birini de böyle etkiliyor mu diye merak ettiğimden açmak istedim konuyu.

Şimdi Allah bozmasın güzel giden bir ilişkim var. Çok şükür şu geçen bir yıl içinde (ki sadece haftasonları görüşmüyoruz) hiç kötü bi'şeyini görmedim. Şimdi asıl konuya gelecek olursak ben bu aralar çok etkilenir oldum her şeyden. Misal bi'tane yakın arkadaşım var. Bu arkadaşımın 5 yıllık ilişkisi var(dı). Öyle güzel anlatırdıki ne güzel derdik hep... Geçen konuştuk da çocuk aldatmış arkadaşımı... Sınıfından bir kız kafasını karıştırır olmuş beyfendinin. Arkadaşım bu cümlelerini tesadüfen yakın bir kız arkadaşının facebook sayfasından, onun ağzıyla sevgilisiyle konuşarak öğrenmiş... O kafasını karıştıran kız kaza geçirmiş arkadaşım sevgilisine kıskandığı halde kazadır git tabii, ilgilen demiş. Böyle demesine rağmen çocuk kızın evine giderken arkadaşıma söylememiş. Elinde çiçek, çikolata başında beklemiş kızın ve tüm arkadaşımı tanıyan ortak kişilere X'in haberi var tabii ki demiş (x=arkadaşım)... Ki bu ilk en basit kısım sonrası tam rezillik...

Ve arkadaşım bu yaz yüzük takacaktı bu kişiyle...

Her neyse bu konu, sonra burada okuduklarım vs. çok etkilenir oldum ve bu zamana kadar bi'yanlışını görmediğim sevgilimin her hareketine anlam yükler olmaya başladım:KK50: Sürekli "acaba facebooktan eski sevgilisini aratıyo mu(bu arada eski sevgilisi ilk güvendiği hani herkesin en masum haliyle sevip inanmaya hazır olduğu zamanlar vardır ya işte öyleymiş.../ kız bunu aldatmış 7 ay gibi bi'süre sevgililermiş ama anlattığına göre ayrılıkları sayınca 3 ay anca sürmüş ve biraz abuk bi'ilişkiymiş), acaba Allah nasip eder de evlenirsek oda eskiyi unutamayıp beni aldatır mı, ya onunda arada kafasını karıştıran bi'kız varsa" bu örnekler uzayıp gidiyor. Ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Düşünsenize hiç bir sorun yok ama mutsuzsunuz:26:Sürekli 5 yıllık sevgili bile böyle yaparsa kime nasıl güveneceğiz modundayım.
Sürekli çaktırmadan sevgilimin bakışlarını falan takip ediyorum istem dışı sınıfta birine bakıyor mu falan diye (hani farklı bi'gözle bakarsa insan anlar gibisinden)

En son buradaki şu ayrılık sonrası video, fotoğraf vb.şeylerle tehdit dertlerini okuduktan sonra yine ya bi'gün benimde başıma gelirse diye bi'yolunu bulup silmesini istedim sevgilimin ki gayet seviyeli, şakalaşmalı, gülüşmeli anı olsun diye çekilmiş bi'videoydu:KK14:.

Çevremde çok fazla aldatılan kadın var. İki komşumuz severek evlenmiş ve şuan eşleri eski sevgililerine döndü. Neymiş içlerinde kalmışmış. Biri komşumuzla üniden sevgili olup evlenmiş şuan lise aşkıyla, diğer üni sonrası evlenmiş şuan ilk aşık olduğu kadınla... Üstüne burda okuduklarım:KK14:

Resmen doğmamış çocuğa don biçip üzülüyorum, çok mutluyken birden ya bizde bi'gün çok kötü olursak biter de nefret edersek birbirimizden diye düşünüyorum. (önceki ilişkimde en güvendiğim anda abuk sebeple terketmişti ve sonrası seviye baya düşmüştü ve uzunca bi'süre atlatamamıştım, çok zor güvenmiştim şimdiki yaşadıklarıma)

En basiti ben cinselliğe hep onca kadın senelerdir yaşıyo çok korkunç bi'olay olmasa gerek diye düşünürken burdan okudukça (6 aydır, 1 yıldır birlikte olamayanları) diyorum ya benimde zamanı gelince böyle olursa:KK53:

Sorunlu gibi oldum, boş vaktim de yok halbuki böyle oturup saçma saçma düşünüp, kendimi üzmeye ama ı-ıh yani son bir aydır bunları çevremden görüp burdan da okudukça şüpheci biri oldum:KK14:

Dipnot: Sevgilimin yanında hala şen şakrak moddayım. Bu düşünceler sürekli aklımda ama kafamda kurup mutluyken huzursuzlaşmaktan yoruldum:KK25:

Etrafta bu kadar olumsuz örnek varken, aldatılan veya aldatmış kadınların hikayesini okurken, duyarken insanın içine az da olsa bir şüphe yerleşiyor. Ama seninki birazcık fazla olmuş gibi sanki, kendine zarar vermeye başlamışsın. Hatta bu şekilde sevgilinden şüphelenmeye devam edersen ilişkinize de zarar verirsin bir zaman sonra -Allah korusun. O yüzden bence dışardan gördüklerine duyduklarına kulağını kapat. Sadece sevgiline bak. Nasılsa sevgilin şimdiye kadar ondan şüphelenmeni sağlayacak bir hareket yapmamış. Boşuna ona olan güvenini sarsma canım :KK34:

