yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur??Eki Görüntüle 545434
saol canım çok tşkkür ederim..aslından bundan önce başka bir gelinlikte karar kılmıştım ama bunu görünce fikirlerim değişti arada kaldım ama buna karar verdim..onunda resmini koyayımEki Görüntüle 545440
oncelikle hayirli olsun! Allah mesut etsin..
ilk gelinlige bayildim ben de.. yalniz pudra rengi kurdele demissiniz sanki basit gosterir ama siz bilirsiniz ayni renk olmali bence..
Güzel bir seçim yapmışsın. Kibar, soylu, havalı, değişik. Belindeki takı ayrıntısına bayıldım. Kuşak takmadan daha iyi durur gibi geldi. İlk seçtiğin sıradan bir modelmiş.
Bu üstündeki aslında gelin kemeri denen ve bu gelinliğin de dahil olduğu markalarda ayrı satılan, farklı işleme seçenekleri olan bir ürün. Ben de aynı renk olması taraftarıyım, ayakkabı ve çiçek renkli olacak olsa da.
Aynı kemer, benzer gelinlikler üzerinde sergilemişler. İki gelinin de renkli çiçeği var, birisi kemeri renkli kullanmış, diğeri beyaz...