Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Yaaa inşallah hamilesinizdir hem siz hem eşiniz çok mutlu olacaktır çok güzel bir günde haber almayı nasip etsin rabbim bizlere de haber verirsin canım
Ay inşallah yaaa son denemeydi kafamdaki bakalım ne olucak içini açtım dünki test e gore var gb yaa

Eklentiler

• IMG_20241121_172610.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 17
Eger varsa regli gunu normalde kaset testte görünüyor bilemedim ki gec döllenme mi acaba kan versene kesin net sonuc

Eger varsa regli gunu normalde kaset testte görünüyor bilemedim ki gec döllenme mi acaba kan versene kesin net sonuc
Regl günüm de yani bugün test yapmadım dün test yaptım negatifti ya çıkmazsa hüsrana uğramamak için beklicem yarın da regl olmazsam yarın kan veririm diye düşünüyorum.

Hadi bakalım güzel haberlere
Canım sende hiç beyaz akıntı oluyor mu. Bu aksam 1saat arayla oluk oluk akıntı geldi o kadar sıcak kı beyaz kokusuz. Adet oncesı de gelıyordu beyaz akıntı ama bu okdr cok kı . Alsaydın keske bugun test yani olumsuzsa da üzülmicem hatta spora baslıcam kg almak için fitness'a . Son denememdı oyuzden ama bakalm sıcak sıcak gelınce dedm var mı acaba gerçekten

Bende test yarın yapıcam bendende akıntı geliyor beyaz kremsi bir akıntı adet oluyorum zannediyorum ama henüz gelen bir şey yok

Bende test yarın yapıcam bendende akıntı geliyor beyaz kremsi bir akıntı adet oluyorum zannediyorum ama henüz gelen bir şey yok
İnşallah olmazsın hamilesindir canmmm 1saattr saglı sollu kasığımda batmalar çokk ınanlmaz yaa anlamdm gttı yumjrtlama batması gb öok şaşkınım. Isım yüksek ama yumurtlama da imkansız

İnşallah olmazsın hamilesindir canmmm 1saattr saglı sollu kasığımda batmalar çokk ınanlmaz yaa anlamdm gttı yumjrtlama batması gb öok şaşkınım. Isım yüksek ama yumurtlama da imkansız
Benim ağrım yok gibi ama şişkinlik var yani hiç hamile kalmadım adet belirtisimi yoksa hamilelik mi bilemiyorum
Sadece çok hafif mide bulantısı oluyor şişkinlik ve kremsi akıntı ayaklarım çok üşüyor bakalım yarına kadar gelmezse test muhakkak yapıcam

Hadi inşallah gelmez ben anca ogleden sonra yapabilcegm. Kızımı okula bırakıp öğretmeninin hediye işlerini halletmek gerek. Sonra eve gelip test yapacağım anca 2yi bulur öğlen şeytan dıyor ki gece eşin cocugun uyurken git test al

Evet canım bir iki hafta öncesinde gelmeye başladı süt beyazı gibi kokusuz arada devam ediyor ama
Bende adet öncesinde pek yoktu gebelikten sonra baya gelmeye başladı canım
Yarın test al bakalım merak ettim
Hayırlısı olur inşallah

Bende öğleden sonra yaparım büyük ihtimalle inşallah çift çizgileri yakalarız

Günaydınlar kızlaaaarrr
Bugün testler yapılıyor dimi haber verin bizlerede güzel sonuclarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…