• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar biraz yardımcı olabilir misiniz?

ressamderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
149
0
96
İstanbul
herkese merhabalar....
çok beğenerek yaptırdığım gelinliğimin saç çiçeği konusunda kararsızım.gelinliğimin üst tarafı oldukça yoğun alt tarafları ise seyrek taşlarla süslü.etek kısmının sol tarafı hafif toplanmış ve parlak bir çiçekle süslenmiş.gelinliğimi yapan tasarımcı aynı çiçeğin küçük modelinden saçıma da yapmış.güzel fakat çevremdeki herkes taç olsun filan diyo.gelinliğim çok sade değil o yüzden kararsızım.sizce taç mı çiçek mi kullanmalıyım?.duvağımın da alt tarafları güpürlü ve taşlı...şimdiden herkese teşekkürler...

herkese merhabalar....
çok beğenerek yaptırdığım gelinliğimin saç çiçeği konusunda kararsızım.gelinliğimin üst tarafı oldukça yoğun alt tarafları ise seyrek taşlarla süslü.etek kısmının sol tarafı hafif toplanmış ve parlak bir çiçekle süslenmiş.gelinliğimi yapan tasarımcı aynı çiçeğin küçük modelinden saçıma da yapmış.güzel fakat çevremdeki herkes taç olsun filan diyo.gelinliğim çok sade değil o yüzden kararsızım.sizce taç mı çiçek mi kullanmalıyım?.duvağımın da alt tarafları güpürlü ve taşlı...şimdiden herkese teşekkürler...

Foto koysan daha iyi fikir verirdik..

Sen neyi istiyorsan onu yap, sonra içinde kalır..

Gelinlerin yapması & yapmaması gerekenlerle ilgili bir proğram izlemiştim, orada "eğer gerçekten prenses değilseniz taç takmayın" demişlerdi...:-))
Bence gelinlikçinin hazırladığı aksesuarı kullanın, bütünlük sağlar gelinliğinizle...

Sonsuz mutluluklar...

bende tacı pek sevmiyorum bende çiçek kullanıcam banada taç tak nerde takıcaksın diyenler çok ama seninde içinden o gün nasıl olmak geliyorsa öyle ol senin günün çünkü

teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar...açıkçası taç takmak istemiyorum ;ama taç takmayan tüm arkadaşlar biz pişman olduk sen olma diyorlar.şöyle zarif şık duranlar benim de çok hoşuma gidiyor açıkçası.biraz daha düşüneyim ben en iyisi daha bi buçuk ay var düğüne..:))

bende tacı sewıorum... iksiini kullann bile war... ama sen ikisini tak bi dene hangisi hosuna gidıosa onu kullan

Back