kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

of sorma yaptıgım tek sey anneme ew ıslerıne yardımcı olmak mıllet denıze gıderken bız evdeyız puff yaa

ıyıyım bebegım napayım valla otur ortu sıkılıyorum ıste her zaman kı seyler sn ne yapıyorsun

bende ne yapıyım forumda bakınıyorum öyle aynen hem sıcak hemde yapıcak bişey yok otur otur bende sıkıldım valla

hoşgeldin

cok tesekkur ederım sende gel aramızaa

ee anlatın kızlarr buraya gelıp susmak yookk

bende nedense denizi hiç sevmiyorum annemler hemen hemen her gün denize gidiyo ama ben gitmiyorum evde oturuyorum bu sıcakta hiç bi yere gitmek istemiyorum

ya ben cok gıtmek ısterım vallahı yaa oturmaktan cok sıkılıyorum denız olmasa bıle gezmeye gıtmek bıle ısterım yani

Ne yapayım annem yemek yapıyo, ben bebek bakıyorum =)
Bi arkama bakıyom, bi ekrana bakıyorum (Bebek bayaaa uzakta da laptoptan =))

Sizler neler yaparsınız, haa ayrıca ben 3 gün part time çalışıyorum =)

of sorma yaptıgım tek sey anneme ew ıslerıne yardımcı olmak mıllet denıze gıderken bız evdeyız puff yaa

bende nedense denizi hiç sevmiyorum annemler hemen hemen her gün denize gidiyo ama ben gitmiyorum evde oturuyorum bu sıcakta hiç bi yere gitmek istemiyorum

ya bu ne yorumlarım uste cıkıyor yaa

Ne yapayım annem yemek yapıyo, ben bebek bakıyorum =)
Bi arkama bakıyom, bi ekrana bakıyorum (Bebek bayaaa uzakta da laptoptan =))

Sizler neler yaparsınız, haa ayrıca ben 3 gün part time çalışıyorum =)

bızler ancak otururz baska bısey yapmıyoruz:2: kac yasındasın kucuksun sankı yenı kardesın oldu dıye oyle dusundum

premature konus kız neden konusmuyosun anlat sende kendınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…