aryakusum Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 59 28 25 Dün 23:38 Konu Sahibi gullinhan #501 merveett .!.: Bi yarını da geçsinde canım umarım güzel haberler alırım çok istiyorum Allah herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah canım güzel haberler verirsin bizlere
merveett .!.: Bi yarını da geçsinde canım umarım güzel haberler alırım çok istiyorum Allah herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... İnşallah canım güzel haberler verirsin bizlere
G gullinhan Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 191 33 29 Bugün 00:08 Konu Sahibi gullinhan #502 pamuk3419 .!.: Canım spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyormuş bende öyle denedim ilişkiden 1-2 dk önce flan vajinaya sıkıyorsun sonra iliskiye giriyorsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerim
pamuk3419 .!.: Canım spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyormuş bende öyle denedim ilişkiden 1-2 dk önce flan vajinaya sıkıyorsun sonra iliskiye giriyorsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerim
zeyyy123 Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 127 33 28 Bugün 00:31 Konu Sahibi gullinhan #503 Biranneadayi2024 .!.: Folbiol cok yuksek diye bana doktorum onu biraktirdi. Vifolic verdi tavsiye ederim icinde bir suru vitaminde var bir doktorunuza danisin isterseniz Genişletmek için tıkla... Gebelik düşünüyoruz diyince bunu verdiler ama şimdi kapsamlı tedaviye başlayacağız doktoruma sorarım yeniden bu ay adet olursam rahim filmi çekilecek
Biranneadayi2024 .!.: Folbiol cok yuksek diye bana doktorum onu biraktirdi. Vifolic verdi tavsiye ederim icinde bir suru vitaminde var bir doktorunuza danisin isterseniz Genişletmek için tıkla... Gebelik düşünüyoruz diyince bunu verdiler ama şimdi kapsamlı tedaviye başlayacağız doktoruma sorarım yeniden bu ay adet olursam rahim filmi çekilecek
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 663 192 25 Bugün 01:14 Konu Sahibi gullinhan #504 gullinhan .!.: Teşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerim Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir doktor tavsiyesi ile almadım tamamen etraftaki kisilerin cogunun gebe kaldığını duyunca aldım
gullinhan .!.: Teşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerim Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir doktor tavsiyesi ile almadım tamamen etraftaki kisilerin cogunun gebe kaldığını duyunca aldım
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 663 192 25 Bugün 01:14 Konu Sahibi gullinhan #505 Freshmommy .!.: Merhaba benm de 4 günüm var dhaa önce de jeli duydum hamıle kalıyorlar genelde. Sizin net pozitif sanırım ilk kullanımda mı gebe kaldınızz Genişletmek için tıkla... Merhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyim
Freshmommy .!.: Merhaba benm de 4 günüm var dhaa önce de jeli duydum hamıle kalıyorlar genelde. Sizin net pozitif sanırım ilk kullanımda mı gebe kaldınızz Genişletmek için tıkla... Merhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyim
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 663 192 25 Bugün 01:17 Konu Sahibi gullinhan #506 zeyyy123 .!.: Kan vermeye gittinmi Genişletmek için tıkla... Gitmedim beklicem biraz adet günüm henüz gecmedi
zeyyy123 .!.: Kan vermeye gittinmi Genişletmek için tıkla... Gitmedim beklicem biraz adet günüm henüz gecmedi
Freshmommy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 10.189 9.774 Bugün 01:17 Konu Sahibi gullinhan #507 pamuk3419 .!.: Merhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Özelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsun
pamuk3419 .!.: Merhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Özelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsun
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 663 192 25 Bugün 01:18 Konu Sahibi gullinhan #508 Freshmommy .!.: Özelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tabi mesaj atın ben atayım size kimyasal olurmu sizce kimyasak gebelik nasıl oluyor korkuyorum
Freshmommy .!.: Özelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tabi mesaj atın ben atayım size kimyasal olurmu sizce kimyasak gebelik nasıl oluyor korkuyorum