• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bişey sorcamm

bambam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
1
0
36
İçel Mersin
benim 22 aylık bir bebeğim var 2tane çocuk düşünüyorum acaba ara vermeden bir çocuk yapsam beraber mi büyüseler yoksa ilki okula başlladıktan sonra mı ikinciyi düşünsem özellikle tecrübeli hanımlara soruyorum :emir_bebek:

canım tecrübeli sayılmam henüz 10 günlük bebeğim var sezaryen ağrılarım hala geçmedi ama benim düşüncem şu: bebekler arasını çok fazla uzatmamak gerek...mesela ben inşallah oğluşum 2 yaşına girince 2.bebiş için çalışmalara başlıycam:17:ve inşallah oğluşum 3 yaşındayken kardeşi olmuş olacak..aynı şey 3.bebiş için de geçerli olacak..tüm haklarımı kullanıcam:1:yani...neyse bence arada zaman farkı az olmalı..çocuklar hem kardeş hem arkadaş olarak büyümeli..hem yaşımız da geçiyor biran önce çocukları büyütmek ayakları üstünde duracak kadar eğitmek gerek..

canım oğlum 2005
kızım 2008
diğer kızım 2010 lu....

ara verme devam....:27:

merhaba.bence iki çocuk arası süre 3-4 yıl olmalı.peş peşe olupta yorulacağınıza en azından biri büyümüş olur...:) ben öyle yapacağım inşallah

oncelikle sizin yasiniz da onemli bence
benim iki oglum var aralarinda 2.5yas var hic zorlanmadim diyemem ama simdi buyuduler sayilir aralari az olunca kiskanclikta olmadi pek o yondende hic cekmedim simdi cok iyiler birlikte oynuyolar kosuyolar beraber uyuyup uyaniyolar
arasi cok olan arkadas cocuklarina baktigimda hep kriz kiskanclik gordum ama bizde hic olmadi 1yil kadar eve kapanir gibi oldm ama cokta degildi hele yakininizda yardim edecek biri varsa hic dusunmeyin bence arayi hic acmayin
bizi 3.yude istiyoruz ama benim yasim cok kucuk oldugundan erteledik uamaarim yardimci olmusumdur
iyi sanslar

Back