Kadıköy Gül erdem modaevinde vitrinde neredeyse aynı model var şimdi, üstü aynı, eteği bundan daha kabarık ve sade tül yapmışlar. Bir bakın isterseniz...
sizin koyduğunuz gibi mankenin oturduğu ve sırtı dönük haldeki fotoğraflarda gelinlik benim de çok hoşuma gitti açıkçası ama aşağıdaki gelinliğin önden halinin fotoğraflarını görünce hayal kırıklığı yaşadım.. üst bedeni olduğundan uzun, bacakları ise olduğundan kısa gösteren tam kalça kemiği hizasından bir çizgiyle kabarıklaşan modellerdenmiş meğerse.. eğer bu modelde kararlıysanız ve diktirecekseniz bence eteğini A kesim yaptırın yani belinizden itibaren hafifçe genişleyerek kabarıklaşsın. ben sizin gelinliğin önden ayakta halini görmediğinizi varsayarak bu yorumu yazıyorum tabi.. eğer gördünüz ve beğendinizse şimdiden güle güle giymenizi dileyerek yorumumu kendime saklıyorum :)Eki Görüntüle 559223 Eki Görüntüle 559224
yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur??Eki Görüntüle 545433 Eki Görüntüle 545434
bende ilk defa görüyorum..çok şaşırdım ve aynı sizin gibi hayal kırıklığına uğradım.ama dediğiniz gibi değişikliklerle çok daha muhteşem olacağı kanısındayım..tşkküür ediyorum resimleri koyduğunuz için ...
bende ilk defa görüyorum..çok şaşırdım ve aynı sizin gibi hayal kırıklığına uğradım.ama dediğiniz gibi değişikliklerle çok daha muhteşem olacağı kanısındayım..tşkküür ediyorum resimleri koyduğunuz için ...
saol canım çok tşkkür ederim..aslından bundan önce başka bir gelinlikte karar kılmıştım ama bunu görünce fikirlerim değişti arada kaldım ama buna karar verdim..onunda resmini koyayımEki Görüntüle 545440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?