• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir evin içi kaça maloluyor?

beyazpati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
91
0
96
Giresun
mutfak
vestiyer
banyo dolapları
banyo ve mutfak duvarları fayansları ne kadar tutuyor ??

bilgisi, olan tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verir mi LÜTFENNN

secilen malzemeye göre fiyat cok degisiyor
mesela vestiyer
laminat, mdf, balon kapak yada lake boyalı, high gloss malzemeler arasında fiyat farkı cok
bu mutfak ve banyo dolapları icin de gecerli
mutfaktada tezgah ve dolap arası malzeme seciminiz fiyatı belirliyor metrekaresi 200 liraya cam mozaikte var 10 liraya kalebodurda
mutfak tezgahının malzemeside önemli laminat, granit veya çimstone seciminize göre
malzeme ve ölcüler önemli
cimstone metrekare 300 civarı laminat tezgahlar yaklasık 3 metresi 300 gibi

Son düzenleme:
teşekkürler :)
başka bilgisi olan arkadaşlarda bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim
ev alacağım kaba inşaaat teslimde 10 milyar eksik alınıyor
içini kendim yapacağım
tabi çok tutmuyorsa

Benim evim yeni yapıldı; önceden kiracı oturuyormuş kiracı çıktı biz bir inşaat mühendisiyle anlaştık biz malzemeleri seçtik o halletti; bir evde aklına gelebilcek her tadilat yapıldı bizde bir de ekstradan kapalı balkona altı dolap olan bir sedir yaptırdık. mutfak dolapları, duvarlara alçı ıslak zeminler banyo vestiyer dolabı. Hepsi 16 milyar tutmuş. evimiz eski bir ev toplam sürede hepsi 3 ayda bitti. (ama 45 günlük bir ara olmasına rağmen)

hem de çok zor..
ben de fiyat alma aşamasındayım ustalardan.. senin 16 milyar alan mühendis istanbulda mı?

hem de çok zor..
ben de fiyat alma aşamasındayım ustalardan.. senin 16 milyar alan mühendis istanbulda mı?

Ben ankarada oturuyorum. ama çok çok iyi şeyler degil. Mesela mutfakta tezgahım mermerit oldu çünkü diğer türlüsü farklı olacaktı. bir de benim evim çok küçük. Tuvalet banyo birarada filan.

Back
X