kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

annemde oyle dıyıp duruyor bana:KK5: ne yapayım yahuuuuuuuuu kpss varsa suc benım mıııııııııııı ühühhhhhh:KK50:

aman boşver be erken bence erkenden evlenme bence acele etme bekarlığın tadını çıkar biraz sonra bugünlerini çok ararsın

aman boşver be erken bence erkenden evlenme bence acele etme bekarlığın tadını çıkar biraz sonra bugünlerini çok ararsın

ya bır yandan da oyle dusunuyorum ıste sonunda kafayı yerım heraldee :)):KK52:

evet hele senın ıcın muhtesem olsa gerek :)

vallaha kooocaaa gün ve gece sıcaktan ve hareket kısıtlılığından bunalan biri için oldukça güzel :KK37: ama birkaç gün içinde sıkılmaya bile fırsat bulamayacağımı bildiğim için tadını çıkartıyorum:KK53::KK52:

ya bır yandan da oyle dusunuyorum ıste sonunda kafayı yerım heraldee :)):KK52:

bence evlen hemen çocuk yap aranızda çok yaş farkı olmasın. düşünsene biri size ''abla-kardeş misiniz '' diyor. O anki havayı bekarlıkta bulamazsın :KK52:

ayy 19 yaşımda kalkmış evlilik dersi veriyorum, Allah akıl fikir versin bana :KK53:

bende 24 yaşındayım 2 kere evlenip ayrıldım bekarlık gibisi yok valla

vavvv :))

senın gıbı herseyden önce kendını seven ınsanlara hayranım ...

çünkü herkesten önce kendıne saygın oldugunu düşünüyorum..

hanı bazıları vardır, biri olmadı, ikincisi de olmazsa katlanırım mantıgına sahıp deılsın bence
hoşuma gitti :KK49:

allah yardımcın olsun ya hamileliğin son günlerindeymişsin yeni fark ettim :KK1: sen daha çok uykusuz kalıcaksın :KK1: ama korkma uyuyaman çok oluyo :KK1: :KK1:

sağol heepimizin allah yardımcısı olsun ben alışkınım uykusuzluğa normalde de 4-5 saat uyusam yetiyordu zaten :KK51:

bence evlen hemen çocuk yap aranızda çok yaş farkı olmasın. düşünsene biri size ''abla-kardeş misiniz '' diyor. O anki havayı bekarlıkta bulamazsın :KK52:

ayy 19 yaşımda kalkmış evlilik dersi veriyorum, Allah akıl fikir versin bana :KK53:

kız ben 21 yaşındayım eşim 33 yaşında :KK1: :KK1: ama alllahtan yaşını göstermiyo :KK1: bana öle sorsalar boşarım kocayı :KK1: :KK1:

X