- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 683
- 42
benim her geçen gün fikirlerim değişmeye başladı kızlar...artık düz kabarık olmayan modeller daha çok hoşuma gidiyor.. bu modele de bayıldım diyebilirimEki Görüntüle 622976
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokkkk guzelmıs canımmm yalnız bu gelınlık ıcın cok saglam fızık lazım sadece zayıf ve uzun olmak degıl aynı zamanda uzun bır boyun guzel bır gerdan ve cok buyuk olmayan goguler ayrıca ınce bır bel.ama cıdden cok cok beyendım sadece onundekı taslı detayı kaba buldum bence bu kadar yumusak ve zarıf bı gelınlıge gıtmemıs
haklısın canım..boyum 163 kilom 52 öyle kuğu gibi boynumda yok göğüslrim küçük belim ince..ne yapıcıcaz şimdi:) öndeki taş detayını düşünmüyorum zaten bana fazla geldi..zaten taş olayını hiçbir yerde sevmem canım..şimdilik bakınıyorum zaten sürekli değişiyor fikirlerim
eger bacak boyun cok uzun degılse vucuduna gore bol bol topuklu ayakkabı kullanırsın cnm hem bolelıkle kotude durmaz:)belının ınce olması goguslerının ufak olması buyuk bı avantaj bıde boynuna ınceltıcı makyaj yaptırrsan daha uzun gosterrsın canım.aklın karısmasın bence ılk gelınlıgın gercekten super kı ben kolay kolay hıcbı gelınlıgı beyenemıyorum bana bıle fıkır verdı:)ıkıncısını cok beyendıysen ılerde onemlı bı dugunde vs baska bı rengını dıktırtıp abıye olarak kullanabılırsın ama unutma gelınlık her zaman ozel olmalı kı ılk model tamda bu tanıma uygun
ayyyy kızzz sen osun:) gecenlerde albumlere bakıyodum senın albumune denk geldım fotolarınıza baktıgımda kac defa ıcımden masallah dedım ne kadar mutlu gorunuosunuz ne kadar yakısıosunuz:)ayrıca boynun gayette uzunmus haksızlık edıosun kendıne tatlımmm