Kızlar bir bakar mısınız

elaa32

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
41
4
286
Isparta
Kızlar merhaba 15 Mart sat 15 Nisan bat ilişki tarihi 30 Mart belirtiler kasık bel ağrısı akıntı hissi bugün test yaptım negatif sizce erken mi daha yorum yapmak için pozitife döner mi

Eklentiler

• IMG_2866.webp
    IMG_2866.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar merhaba 15 Mart sat 15 Nisan bat ilişki tarihi 30 Mart belirtiler kasık bel ağrısı akıntı hissi bugün test yaptım negatif sizce erken mi daha yorum yapmak için pozitife döner mi
Benim de sat 14 mart pcos olduğum için adet ne zaman olurum bilmiyorum ama bence erken yapmışsın canim ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun

Regl gecikmesi beklemek en garanti ama dayanamazsanız pazartesi günü falan yapın derim

Biraz modum düştü negatif çıkınca belirtiler psikolojik mi acaba dedim silik de olsa çıkar mıydı acaba
Bu kişiden kişiye çok değişen bir durum kimisi bir hafta önce öğreniyor kimisi regl gecikmesinin ilk günü negatif görüp ikinci günü pozitif görüyor. Bende de bir hafta önce silik çıktı kan verdim negatifti bir hafta sonra kan pozitif oldu. Yada geçen ay geciktim 4 farklı marka test yaptım silik çıktı ama kan negatifti gebelik yoktu. Yani ne testler ne de zamanlamada garanti var. O yüzden beklemek en iyisi

Bu kişiden kişiye çok değişen bir durum kimisi bir hafta önce öğreniyor kimisi regl gecikmesinin ilk günü negatif görüp ikinci günü pozitif görüyor. Bende de bir hafta önce silik çıktı kan verdim negatifti bir hafta sonra kan pozitif oldu. Yada geçen ay geciktim 4 farklı marka test yaptım silik çıktı ama kan negatifti gebelik yoktu. Yani ne testler ne de zamanlamada garanti var. O yüzden beklemek en iyisi
Çok teşekkür ederim reglime kadar beklemek en garantisi sanırım

Maalesef bilmiyorum ne zaman olduğunu 31 martı pik gösteriyodu takvimde
Anladım canım sen bence biraz daha bekle olmadı kan ver cuma günü belki öyle öğrenirsin ben dün verdik negatif çıktı 28 martta yumurtlama gördüm ben pazartesi günü kan vericem tekrar

Anladım canım sen bence biraz daha bekle olmadı kan ver cuma günü belki öyle öğrenirsin ben dün verdik negatif çıktı 28 martta yumurtlama gördüm ben

Anladım canım sen bence biraz daha bekle olmadı kan ver cuma günü belki öyle öğrenirsin ben dün verdik negatif çıktı 28 martta yumurtlama gördüm ben pazartesi günü kan vericem tekrar
Tamamdır teşekkür ederim umarım siz de pozitifi görürsünüz

Back
X