Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbir fikrim yok canım
Canım ben bu ilk gelinliğe bayıldım ben resmen :)
Peki bunu hangi siteden buldun diye sorsam.Gelinlik21'de aradım ama bulamadım.
Yani sen bu resme göre bir yerde diktirmeyi mi düşünüyosun yoksa diken bir yerin internet sitesinden mi buldun?
Bulduğun yeri bana da söyleyebilir misin? :)
bence çok hoş gelinlik 21 i takip ediyorsun galiba. düğününe daha var ve acele etme eminim çok daha güzellerini bulursun o sitede.Eki Görüntüle 549736
buna bayılıyorum evlenmiş olmasaydım bunu değerlendirirdim
Pasta Tarifleri | Pasta Tarifi, yemek tarifleri, börek, Oktay Usta
Canım ben bu ilk gelinliğe bayıldım ben resmen :)
Peki bunu hangi siteden buldun diye sorsam.Gelinlik21'de aradım ama bulamadım.
Yani sen bu resme göre bir yerde diktirmeyi mi düşünüyosun yoksa diken bir yerin internet sitesinden mi buldun?
Bulduğun yeri bana da söyleyebilir misin? :)
Modelleri kaynak belirtmeyen yerli sitelerden takip etmek yerine wedding inspirasi ve best bridal prices sitelerinden takip etmenizi öneririm. Ben oralardan bakıyorum ve bu paylaşılan tüm gelinlikleri gördüm. Markaları da o yüzden tanıyorum...
Çok kibar ve asil gözüküyor.
İlk seçtiğiniz gelinliği beğenmedim bu arada, bunda karar kılmanız daha iyi olmuş :)
mutluluklar.
o zaman o gelinlikten şaşma baya şık. ben evlenmeden önce bi ara baya sık bakıyordum sonra bunaldım ablam bi gelinlik göstermişti ve baya sade bişeydi resmen bayılmıştım. bir daha da bakmadım gittim diktirdim ve hala eşime keşke bi daha evlensek de giysem diyorum :)Eki Görüntüle 550346 ve böyle bi sonuç çıktı ortaya beğenmeyenler de oldu ama çok da sallamadım çünkü ben bayılıyorum. kısacası :) içine sindiyse tamamdır.
Pasta Tarifleri | Pasta Tarifi, yemek tarifleri, börek, Oktay Usta
ilkini hiiiiç beeenmedim ama onun altndaki ıkncı sectgn güzel bi terch olmuss..
güpür,dantel gelinlge cok yakısan detaylardr ama o gelınkte hc guzel durmams onu cok kapalı kollar acık dengesız bı uyum war gelnlıkte .s
ama ıkncısı oldkca hoss we hawalı mutluluklarrrr!
yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur??Eki Görüntüle 545433 Eki Görüntüle 545434