Nasıl böyle düşüncesizlik ettiler anlamıyorum şuan çalışmıyorum çünküdert etme yahu abin çalışsın kendi alsın ayakkabısını , nedir yani giymesin 500 tl lik ayakkabı.
Annenizin bunu sorması sacma zatenmerhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Şuan eşimle yurtdışındayız
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
O gün gittik mağazaya eşimle eşime de söyledim o sırada ve çok tavır yaptı
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım
Anneme ve Abi me de numarası yok o modelin diye yslan söylemek zorunda kaldım
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Ama çok da mahcup oldum ilk defa bşy istedi diye
Çok kötü hissediyorum kızlar gerçekten içime çok dert oldu
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Eşimin tavrı da apayrı bir konu zaten
Tepkisi suratı düştü bşy demedi ama yetti zaten ama çok da haksız bulmadım onuSiz 500 liralık ayakkabı giyebiliyor musunuz da abiniz sizden 500 liralık bir ayakkabıyı hediye olarak isteyebiliyor?
İnsan önce bi durumunu sorar kızına, annende en büyük hata, kral emrivaki yapmış.
Eşinin tavrı, ne çeşit bir tavır olduğuna göre tartışılır, tepkisini ne şekilde gösterdi önemli olan kısım bu.
Arada kalacak durum yokBir de bir ayakkabıya o rakam verilir mi insanın içi acır
Uff ne bileyim ya çok Arada kaldım nefret ederim para mevzusundan
Durup dururken ya
Annem de bir tuhaf
Eşiniz haklı benim eşimin abiis ablası böle bişi istese cok daha fazla konusurdumTepkisi suratı düştü bşy demedi ama yetti zaten ama çok da haksız bulmadım onu
Eşinize kızmayın inanın ne tepki verse yeri yaniİyi ki bu site var 2 gündür çatlıcaktım artık resmen
Eşimle zaten konuşmuyorum 2 gündür ama asıl kızgınlığım anneme
Ama biryandan da vicdan azabı
Zaten birsürü sıkıntım var benim kimselerin bilmediği üzülmesinler diye söylemediğim
Çocuk için uğraşıyoruz eşimden dolayı onun kullandığı vitaminler takviyeler aylık o kadar çok tutuyor ki.tamam bunları bilmiyorlar o yüzden onları suçlayamam ams yine de çok Can'ım sıkıldı
Zaten hassaslaştım iyice bu konular yüzünden kendi derdim beni eziyor yeterince
Anneme çok kızgınım
Ben de aynı tepkiyi verirdim ona o yüzden çok fazla kızamadım zatenEşiniz haklı benim eşimin abiis ablası böle bişi istese cok daha fazla konusurdum
Konuyu okuyunca bile sinir oldum
Adam mecbur değil
Abiniz utanıp sıkılmayacak mi o hediye alınsa
Gelince veririm diyeceklerineGelince ben veririm dedi ama alınan şeyin parasını da zaten alamazdım
Tepkisi suratı düştü bşy demedi ama yetti zaten ama çok da haksız bulmadım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?