• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar bir bakarmısınız nasıl sizce??

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
yaza nikahım var istediğim gelinliğe karar verdim şimdilik..bakın bakalım beğenecekmisiniz? gelinliğin arkasındaki kurdeleyi pudra rengi yaptırıcam çiçeğim ve ayakkabımda aynı renk olacak sizce nasıl olur?? $385661_224333744333349_126284567471601_301203_1512774117_n (1).jpg Eki Görüntüle 545434

çok kibar bir gelinlik,dantelide çok hoş..gelinlikde kesinlikle olması gereken birşey güpürr :)
allah tamamına erdirsin güle güle giyin inşallahh :)

saol canım çok tşkkür ederim..aslından bundan önce başka bir gelinlikte karar kılmıştım ama bunu görünce fikirlerim değişti arada kaldım ama buna karar verdim..onunda resmini koyayımEki Görüntüle 545440

Asil ve şık duruyor,mutluluklar şimdiden.

oncelikle hayirli olsun! Allah mesut etsin..
ilk gelinlige bayildim ben de.. yalniz pudra rengi kurdele demissiniz sanki basit gosterir ama siz bilirsiniz ayni renk olmali bence..

Güzelmiş. Allah mutlu etsin diyelim şimdiden. Güle güle giy....:17:

saolun kızlar çok tşkkürler ...civcivciv bakalım denicem kurdeleyi iyi durursa pudra rengi istiyorum durmazsa zaten aynı renk yapıcam

Güzel bir seçim yapmışsın. Kibar, soylu, havalı, değişik. Belindeki takı ayrıntısına bayıldım. Kuşak takmadan daha iyi durur gibi geldi. İlk seçtiğin sıradan bir modelmiş.

aynen bende öyle düşünüyorum görür görmez işte bu dedim:) ilk seçtiğim çok asi bir modeldi..bu ise bana çok asil geldi..tşkkür ederim

Bu üstündeki aslında gelin kemeri denen ve bu gelinliğin de dahil olduğu markalarda ayrı satılan, farklı işleme seçenekleri olan bir ürün. Ben de aynı renk olması taraftarıyım, ayakkabı ve çiçek renkli olacak olsa da.

Aynı kemer, benzer gelinlikler üzerinde sergilemişler. İki gelinin de renkli çiçeği var, birisi kemeri renkli kullanmış, diğeri beyaz...

2858_474029125953798_1425945619_n.jpg

538842_463926226964088_1841019894_n.jpg

Son düzenleme:
Çok zariff pudrada çook güzel durcaktr eminm, biyerde pudrasını değilde çingene pembesini görmüştüm çok güzeldi:)

ewet canım ona ancak deneyerek karar vericem..bende görüyorum renkli kurdele çok hoşuma gidiyor.

arkadasım diktiriyor buna cok cok benzer bi modeli 18 kasımda düğünü var heycanla bekliyorum nasıl olcak acaba :))

Back