Etrafta bu kadar olumsuz örnek varken, aldatılan veya aldatmış kadınların hikayesini okurken, duyarken insanın içine az da olsa bir şüphe yerleşiyor. Ama seninki birazcık fazla olmuş gibi sanki, kendine zarar vermeye başlamışsın. Hatta bu şekilde sevgilinden şüphelenmeye devam edersen ilişkinize de zarar verirsin bir zaman sonra -Allah korusun. O yüzden bence dışardan gördüklerine duyduklarına kulağını kapat. Sadece sevgiline bak. Nasılsa sevgilin şimdiye kadar ondan şüphelenmeni sağlayacak bir hareket yapmamış. Boşuna ona olan güvenini sarsma canım :KK34:

Konumu unutmuşum ya bi'an nezaman yazmışım dedim:KK1: Arada karamsar dönemler olur ya öyle bi'dönemdi. Çok şükür artık burdan etkilenmiyorum. Sanırım burdan da çok çevremdeki birebir gördüğüm evli bayanların aldatılmaları vs.etkiliyor beni ama dediğin gibi durup kendi hayatımda karamsarlığa düşmem biraz yersiz. Çok şükür bi'sorunumuz olmadı şimdiye kadar:KK16:

Raiinbow bende aynı senin gibiyim ya hep düşünüp dururum çevremdekileri gördükçe yada burda okuduklarımı kaç sene çıkmışlar aldatılmış ya bigün benimde başıma gelirse diye huzursuz olurum bazen düşünme derim ama düşünmeyipte iyi niyetli olup gözümü dört açmazsam hadi arkamdan iş çevrilirse diye korkarım bu seferde sevgilimle 4.yılımız olacak bu sene inş.2 buçuk yıldır yanımdaydı ama haftada 1 2 kere görüşebiliyoduk şimdide başka şehirde okuyo görmüyorum ama güveniyorum yapacak insan yanımda olsada yapar ordada yapar o yüzden takmıyacaksın demek ki pek sonuçta olacağı varsa olur ve o kaybeder Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin inş.

Aynen yapacak adam yapar her türlü ki görüyorum çevremde de... Görüp, duydukça diyorum "hiiii hiç beklemezdim" diye sanırım bu tedirgin etmişti beni:KK31:
Daha fazla aynı durumda olamazdık.
Ama bi şey farkettim; "hiç beklemezdim", "çok mutluyduk", "o asla yapmaz diyordum ama yaptı" deniliyor ya..
Aslında o biraz görmek istememekle alakalı galiba.
O kadar da bir anda, hiçbir şey yokken hadi eski sevgilime döneyim demiyor ya bu insanlar..
Belki ilişkinin büyük kısmında hiç beklenmeyecek bir olaydı tamam ama son bikaç ay/yıl illa ki sona yaklaşıldığını belli edecek şeyler yaşanıyor aslında.
Yani siz her gün tartışmaya başlamışsınızdır, uzaklaşmışsınızdır, mutlu olamıyorsunuzdur. Ondan sonra belki olabilir. O zaman zaten ayrılınacağı bellidir de, eski sevgili ya da iş arkadaşına aşık olmak bahanesidir artık bence. Başka biri olmasa da ilişkinin sonuna gelinmiştir artık bence. İnsan ilişkide sona yaklaştığını anlıyor aslında -görmekten korkmazsa-
Bir anda, mutlu mutlu yaşarken, gerçekten hiçbir sinyal yokken bir sabah uyanıp aldatılan var mı? (varsa da söylemesin nolur tek avuntum bu yoksa kafayı yicem paranoyadan :/ )

Yani aslında böyle olanlar da var. Dediğim gibi arkadaşımın 3-4 yıl gibi bir birlikteliği var görünürde çok iyiler kız buluştuktan sonra (ki çok güzel geçti ya diye mesajlar atıyordu bana) akşamında sanalda bi'kıza yazıldığını gördü:44:Tabii 24 saat yanlarında olmadığım için hiç sinyal verdi mi ilişkide bilmiyorum ama gördüğüm tabii huzursuz etti beni.

off tatlım aynen ben de çok etkileniyorum burdan burdaki durumlardan olaylardan. acaba benim de başıma gelir mi böyle olur muyuz böyle davranır mı akşama kadar empati yapıyorum sorguluyorum.:KK14:

inan yalnız değilsin.
üstelik askerde benim sevgilim aradıkça çocuga bile soru sorup duruyorum böyle bir şey olsa tepkin ne olur böyle davranır mısın fln diye:KK43:

Valla bu durumu yaşayan ortak arkadaşımız olduğu için biz de oturup konuşmuştuk. Ben direk "aldatan kendini düşürür, karşısındakine hiç birşey olmaz" dedim. Tavrımı biliyor yani. Ki cidden öyle ben belki 1 ay ağlarım ama geçer elbet, o yaptığı terbiyesizlikle kalır. Kör aşık olmamak lazım ben burda bazen yaşıtlarımı görüyorum da :KK50:

Sağolun kızlar:KK3: ara ara gelip gidiyor bu düşünceler bu kadar kötü duyumlar aldıkça, Allah huzurumuzu, sağlığımızı bozmasın gerisi tırıvırı:KK9:

X