Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Canım kuruma çizgisi gibi bende 8 gün kala yapmıştım geçen ay benimkiside böyle silik çıktı 20 dakka sonra ama 3 gün gecikmeyle regli oldum bekle biraz istersen 2 gün kala yapman daha iyi olur

QUOTE="incim1, post: 78607439, member: 1183172"]
Kızlar selammm Sat 9 kasım Bat 10 aralık gebelik testi yapmaya ne zaman başlayayım sizde durumlar nasıl beraber test yapalım birde ben internetten test sipariş edeceğim öneriniz var mı yalancı sonuç çıkarmayanındannn
[/QUOTE]
Merhaba canım benim de bat 11 aralik yakiniz pazartesi günü test yapmayı planlıyorum ben Clearbule test yapicam o test güvenilir belirtti olarak regl olamacakmisim gibi ağrılar var birde koku hassasiyetim var o yüzden test yapicam sende belirtiler neler

Yapılan testleri gorsellerini paylaşalım beraber sevinip beraber dua edelim birbirimizin yaninda olalim kızlar

Canim ne yaptin test yaptin mi ben pazartesi günü test yapmayı planlıyordum kafam karıştı yapsam mi diye

Kızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil

Eklentiler

• IMG_20241205_160815.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…