Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

gencler adetim 3 gunde bitti gitti . 3. gun gece 24 kasım da yumurtalıklarımı uyaracak sekilde masaj yaptım karın altı kasıklar falan .) profesyonelce degil hatta kafadan uydurma diyeyim :) maksat kan dolasımını artırmak. 2 aralıga kadar kasıklarım agrıdı . ara ara hissettim . 3 aralık yumurtlama akıntısı oldugunu dusundugum bi akıntı gordum. tabi degerlendirdim yarın da degerlendırıcem .olur olur :) bakalım nasip. pco var. adet dongum 32 36 gun arası net bişey değildi. . eğer hamile kalırsam burda dursun bu yazdıklarım .:)internette ovulasyon için masaj yazınca cıkıyor :) hamile kalamasam bile onemli olan yumurtlamam bu arada . ittire kaktıra zorla yumurtluyorum yani

6 gün kala çok güzel pozitif göstermiş hayırlı olsun canım darısı başımıza o test markasını bulamıyorum nereden aldın
Amin canım inşallah vardır regl gecikmesinden daha cok yumurta gununu bilip 7.8 gun sayinca varsa çıkıyor ben 8. Gun yaptim ben fransada yaşıyorum Türkiye de o testten var ama

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin bebeğin
bir belirtin var mıydı benim 9 gün var bata beklenmiyorda
Evet vardi canim bel kasik karin ağrısı hafif halada var koku hassasiyeti karnimn ici kaşınıyordu sinirli gergin hissediyordum kendimi bunlar beni şüpheye düşürdü yumurta çatlatma gununu biliyorsan üzerinden 7.8 gun sayip test yapabilirsin ben öyle yaptım

Hiç takip etmiyorum yumurtlama çatlama günlerini hemen hemen 2 günde bit ilişki oluyor bakalım 9 günü beklicem gecikme olmazsa test yapmam sanırım

Hiç takip etmiyorum yumurtlama çatlama günlerini hemen hemen 2 günde bit ilişki oluyor bakalım 9 günü beklicem gecikme olmazsa test yapmam sanırım
Ben öyle ovulasyon testi fln yapmadm beyaz akıntı görüp o gun yumurta gunu dedim şansa her ay negatif gomekten bikmis tükenmiş biri olarak bu ay asla erken test yapmicam dedim gun geçmeden asla yapmam diye kendi kendime söz verdim dayanamadım 6 gun varken yaptim sözüde yedim şükür cikti İnşallah seninde vardir umarım dayanabilirsin

İnşallah ben gecen ay 8 önce yaptım bu ay geçmeden yapmicam dedim bakalım hayırlısı kısmette varsa olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

akıntı bende geçen ay olmuştu o an deneme yaptık ama tutmadı sanırım bu ay akıntım olmadı yumurtlama döneminde ama iki günde bir ilişki oldu bakalım bu ay tutucakmı çok umutlu değilim

akıntı bende geçen ay olmuştu o an deneme yaptık ama tutmadı sanırım bu ay akıntım olmadı yumurtlama döneminde ama iki günde bir ilişki oldu bakalım bu ay tutucakmı çok umutlu değilim
Umudunu kaybetme umutsuzluk seytandan dua et güzel Allah'ım bu mesaji yazan kisiyi bu ay guzel melegini gönder inşallah cok amin

Düşükten sonra bana folik asit yazdılar ama ben 5 6 defa içip bıraktım suan hamile kalmak istiyorum ve onca denememe rağmen olmuyor bu ilacı kullanmamın bir faydasını görürmüyüm kullanıpta faydasını gören var mı? Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım tarih üst kısımda yazıyor

Umudunu kaybetme umutsuzluk seytandan dua et güzel Allah'ım bu mesaji yazan kisiyi bu ay guzel melegini gönder inşallah cok amin
Bende düşük yaptım acaba bu ilaçları kullanmam ise yarar mı doktor yazmıştı düşük yaptığımda ama kullanmadım fazla siz kullandınız mı? Folik asit ve d vitamini

Eklentiler

• IMG_1122.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba canım folik asit ne dusuk yapan nede hamile kalmayı kolaylastirmak icin yazilan ilac değil folik asit gebelik dusunmeye baslanmadan 2.3 ay öncesi baslanan ilac ve gebelik boyunca kullanilmasi gerekiyor folit asit bebegin gelişimi için ise yarayan bir ilaç eger gebe kalmayi düşünüyorsan folit asite devam et

Bende düşük yaptım acaba bu ilaçları kullanmam ise yarar mı doktor yazmıştı düşük yaptığımda ama kullanmadım fazla siz kullandınız mı? Folik asit ve d vitamini
Ben gebelik düşünmeye başladım anda kullanmaya başladım devam ettim aylardır kullanıyordum şimdi hamileyim hala kullanmaya devam ediyorum

Evet onu biliyorum sadece o vitaminler eksik diye mi düşüğüm oldu merak ettim. Çünkü bebeğin hücreleri gelişmemişti o yüzden düşük yaptığımı söyledi doktor. Teşekkür ederim canım bugün gidip tekrar alırım eczaneden

Sanmıyorum öyle olsaydi doktorun söylerdi vitamin takviyesi verirdi folik asit gebe kalinmadan kullanilmaya başladığı için folik asit eksik olmuyor

Sanmıyorum öyle olsaydi doktorun söylerdi vitamin takviyesi verirdi folik asit gebe kalinmadan kullanilmaya başladığı için folik asit eksik olmuyor
D vitamini takviyesi verdi araştırmama göre d vitamini çocuğun hücrelerini geliştiriyormuş eksik olursa düşük kimyasal gebelikle sonuçlanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…