Ben bu gün yapmayı düşünüyorum henüz regli olmadım
Testi gördüm canım silik var ama tekrarlaman daha iyi olacak ikinizin günleri aynı bugün tapın bakalım sonuçlar ne çıkıyor inşallah güzel haberler verirsinizMerhaba günaydın bugün adet günüm ama olmadımm 2 gün önce Çok silik test atmıştım ama kuruma çizgisi mi emin değilim. Kuduz aşısından dolayı gecikmem olur mu diye de düşünmüyor değilim 4 gün içinde 3 aşı oldum tetanoz artı 2 kuduz ama yumurtlamadan eminim tam 14 gün önce yumurtlamam gerçekleşti vücudunim belirti veriyor tablom daşu sekılde. Sabahtan beri sol yumurtalığım yumurtlayacak gibi ağrılar giriyor beyaz akıntım geliyor ama hiç adet hisim yok genel olarak göğüslerimde de ağrı var uçlarında değil de her yerinde ağrı var Bu arada da genizlerim doldu hastayım nezleyim. Kızımı okula eşim götürüp getiriyor test almaya gidecek halim dahi yok araba dahi kullanamıyorum evde çok yavaş iş yapıyorum akşama iyi olursan belki eşimden gizli bir bahane ile test almaya çıkarım nöbetçi eczane ye diyorum ya da yarın
Bende doktor doğal yolla hamile kalamazsın dediği için bir beklentiye girmemeye çalışıyorum hiç ümitli değilim açıkçası 4 5 ay denen tüp bebek olur dedi kafam biraz orada hayırlısı allahtanÇok teşekkür ederim mental olarak biraz yorgunum Yani aslında negatif görürsem de birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum kilo almaya çalışıyorum zaten 3-4 kiloya ihtiyacım var sağlığım çok yerinde ama kilogram alamıyorum anca 1 aydır almaya başladım az biraz gebelik yoksa biraz kendime bakmaya karar verdim gerçekten üzülmeyeceğim ama inşallah sen hamilesindir
Senin ne kadar var inşallah beklediğin sonucu alırsınTesti gördüm canım silik var ama tekrarlaman daha iyi olacak ikinizin günleri aynı bugün tapın bakalım sonuçlar ne çıkıyor inşallah güzel haberler verirsiniz
Evet gerçekten destek olmak fikirlerimizi birbirimize söylemek bildiklerimizi paylaşmak bize iyi geliyorSenin ne kadar var inşallah beklediğin sonucu alırsın
Çok güzel bir sayfa bir birimizi tanımıyoruz hepimizin istediği aynı şey mutluluğu sevinci üzüntüyü teselli edicek ve çevrende konuşamadığın şeyleri burada paylaşmak çok güzel değil mi
Hamilenin duasi kabul olur bizlerde dua et hem hamile icin hem de saglik icin Kasım ayı benim negatif oldu Aralık ayıni degerlendicem bakalim nasip inşallah olurEvet gerçekten destek olmak fikirlerimizi birbirimize söylemek bildiklerimizi paylaşmak bize iyi geliyor
Ben söylemiştim aslında ilk sayfaların başlangıcında şuan 7 haftalık hamileyim
Darısı hepinizin başına inşallah hamilenin duası kabul olur derler bende sizler için ediyorum
Amin inşallah canım dularım sizlerle inşallah aralık ayı hepinize sanş getirirHamilenin duasi kabul olur bizlerde dua et hem hamile icin hem de saglik icin Kasım ayı benim negatif oldu Aralık ayıni degerlendicem bakalim nasip inşallah olur
Sağlıkla gelsin bebeğin böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor rabbim her isteyen anneye versinEvet gerçekten destek olmak fikirlerimizi birbirimize söylemek bildiklerimizi paylaşmak bize iyi geliyor
Ben söylemiştim aslında ilk sayfaların başlangıcında şuan 7 haftalık hamileyim
Darısı hepinizin başına inşallah hamilenin duası kabul olur derler bende sizler için ediyorum
Eğer bu gece de olmazsam yarın yapmaya karar verdim eşime sürpriz yapmak istiyorum kendisi öğretmen pazar günü öğretmenler günü yarın kızımı okula Ben bırakacağım o sırada 2-3 tane test alırım varsa sürpriz yapacağım meme ucum koyulaşmış sanki bir de birkaç gündür kahverengi bölge geniş gibi ama onun dışında dediğim gibi ucunda falan bir ağrı yok umudum yok çok yani kızıma hamileliğim neredeyse 7 yıl olmuş erken test ile öğrendimştim 4 gün kala predictr early ile. Ama hıcc hatırlamıyorum gogustekı degsklk varmıydı dyeTesti gördüm canım silik var ama tekrarlaman daha iyi olacak ikinizin günleri aynı bugün tapın bakalım sonuçlar ne çıkıyor inşallah güzel haberler verirsiniz
