Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Valla bende çok heyecanlıyım 6.30 gibi cıkar dedi hemşire
Gerçekten çok heyecanlı. Ben de mayıstan beri deniyorum haziran temmuz boş geçti yolculuktaydık erken yumurtladığım için kaçırdık 4 denemedir olmuyor 2 çocuk istiyoruz biz de kızım 6 yaşında ve çok kardeş istiyor geçenlerde göğüslerim ağrıdı falan ama bu ay sanki daha değişik böyle su damlası gibi büyüdü. Benim de evde 1 testm var bende resmen test alma korkusu oldu. Bazen diyorum ki yapsam mı yarın sabah 3kalacak

Ya test alma direkt kan var bir test dünya para zaten ben özelde 200₺ye beta baktırdım benim hiç gebeliğim olmadı 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama olmadı şimdide hastanedeyim bekliyorum belki cıkmıstır sonuc diye geldim

Bana bugün iki doktor da betcg bakacaktı istersen ona göre aşı yapalım dedi ben baktırmadım düşün resmen var mı yok mu öğrenecektim ama istemedim bu ay çok rahatı taktım çünkü Ben kanda görmeyi istemiyorum önce idrar testlerinde görüp net bir şekilde varsa öyle kana gideceğim kızım da da o şekilde yaptım 24 Kasım öğretmenler günü eşim öğretmen varsa 21'ine kadar öğrenip sürpriz yapmak istiyorum ona pazar günü

Ya sen delisin hahaha millet kanda kesinleştirir sen hala gebelik testi diyorsun

Ya sen delisin hahaha millet kanda kesinleştirir sen hala gebelik testi diyorsun
Eşim yanımda olduğu için istemedim varsa sürpriz olsun diye gerçekten öyle yazın kanda baktırınca negatif gördüm yani o heyecan biraz sıkıntı zor biliyorum O yüzden sükunet ile testlerle bakacağım gerekirse 20 test bakıp gideceğim

Anladım canım benim değerim 75 çıkmış adet günüm bugun normal mi sizce bu değer
Gayet
Adet günüm normalde bugun gebelik hesapladım netten 4 haftalık gözüküyor
75 çıkmış normal mi
Evet canım gayet normal bunlara takılıp da kendini de bebişi de strese koyma değerler iki katına yükseldikten sonra herşey normal 25 ile öğrenen de oldu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebise odaklan sen stresten uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…