• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar bir bakarmısınız nasıl sizce??

tatlım bence bu gelinlikte güzel ama bunu her zaman farklı rengini bir elbise olarakta giyebilirsin .biliyosun balık modeller zaten cok moda.bence ilk sectiğin modelin üzerinde oynama yap ve onu tercih et derim eminim çok yakışır.Allah mesut etsin tamamına erdirdin.benimde bi ilşkim vardı bizde evlenmeye niyetlenmiştik daha doğrusu ben niyetlenmişim öyle gözüküyor :43: olsaydı eğer ilk terchindeki gibi dantel detaylı bir gelinlik giymek isterdim ama kısmet değilmiş :43: çok çokk mutluluklar tatlım :3:

hiç önemli değil canım demekki kısmet değilmiş..hayırlı olmayacakmış senin için..rabbbim hayırsız iş yapmaz birde böyle düşün..eminim ki karşına hayırlı bir insan çıkacaktır..söylediklerinide dikkate alıcam çok tşkkür ederim..

cokkkk guzelmıs canımmm yalnız bu gelınlık ıcın cok saglam fızık lazım sadece zayıf ve uzun olmak degıl aynı zamanda uzun bır boyun guzel bır gerdan ve cok buyuk olmayan goguler ayrıca ınce bır bel.ama cıdden cok cok beyendım sadece onundekı taslı detayı kaba buldum bence bu kadar yumusak ve zarıf bı gelınlıge gıtmemıs

cokkkk guzelmıs canımmm yalnız bu gelınlık ıcın cok saglam fızık lazım sadece zayıf ve uzun olmak degıl aynı zamanda uzun bır boyun guzel bır gerdan ve cok buyuk olmayan goguler ayrıca ınce bır bel.ama cıdden cok cok beyendım sadece onundekı taslı detayı kaba buldum bence bu kadar yumusak ve zarıf bı gelınlıge gıtmemıs

haklısın canım..boyum 163 kilom 52 öyle kuğu gibi boynumda yok göğüslrim küçük belim ince..ne yapıcıcaz şimdi:) öndeki taş detayını düşünmüyorum zaten bana fazla geldi..zaten taş olayını hiçbir yerde sevmem canım..şimdilik bakınıyorum zaten sürekli değişiyor fikirlerim

İlk seçimin seni kuğu gibi bir gelin yapar bence. Uzuun yıllar fotoğrafına baka bak doyamazsın. Umarım aynısını bulabilirsin. Bir de üzerinde deneyerek karar vermen lazım. Ancak o zaman doğru gelinliği bulabilirsin. Gerçekten güvenilir olan bir terzi bulamadığın sürece diktirmek büyük risk. Kolaylıklar diliyorum sana.

haklısın canım..boyum 163 kilom 52 öyle kuğu gibi boynumda yok göğüslrim küçük belim ince..ne yapıcıcaz şimdi:) öndeki taş detayını düşünmüyorum zaten bana fazla geldi..zaten taş olayını hiçbir yerde sevmem canım..şimdilik bakınıyorum zaten sürekli değişiyor fikirlerim

eger bacak boyun cok uzun degılse vucuduna gore bol bol topuklu ayakkabı kullanırsın cnm hem bolelıkle kotude durmaz:)belının ınce olması goguslerının ufak olması buyuk bı avantaj bıde boynuna ınceltıcı makyaj yaptırrsan daha uzun gosterrsın canım.aklın karısmasın bence ılk gelınlıgın gercekten super kı ben kolay kolay hıcbı gelınlıgı beyenemıyorum bana bıle fıkır verdı:)ıkıncısını cok beyendıysen ılerde onemlı bı dugunde vs baska bı rengını dıktırtıp abıye olarak kullanabılırsın ama unutma gelınlık her zaman ozel olmalı kı ılk model tamda bu tanıma uygun:nazar:

ayyyy kızzz sen osun:) gecenlerde albumlere bakıyodum senın albumune denk geldım fotolarınıza baktıgımda kac defa ıcımden masallah dedım ne kadar mutlu gorunuosunuz ne kadar yakısıosunuz:)ayrıca boynun gayette uzunmus haksızlık edıosun kendıne tatlımmm

eger bacak boyun cok uzun degılse vucuduna gore bol bol topuklu ayakkabı kullanırsın cnm hem bolelıkle kotude durmaz:)belının ınce olması goguslerının ufak olması buyuk bı avantaj bıde boynuna ınceltıcı makyaj yaptırrsan daha uzun gosterrsın canım.aklın karısmasın bence ılk gelınlıgın gercekten super kı ben kolay kolay hıcbı gelınlıgı beyenemıyorum bana bıle fıkır verdı:)ıkıncısını cok beyendıysen ılerde onemlı bı dugunde vs baska bı rengını dıktırtıp abıye olarak kullanabılırsın ama unutma gelınlık her zaman ozel olmalı kı ılk model tamda bu tanıma uygun:nazar:

çok saol canım..önerilerini aklımda tutucam..gerçekten çok yardımcı oldun..

ayyyy kızzz sen osun:) gecenlerde albumlere bakıyodum senın albumune denk geldım fotolarınıza baktıgımda kac defa ıcımden masallah dedım ne kadar mutlu gorunuosunuz ne kadar yakısıosunuz:)ayrıca boynun gayette uzunmus haksızlık edıosun kendıne tatlımmm

tşkkür ederim çok tatlısın:nazar::nazar::nazar::nazar:

sectiginiz gelinlik cok guzelm gercekten zevkiniz var bu konuda, ayrica digeri de cok guzel, gelinlik modeli arayanlara bi fikir olabilir

ben ilk paylastigin gelinlige bayildim :16:
hersey gonlunce olsun canim
simdiden mutluluklar dilerim :54:

Back