Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur??Eki Görüntüle 545433 Eki Görüntüle 545434
yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur??Eki Görüntüle 545433 Eki Görüntüle 545434
ilk mesajınızdaki gelınlık cok güzel :) sadece ben bu modele renklı kemerı yakıstıramadım renklı kemerler bıraz daha sevımlı modellerde guzel duruyor sızın sectıgınız şık ve asil sankı renk bıraz bozacak gibi geldı ama senın içine hangisinin sindiyse :)
çiçek ve ayakkabını renklı yapsan ?
ben de gelinlik bakarken bunda karar kılmıştım :) ama benim düğün işi yattı
gelinlik bu haliyle çok güzel bence kurdele rengini ve çiçeği değiştirme çünkü gelinlik bu haliyle biraz güpürlerinden dolayı ağır duruyor zaten birde onları eklersen iyice karışık olur..düz bir gelinliğe dediklerin çok hoş olur ama bu gelinliğe değil (nacizane fikrim) [
haklısın canım zaten fikirlerim değişti:)
ikinci fotoggrafa yakından bakabiliyorken birincisine bakamyorum. rica etsem birincisinide yakından görebilecegim şekilde tekrar koyabilir misiniz?? unutmuşum da gelinligin modelini
Eki Görüntüle 548127
..............................