Tabiki seni de zor duruma koyar cnm o tür alışkanlıkları olan insanlardan uzak dur geleceğe dönük düşün duygularinla hareket etme duzelmezler insan 7sinde neyse 70 de de o olur derler sakin aşk sevda deme evlilikte onlar kalmıyor inanKızlar bitcoin oynayan bunun üzerine planlar yapan sabit işte çalışmaktan sıkılan erkekle gelecek konusunda endişe yaşar mıydınız ?
Seni kaybetmek istemiyorum. Sabit iş benlik değil ama çalışırım birikim yaparım mantığıma yattı sonradan dedi. Böyle demesine de güvenemiyorum dediğiniz gibi insanlar değişmez dimi ileride patlayabilir ?Tabiki seni de zor duruma koyar cnm o tür alışkanlıkları olan insanlardan uzak dur geleceğe dönük düşün duygularinla hareket etme duzelmezler insan 7sinde neyse 70 de de o olur derler sakin aşk sevda deme evlilikte onlar kalmıyor inan
Tabiki huy değişmez can çıkar huy cikmazSeni kaybetmek istemiyorum. Sabit iş benlik değil ama çalışırım birikim yaparım mantığıma yattı sonradan dedi. Böyle demesine de güvenemiyorum dediğiniz gibi insanlar değişmez dimi ileride patlayabilir ?
Haklısınız teşekkür ederimTabiki huy değişmez can çıkar huy cikmaz
Çalışıyor evet şu an ama sabit iş benlik değil diyordu ben de beni kaybeder gibi konuşunca seni kaybetmek istemiyorum birikim yapmak açısından mantığıma da yattığı için sabit çalışırım falan dedi ama içime sinmiyor bir şeyler bir yerde patlak vermesinden korkuyorum. Verir mi kiBitcoin oyun değil yalnız, sadece buna plan yapmak yanlış tabi ki. Çalışıyor mu şu an tam anlayamadım
Ben de bunu diyorum içimden inanın. Şu an çalışıyor ama ileride işletme ya da ticaret yapma hayalleri var da kolay mı sanki onlar. Beni kaybedeceğini anlayınca da seni kaybetmek istemiyorum belli olmayan iştense senin yanımda olmanı istiyorum çalışırım dedi sonradan da benim içime sinmiyor hala ileride ya yine patlak verirse diyorum. Çabalı biri bana karşı ama sorun olur mu bu durum ileride yine der mi acaba ?Sabit iş benlik değil adamda çalışmaya g.t yoktur afedersin... öyle adamdan da bir cacık olmaz.
Bu açıdan da tartıp düşüneyim çok haklısınızBitcoin güzel bir yatırım aracı tıpkı altın euro kadar getirisi oluyor. Ancak bence bir erkeğin elinden her iş geliyor mu önemli olan o yarın bir gün birsey oldu işsiz kaldı yada parası kalmadı çıkıp herhangi bir mesleği yapar mi yapmak ister mi önemli olan o bence öyle erkekler geçim sıkıntısı çekmez eğer konu bu ise
Ben hayalperest ve işi pek sevmeyen bir adam izlenimi aldım...ticaret yapmak istiyorsa hem tecrübe hem sağlam birikim gerekli. Çocukta ikiside yok, bitcoinden para kazanma hevesinde. Bitcoin kumar gibi bişey, ya kaybederse nasıl olacak.Ben de bunu diyorum içimden inanın. Şu an çalışıyor ama ileride işletme ya da ticaret yapma hayalleri var da kolay mı sanki onlar. Beni kaybedeceğini anlayınca da seni kaybetmek istemiyorum belli olmayan iştense senin yanımda olmanı istiyorum çalışırım dedi sonradan da benim içime sinmiyor hala ileride ya yine patlak verirse diyorum. Çabalı biri bana karşı ama sorun olur mu bu durum ileride yine der mi acaba ?
Çok açıklayıcı oldu söyledikleriniz farkındalıgım arttı. Ben mi acaba çok düşünüyorum kabul etti beni seviyor çabalıyor diyordum ama kendi kişiliği hayalperest ve iş sevmezse güvenilmez ki. Buradaki başlıkları da unutmamalıyım. Haklısınız. Teşekkür ederimBen hayalperest ve işi pek sevmeyen bir adam izlenimi aldım...ticaret yapmak istiyorsa hem tecrübe hem sağlam birikim gerekli. Çocukta ikiside yok, bitcoinden para kazanma hevesinde. Bitcoin kumar gibi bişey, ya kaybederse nasıl olacak.
Ben kesinlikle uzak dur derim, evlilik için tercih edeceğim bir erkek profili değil. Özellikle şu devirde ekstra ekstra dikkatli erkek seçmek gerek. Burdaki güncel konular ya kumar oynayan ya da karısının parasına çöken erkeklerle alakalı.
Çalıştığı bi işi var ama mutlu değil. Aynı zamanda buraya da biraz yatırım yaptım. İleride ticaret ya da işletme işi yapmak istiyorum. Sabit iş istemiyorum demişti. Ben o zaman olmam dediğim için de seni kaybetmek istemiyorum tamam dedi. Çabalı biri bana karşı ama hâlâ güvenemiyorum bu konuda maalesefBıtcoın riskli ama altcoın olabilir çalıştığı bir işi de varsa . Sadece bunu iş olarak görmek normal gelmedi .
Dogru bunu bu sitede öyle çok gördüm öğrendim ki ama yine soruyorum salak gibiEvli kadınlar birazdan yazar zaten, erkekler evlenmeden herşeye tamam der evlendikten sonra özüne döner
Bu konuşmayı ona yapacağımEvlenmeyi düşünen insan sabit iş yapmalı. Evlilik aklında "projeleri" olan hayalperest tipler için değil. Zengin olma hayalleriyle parasını oraya buraya yatırırsa kirayı, faturayı, çocuğun bezini mamasını neyle ödeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?