Kızlar bir saat sonra çıkan silik çizgi?

İdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?
10 dkdan sonra olan sonuç doğru değildir diyolar ama kan tahlilinden sonra belli olur herşey

Anladım canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde evlat sahibi oluruz gebelik vardır. Yoksa da nasip kısmet
Vallah eger hamileysem buyuk bir sok olacak bizim icin. 2 tane oglum var biri 1 bucuk digeri 2 bucuk yasinda. Istemiyoduk aslinda ucuncuyu. Bir delilik yapip korunmadik 1 kereye mahsus. Pkos oldugum icin ilacsiz hamile kalamiyorum normal sartlarda. Bakalim hayirlisi herseyin. Ama minik bir kiza hayir diyemiycem saka tabiki hayirlisi olsun saglikli olsun yeter.

Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah canim ilk çocuklarında ne kadar sürdü acaba ne tedavisi uygulandı bende de polikistik over sendromu var daha çocuğum yok

Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah canim ilk çocuklarında ne kadar sürdü acaba ne tedavisi uygulandı bende de polikistik over sendromu var daha çocuğum yok
Ilk oglum icin yumurta buyutucu ilac kullandim ve catlatma ignesi. 7. Denememizde hamile kaldim. Ondan sonra o 3 aylikken emzirdigim icin korunmuyoduk ve tekrar ikinci ogluma ilacsiz hamile kaldim. Ben yurt disindayim o yuzden ilaclarin adi ayni degildir. Simdi iste bir kereye masus korunmadik. Sekil A da gorundugu gibi. Umarim hamileyimdir ne kadar ucuncuyu istemiyoduk desemde ben cok sevindim silik cizgiyi gorunce. Insallah hamileyimdir

Yaa 7 defa mi yaptırdınız ilkinde iğneyi ben bir kez yaptım olmadı diye üzüldüm. Bana doktorum demiştiki polikistik over sendromu olanlar ilk çocuğu doğurduktan sonra rahatlıyor. O yüzden seninkide kolayca olmuş inşallah yine öyle olur hamileyizdir inşallah hayırlısıyla

Insallah canim ya. Yarin yaz mutlaka bende sabahki yapacagim testi atarim yine fikrinizi almaya. Ama kasikta batmalar oluyo bende. Yani umutluyum. Evet bende 7.cide oldu ama ilkindede olabilir dusunme kotuyu sakin

Insallah canim ya. Yarin yaz mutlaka bende sabahki yapacagim testi atarim yine fikrinizi almaya. Ama kasikta batmalar oluyo bende. Yani umutluyum. Evet bende 7.cide oldu ama ilkindede olabilir dusunme kotuyu sakin
Yazarım inşallah ama boşuna ümitlenmekte istemiyorum daha çok üzülmemek için rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum bende de farklı şeyler oldu bu ay bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…