- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 63
- 32
Yok canim pazar gunu heralde regl gunum. Duzensiz oldugu icin tam tarihini bilmiyorum. Bakalim bir kac gun daha bekleyip yapicam yenidenRegl gecikti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim pazar gunu heralde regl gunum. Duzensiz oldugu icin tam tarihini bilmiyorum. Bakalim bir kac gun daha bekleyip yapicam yenidenRegl gecikti mi
Anladım canım hayırlısı inşallah:)Yok canim pazar gunu heralde regl gunum. Duzensiz oldugu icin tam tarihini bilmiyorum. Bakalim bir kac gun daha bekleyip yapicam yeniden
Kiz Ben bir Test daha yaptim bi bak heleAnladım canım hayırlısı inşallah:)
Çizgi hemen mi çıktı bence kan testinde ver acil olarakKiz Ben bir Test daha yaptim bi bak hele![]()
5 dakika icinde cikti kiz veremiyom ki bende meraklandim simdiÇizgi hemen mi çıktı bence kan testinde ver acil olarakbenim bir saat sonra çıkmıştı o yüzden negatif oldu
Çok net varKiz Ben bir Test daha yaptim bi bak hele![]()
Niye vermiyosun5 dakika icinde cikti kiz veremiyom ki bende meraklandim simdi![]()
Cancan yurt disinda kan vermek icin randevu lazim. Onuda gec veriyolar. Pazartesi doktorumu ararim giderim hele bakalimNiye vermiyosun![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zamanCancan yurt disinda kan vermek icin randevu lazim. Onuda gec veriyolar. Pazartesi doktorumu ararim giderim hele bakalim![]()
Yarın sabah bi test yapıp atar misinHayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman![]()
Canım kan sonucun ne oldu var mı gebelikAnladım canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde evlat sahibi oluruz gebelik vardır. Yoksa da nasip kısmet
Hayır malesef negatif çıktı <1 yazıyorCanım kan sonucun ne oldu var mı gebelik
Sonuc ne insallah hamilesinizdir benimde bu gun gecikmenin 9 gubu 7 gunu idrar testim negatiftiHayır malesef negatif çıktı <1 yazıyor
2 saat sonra çıkıp bu kadar net olan bir çizgi ilk defa görüyorum. birkaç güne yenileyin bence ama ilk 10-15 dk sonrası çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar, siz temkinli davranın pozitif işinde :)Benimde 2 saat sonra böyle çıktı kuruma çizgisi ne oluyor yani anlamadım
Canım alttakinide sabah yaptım işe gittim geldim akşam geldim baktım bu şekilde oldu ne düşünüyorsun2 saat sonra çıkıp bu kadar net olan bir çizgi ilk defa görüyorum. birkaç güne yenileyin bence ama ilk 10-15 dk sonrası çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar, siz temkinli davranın pozitif işinde :)
hangi marka test kullanıyorsun acaba? baya çift çizgi ama bekleme süresi çok uzun, ilk 15 dkda bir şey çıkmıyor mu?Canım alttakinide sabah yaptım işe gittim geldim akşam geldim baktım bu şekilde oldu ne düşünüyorsun![]()
Laboquickhangi marka test kullanıyorsun acaba? baya çift çizgi ama bekleme süresi çok uzun, ilk 15 dkda bir şey çıkmıyor mu?
bildiğim kadarıyla güvenilir bir marka, ilk 15 dk hiçbir şey oluştu mu peki?Laboquick