merhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Şuan eşimle yurtdışındayız
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
O gün gittik mağazaya eşimle eşime de söyledim o sırada ve çok tavır yaptı
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım
Anneme ve Abi me de numarası yok o modelin diye yslan söylemek zorunda kaldım
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Ama çok da mahcup oldum ilk defa bşy istedi diye
Çok kötü hissediyorum kızlar gerçekten içime çok dert oldu
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Eşimin tavrı da apayrı bir konu zaten
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Şuan eşimle yurtdışındayız
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
O gün gittik mağazaya eşimle eşime de söyledim o sırada ve çok tavır yaptı
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım
Anneme ve Abi me de numarası yok o modelin diye yslan söylemek zorunda kaldım
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Ama çok da mahcup oldum ilk defa bşy istedi diye
Çok kötü hissediyorum kızlar gerçekten içime çok dert oldu
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Eşimin tavrı da apayrı bir konu zaten