Merhaba kızlar reglime 1 hafta var ovulasyonla takip ettim düzenli ilşki oldu bugün dayanamadım test yaptım çok erken amasizce var mı bir şey birde önerdiğiniz test markası var mı kızlar
Aynen csnım bencede daha erken bekleyeceğim bakalımCanım kuruma çizgisi gibi bende 8 gün kala yapmıştım geçen ay benimkiside böyle silik çıktı 20 dakka sonra ama 3 gün gecikmeyle regli oldum bekle biraz istersen 2 gün kala yapman daha iyi olur
Güzel haberlerini bekliyoruz pozitif ayı olur isteyen herkez içinAynen csnım bencede daha erken bekleyeceğim bakalım
Güzel haberlerini bekliyoruz pozitif ayı olur isteyen herkez için
İnşallahİnşallah canım yeni yıla hamile girelim
Amin inşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz pozitif ayı olur isteyen herkez için
Canim ne yaptin test yaptin mi ben pazartesi günü test yapmayı planlıyordum kafam karıştı yapsam mi diyeKızlar selammmSat 9 kasım Bat 10 aralık gebelik testi yapmaya ne zaman başlayayım sizde durumlar nasıl beraber test yapalım birde ben internetten test sipariş edeceğim öneriniz var mı yalancı sonuç çıkarmayanındannn
Yorumlayacak olan yok muKızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil
+ olması gerekiyor o çizginin dimi canım bilmiyorum pek bu testiKızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil
Bu şekilde olması gerekiyor+ olması gerekiyor o çizginin dimi canım bilmiyorum pek bu testi
Gebelik var o zaman gözün aydın canımKızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil
Gebelik var o zaman gözün aydın canım
Hayırlı uğurlu olsun canımÇizgiyi pek anlamadığım icin digital gebelik testi yaptım hamileyim kızlar
Sagol canim Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun canım
6 gün kala çok güzel pozitif göstermiş hayırlı olsun canım darısı başımıza o test markasını bulamıyorum nereden aldınKızlar regliye 6 gün var erken gebelik testi yaptim bu şekil