- 3 Şubat 2011
- 18
- 1
gel tatlım gel
ne olursan ol gel
yeterkı gel
iyi akşamlar nerdensiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel tatlım gel
ne olursan ol gel
yeterkı gel
kız ben 21 yaşındayım eşim 33 yaşında ama alllahtan yaşını göstermiyo bana öle sorsalar boşarım kocayı
sağol heepimizin allah yardımcısı olsun ben alışkınım uykusuzluğa normalde de 4-5 saat uyusam yetiyordu zaten
vavvv :))
senın gıbı herseyden önce kendını seven ınsanlara hayranım ...
çünkü herkesten önce kendıne saygın oldugunu düşünüyorum..
hanı bazıları vardır, biri olmadı, ikincisi de olmazsa katlanırım mantıgına sahıp deılsın bence
hoşuma gitti
aynen öyle çocuğum olsa belki bende öyle düşünürdüm babasız büyümesin diye ama arada çocuk olmayınca ayrılması daha kolay oldu bi daha da uzun bi süre evlilik düşünmüyorum zaten bekarlığın kıymetini anladım kimsenin derdini çekmeye niyetim yok
eşin senı el üstünde tutuyordur cnm..
bence uçuk bir yaş farkı yok.kadınlar daha erken yaşlanır.
kıscelerım benım cıkmam gerek yarın yıne aynı yer aynı saate bulusmak uzere dıyorummm ıyı gecelerrrr
aynen öyle çocuğum olsa belki bende öyle düşünürdüm babasız büyümesin diye ama arada çocuk olmayınca ayrılması daha kolay oldu bi daha da uzun bi süre evlilik düşünmüyorum zaten bekarlığın kıymetini anladım kimsenin derdini çekmeye niyetim yok
kıscelerım benım cıkmam gerek yarın yıne aynı yer aynı saate bulusmak uzere dıyorummm ıyı gecelerrrr
ee kuzum normalde dedim yaniii hamilelik dışı durumda bende hamile kaldığımdan başlayarak bundan 1 ay öncesine kadar fosuuur fosur uyuyodum şimdi tık yok genekeşke banada yetse ben bi uyuyorum akşam anca kalkıyorum
desene ihale bize kaldı
sağolsun tutar aslında bu yaş farkını sölediğimde herkes tepki gösteriyo sanki arada 30 yaş varmış gibi
geceyı toplayın bırlıkte artıkın
teskkur ederım kızlr hadı baslayalım sohbetımıze:)
kızlar bende uyuyamayanlardanım
sensiz yapabilirmiyiz ki
kızlar bende uyuyamayanlardanım