• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir saat sonra çıkan silik çizgi?

Freely gebelik testinde benimde başıma geldi bugün 1saat sonra ikinci çizgi belirdi bu markaya pek guvenemedim
IMG_20240125_115155.jpg

İdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?
Benimde regl a 14 gün kala yaptigim test negatif çıktı saatler sonra ikinci çizgi göründü gecesine tekrar yaptım negatif çıktı sabah tekrar yaptım yine saatler sonra ikinci çizgi cikti bu nasıl olabilir ertesi gün hapı içmiştim acaba gebelik varmı

Benimde regl a 14 gün kala yaptigim test negatif çıktı saatler sonra ikinci çizgi göründü gecesine tekrar yaptım negatif çıktı sabah tekrar yaptım yine saatler sonra ikinci çizgi cikti bu nasıl olabilir ertesi gün hapı içmiştim acaba gebelik varmı
Valla benimde bariz çizgi çıkmıştı ama kan testi negatif çıktı hiç belli olmaz kan testi ile tekrarlayın regl gecikmesi olursa

Back