10 dkdan sonra olan sonuç doğru değildir diyolar ama kan tahlilinden sonra belli olur herşeyİdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?
Vallah eger hamileysem buyuk bir sok olacak bizim icin. 2 tane oglum var biri 1 bucuk digeri 2 bucuk yasinda. Istemiyoduk aslinda ucuncuyu. Bir delilik yapip korunmadik 1 kereye mahsus. Pkos oldugum icin ilacsiz hamile kalamiyorum normal sartlarda. Bakalim hayirlisi herseyin. Ama minik bir kiza hayir diyemiycemAnladım canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde evlat sahibi oluruz gebelik vardır. Yoksa da nasip kısmet
Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah canimVallah eger hamileysem buyuk bir sok olacak bizim icin. 2 tane oglum var biri 1 bucuk digeri 2 bucuk yasinda. Istemiyoduk aslinda ucuncuyu. Bir delilik yapip korunmadik 1 kereye mahsus. Pkos oldugum icin ilacsiz hamile kalamiyorum normal sartlarda. Bakalim hayirlisi herseyin. Ama minik bir kiza hayir diyemiycemsaka tabiki hayirlisi olsun saglikli olsun yeter.
Ilk oglum icin yumurta buyutucu ilac kullandim ve catlatma ignesi. 7. Denememizde hamile kaldim. Ondan sonra o 3 aylikken emzirdigim icin korunmuyoduk ve tekrar ikinci ogluma ilacsiz hamile kaldim. Ben yurt disindayim o yuzden ilaclarin adi ayni degildir. Simdi iste bir kereye masus korunmadik. Sekil A da gorundugu gibi. Umarim hamileyimdir ne kadar ucuncuyu istemiyoduk desemde ben cok sevindim silik cizgiyi gorunce. Insallah hamileyimdirHayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah canimilk çocuklarında ne kadar sürdü acaba ne tedavisi uygulandı bende de polikistik over sendromu var daha çocuğum yok
Yaa 7 defa mi yaptırdınız ilkinde iğneyi ben bir kez yaptım olmadı diye üzüldüm. Bana doktorum demiştiki polikistik over sendromu olanlar ilk çocuğu doğurduktan sonra rahatlıyor. O yüzden seninkide kolayca olmuş inşallah yine öyle olur hamileyizdir inşallah hayırlısıylaIlk oglum icin yumurta buyutucu ilac kullandim ve catlatma ignesi. 7. Denememizde hamile kaldim. Ondan sonra o 3 aylikken emzirdigim icin korunmuyoduk ve tekrar ikinci ogluma ilacsiz hamile kaldim. Ben yurt disindayim o yuzden ilaclarin adi ayni degildir. Simdi iste bir kereye masus korunmadik. Sekil A da gorundugu gibi. Umarim hamileyimdir ne kadar ucuncuyu istemiyoduk desemde ben cok sevindim silik cizgiyi gorunce. Insallah hamileyimdir
Insallah canim ya. Yarin yaz mutlaka bende sabahki yapacagim testi atarim yine fikrinizi almaya. Ama kasikta batmalar oluyo bende. Yani umutluyum. Evet bende 7.cide oldu ama ilkindede olabilir dusunme kotuyu sakinYaa 7 defa mi yaptırdınız ilkinde iğneyi ben bir kez yaptım olmadı diye üzüldüm. Bana doktorum demiştiki polikistik over sendromu olanlar ilk çocuğu doğurduktan sonra rahatlıyor. O yüzden seninkide kolayca olmuş inşallah yine öyle olur hamileyizdir inşallah hayırlısıyla
Yazarım inşallah ama boşuna ümitlenmekte istemiyorum daha çok üzülmemek içinInsallah canim ya. Yarin yaz mutlaka bende sabahki yapacagim testi atarim yine fikrinizi almaya. Ama kasikta batmalar oluyo bende. Yani umutluyum. Evet bende 7.cide oldu ama ilkindede olabilir dusunme kotuyu sakin
Bizzat size dedimKime dediniz acaba benimki nasıl:)
İnşallah canım test yapınca beni etiketleİnşallah olumlu olur teşekkür ederim
Yaptım bugün sonuç yarın inşallah etiketlerim güzel haber gelir umarım ama hayırlısıİnşallah canım test yapınca beni etiketle
İnşallah canım test yapınca beni etiketle
Merhaba kızlar malesef negatif çıktı <1 yazıyor sonuçtaInsallah canim ya. Yarin yaz mutlaka bende sabahki yapacagim testi atarim yine fikrinizi almaya. Ama kasikta batmalar oluyo bende. Yani umutluyum. Evet bende 7.cide oldu ama ilkindede olabilir dusunme kotuyu sakin
Kan testinde bazen çıkmaya biliyor gec dollenme olmasa koyu çizgi çıkar zaten. 2 günde bir test yapMerhaba kızlar malesef negatif çıktı <1 yazıyor sonuçta
Nasıl köyü çizgi anlamadım? Ne bileyim reglim 9 gün gecikti bugün. Kan testi kesin sonuç diye biliyorum amaKan testinde bazen çıkmaya biliyor gec dollenme olmasa koyu çizgi çıkar zaten. 2 günde bir test yap
Moral bozmuyoruz cancan yeni ay yeni umut. Bende birazdan idrar testi yapicam bakalim koyulasma olucak mi.Merhaba kızlar malesef negatif çıktı <1 yazıyor sonuçta
Aynen canım hayırlısı rabbimin nasibi. İnşallah seninki pozitif olurMoral bozmuyoruz cancan yeni ay yeni umut. Bende birazdan idrar testi yapicam bakalim koyulasma olucak mi.
Vallah simdi yaptim dunle bir farki yok hala silik. Ya test kotu ya da kimyasal gebelik bendeki anlamadimAynen canım hayırlısı rabbimin nasibi. İnşallah seninki pozitif olur
Benim de gebelik olmadan 10 gün geciktiğim oldu deneme sürecinde, kanda negatifse yüksek ihtimal olmaz artık, önümüzdeki aya inşallah :)Nasıl köyü çizgi anlamadım? Ne bileyim reglim 9 gün gecikti bugün. Kan testi kesin sonuç diye biliyorum ama
Regl gecikti miVallah simdi yaptim dunle bir farki yok hala silik. Ya test kotu ya da kimyasal gebelik bendeki anlamadim
Öyle malesef hayırlısı napalim :)Benim de gebelik olmadan 10 gün geciktiğim oldu deneme sürecinde, kanda negatifse yüksek ihtimal olmaz artık, önümüzdeki aya inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?