İnşallah hamişsindir canim haber et bizedeEğer bu gece de olmazsam yarın yapmaya karar verdim eşime sürpriz yapmak istiyorum kendisi öğretmen pazar günü öğretmenler günü yarın kızımı okula Ben bırakacağım o sırada 2-3 tane test alırım varsa sürpriz yapacağım meme ucum koyulaşmış sanki bir de birkaç gündür kahverengi bölge geniş gibi ama onun dışında dediğim gibi ucunda falan bir ağrı yok umudum yok çok yani kızıma hamileliğim neredeyse 7 yıl olmuş erken test ile öğrendimştim 4 gün kala predictr early ile. Ama hıcc hatırlamıyorum gogustekı degsklk varmıydı dyeinşallah B buglemsi de hamiledir drlar yanılmış olurrr
Ay inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz eşinizede en büyük öğretmenler günü hediyesi olurEğer bu gece de olmazsam yarın yapmaya karar verdim eşime sürpriz yapmak istiyorum kendisi öğretmen pazar günü öğretmenler günü yarın kızımı okula Ben bırakacağım o sırada 2-3 tane test alırım varsa sürpriz yapacağım meme ucum koyulaşmış sanki bir de birkaç gündür kahverengi bölge geniş gibi ama onun dışında dediğim gibi ucunda falan bir ağrı yok umudum yok çok yani kızıma hamileliğim neredeyse 7 yıl olmuş erken test ile öğrendimştim 4 gün kala predictr early ile. Ama hıcc hatırlamıyorum gogustekı degsklk varmıydı dyeinşallah B buglemsi de hamiledir drlar yanılmış olurrr
Teşekkür ederim canımSağlıkla gelsin bebeğin böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor rabbim her isteyen anneye versin
Yaaa inşallah hamilesinizdir hem siz hem eşiniz çok mutlu olacaktır çok güzel bir günde haber almayı nasip etsin rabbimEğer bu gece de olmazsam yarın yapmaya karar verdim eşime sürpriz yapmak istiyorum kendisi öğretmen pazar günü öğretmenler günü yarın kızımı okula Ben bırakacağım o sırada 2-3 tane test alırım varsa sürpriz yapacağım meme ucum koyulaşmış sanki bir de birkaç gündür kahverengi bölge geniş gibi ama onun dışında dediğim gibi ucunda falan bir ağrı yok umudum yok çok yani kızıma hamileliğim neredeyse 7 yıl olmuş erken test ile öğrendimştim 4 gün kala predictr early ile. Ama hıcc hatırlamıyorum gogustekı degsklk varmıydı dyeinşallah B buglemsi de hamiledir drlar yanılmış olurrr
Daha önce böyle bir deneyim yaşamadım ama gebe olan arkadaşlar var onlar daha tecrübeli ama regli olmadıysan bir ümit var geç döllenme diye bişey varÇatlatma iğnesi 15.günüm ve regl günüm aynı zaman da da normalde iğneden sonra regl günüm tam Zamanın da sabah olurdum bugün olmadım sadece kasık ağrım var dün ki testim negatifti sizce pozitif olurmu sonradan bugün test yapmadım regl olurum diye.
Yaa çok güzel inşallah artar 2 gün sonra tekrar kan ver iki katı ise bir sorun olmaz içini ferah tut kötü düşünmeBende 8 kasımda vuruldum çatlatma iğnesi bugün kan verdim. Sonuçlarım 7.07 çıktı sizce artar mı değerlerim benim gibi olan varmı
Amin inşallah bekliyorum regli olmam inşallahYaa çok güzel inşallah artar 2 gün sonra tekrar kan ver iki katı ise bir sorun olmaz içini ferah tut kötü düşünme
Artar bence yeni oluşmaya başlıyordur gebelik oyuzden az çıkmış inşallah sağlıkla artar tebriklerBende 8 kasımda vuruldum çatlatma iğnesi bugün kan verdim. Sonuçlarım 7.07 çıktı sizce artar mı değerlerim benim gibi olan varmı
Dualarımız seninleAmin inşallah bekliyorum regli olmam inşallah
Ayyy inşallahArtar bence yeni oluşmaya başlıyordur gebelik oyuzden az çıkmış inşallah sağlıkla artar tebrikler