Kadin yapinca iffetsizlikle suclanir direkt konu sahibi daha kötü duruma dusebilir..Sanal bir erkek arkadaş yarat sen de. Madem hala kalıp savaşmak istiyorsun eşine empati yaptır..
Bir bayan arkadaşını erkek ismi ve eski çalıştığın işyerinin adıyla beraber kaydet.
Kadin yapinca iffetsizlikle suclanir direkt konu sahibi daha kötü duruma dusebilir..
Esine sende yaptin dese biz normal arkadadiz vs konu cok uzar o zaman....
Adim atmak mi. Kiz yillardir yaziyor esime. Allah askina esimde sucun buyugu tamam. Esime savunacak degilim ama. Evli bir erkege esinin yaninda mesaj atan benim haberimin olmadigini bile bile basbasa bulusan bir kiz ne kadar masum olabilir. Amaci arkadasliksa ciksin disardan bulsun arkadas. Esimin yapmadigi tatli icin ellerine saglik diye mesaj atip bulusup ayrildiktan sonra bile muhabbeti uzatmanin anlami ne.flörtleşmek eşinizin hoşuna gidiyor.. kadın bir adım atsa koşacak gibi kocanız...
Kız tamam masum değil de kıza ayar veremezsin ya.Adim atmak mi. Kiz yillardir yaziyor esime. Allah askina esimde sucun buyugu tamam. Esime savunacak degilim ama. Evli bir erkege esinin yaninda mesaj atan benim haberimin olmadigini bile bile basbasa bulusan bir kiz ne kadar masum olabilir. Amaci arkadasliksa ciksin disardan bulsun arkadas. Esimin yapmadigi tatli icin ellerine saglik diye mesaj atip bulusup ayrildiktan sonra bile muhabbeti uzatmanin anlami ne.
O kızın bu cümleden anladığı muhtemelen onu çook ama çok kıskandığın görüşmesine bile izin vermediğin ama eşinin de o kız için seni ezip geçtiği bu kızda sana diyor ki işin rast gelsin devam et beni takip etmeye kocanı izlemeyebu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.
Sanal bir erkek arkadaş yarat sen de. Madem hala kalıp savaşmak istiyorsun eşine empati yaptır..
Bir bayan arkadaşını erkek ismi ve eski çalıştığın işyerinin adıyla beraber kaydet.
Eşine geç resti çek iyice. Arkadaş olsunlar çok iyi kız olsun içinde art niyet zerre olmasın ne fark eder. Karısından değerli mi elin kizi için niye sizi uzuyor?? Ya isterse dünyanın en iyi kalpli en masum kişisi olsun benim eşimle arami bozuyorsa görüşmem olur biter.Adim atmak mi. Kiz yillardir yaziyor esime. Allah askina esimde sucun buyugu tamam. Esime savunacak degilim ama. Evli bir erkege esinin yaninda mesaj atan benim haberimin olmadigini bile bile basbasa bulusan bir kiz ne kadar masum olabilir. Amaci arkadasliksa ciksin disardan bulsun arkadas. Esimin yapmadigi tatli icin ellerine saglik diye mesaj atip bulusup ayrildiktan sonra bile muhabbeti uzatmanin anlami ne.
O kızın bu cümleden anladığı muhtemelen onu çook ama çok kıskandığın görüşmesine bile izin vermediğin ama eşinin de o kız için seni ezip geçtiği bu kızda sana diyor ki işin rast gelsin devam et beni takip etmeye kocanı izlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?