• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

kızlar biz musyasla şakalaştık o beni bende onun espirisini anladık sorun yok yani
bende eşime sordum geldiği gibi.
.cinselliği her ne sebepten dolayı seninle yaşayamssam
yani ciddi sorunum olsa ve benimle bir daha beraber olamayacağını öğrensen ne yaparsın dedim
tabi konuya dolaylı yönden girdim pat diye sorulacak bir soru değil.
benimki bir kaldı öyle sonra sorumu saçma buldu.
bir daha tekrarladımm.
tabikide evliğimiz devam eder.hiç bir sorun olmaz
benim soruma karşılık asla bırakmam seni dedi.ve bir öpücük kondurdu:asigim:.
sonrada lohusalığında nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle yaparım dedialsanaalsanasmile erkek milleti işte
busaate adama bu soruyu sorarsam nasıl cevap verebilirki.
herşey birlikte olmak demek değil dedi.
sonra gülüştük karşılıklı.

kızlar biz musyasla şakalaştık o beni bende onun espirisini anladık sorun yok yani
yani ciddi sorunum olsa ve benimle bir daha beraber olamayacağını öğrensen ne yaparsın dedim
bir daha tekrarladımm.
sonrada lohusalığında nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle yaparım dedialsanaalsanasmile erkek milleti işte
busaate adama bu soruyu sorarsam nasıl cevap verebilirki.
evet cnm bnm bi şekilde hallediliyo oksadar özürlü çiftler var onlar nasıl uzlaşıyosa böylede düşünmek lazımmm

bir daha tekrarladımm.
sonrada lohusalığında nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle yaparım dedialsanaalsanasmile erkek milleti iştebusaate adama bu soruyu sorarsam nasıl cevap verebilirki.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

vibratör degilmi kız okaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğru şekerim vibratör yazarken tam hatırlayamadım libratör mi vibratör mü.bak adını bile tam hatırlayamıyorum ama adamdan istiyorum :))) allahtan neye benzediğini biliyorum da kandıramaz:))

bak aklıma ne geldi.evlisin ama kocada tık yok.aldatmak da istemiyorsun ayıp günah bana uymaz diye.ama gençsin güzelsin duygular tavan.vibratör kullanmak caiz midir yoksa günahı var mıdır.bir hocaya danışmak lazım.

böyle bir konuda asla genelleme yapılamaz :hulya:
hayatın ne getireceği belli olmaz :hulya:
ne; cinsellik olmadan olmaz cevabını alanın
ne de; fedakar olurum senin için katlanırım cevabını alanın garantisi vardır:delphin:
bana göre çok gereksiz bir soru mirmirmirmir
tıpkı erkeklerin hanımlarına beş parasız kalsam hala beraber olur muyuz demesi gibi :kahve:

kocama çok sık sorduğum bir sorudur.. o da asla canım olur mu öyle şey deyip aynı soruyu bana sorar.. bende aynı cevabı veririiim. bizim ikimizinde cinsel eğilimi dürtüsü fazla yok sanırım

büyük bir sevgi ve bağlılık var ise eşler arasında elbette yaşanılır,cinsel birleşme olmadan ...
ama şu da bir gerçek ki, büyük bir eksikliğin farkındalığında olarak yaşanılır..

bunun gereksiz oldugunu düsünenlerdenim yani sorunun :1:
zaten verilen cevap kesinlikle tatmin edici olmaz
esime sormadim böyle bie soruyu sormamda
olurmu öyle sey hayatta birakmam seni cevabini alsam , acaba derim
insan bu ihtiyaclari vardir sonucta hadi bosanmadik diyelim bana sadik kalacagini kesinlikle düsünmem
hadi ruhen aldatmak istemesen deyim
seytan orda yada burda kesin dürter :1: :1:
o yüzden ne allah bana böyle birsey versin nede bu soruya kafayi yorayim , gülgibi yuvamda kadinligimla, anneligimle , arkadasligimla , dostlugumla gecinip gidelim

eşim bu konuda ne düşünür sormadım ama
ben şahsen cinsellik olmayan bi evliliği sürdürmem
bal kaymak olsa hergün yenmez yani
hani cinselliği hiç yaşamamış olsam bunun eksikliğini
hissetmezdim ama evliyken varlık içinde yokluk çekmek gibi
bişey bu..
bi rahatsızlığı bi sorunu vardır bilirim ki düzelicek
zamana ihtiyaç var anlayış gösteririm
ama ömür boyu düzelmiyecekse
eksilir yıpranır bişeyler..

Kadinlar ve erkekler her konuda farkli bu konudada oyle gibi klise bir cumle yazmiyacagim bence bu cinsiyetten cok kisiye ozgu bir durum kimi erkek var karisi pis pasakli adam boyle kadini birakip baska arayisa girmez, kimi adam tas bebek gibi karisina ucuz bir kadini tercih edip kacar gider, kimi kadin cinsellikte farklilik icin esini cok zit biriyle aldatabili r seks kisiye gore degisen bir durum onceligi de degisken esime sorsan eminim politik bir cevap alirim hatta ahkam keser neden cunku henuz olmus birsey yok bana kalirsa neleri yasayabilecegimizi sorulardan cikaramayiz.Dil baska soyler eylem baskadir.En guzeli boyle bicak sirti sorulari sormamak ruhu yaralamamak sahsi fikrim bu

Back
X