Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desin allah aşkına desin kurtulurum ben evlendim benim evime 1 çay kaşığı dahi almayan insanlar evdeki bütün herşey benim iğnesine kadar benim düğünümde kuyumcudan ödünç altın alıp takmış insanlar yetmezmiş gibi ailemin arkadaşlarımın taktıklarınıda alan insanlar benden ama kaynıma sahsalı düğün evine mobilyalar felan almışlar borçlarını kendiler ve benim salak kocama ödetmişler bnm kocama evliliğimize gram değer saygı göstermeyen insanlar bunu benim mal kocama 1.buçuk yıldır anlatamıyorum ben yıpranıyorum mutsuzum görmüyor anam babam abimmodunda ailesi onlar ben değilim gibi kv hiç utanmaz zaten ayıp burnunda evi yuvası oldu istemiiim demez ama kaynımı düşünür akşam olunca kaynımı arayamaz bile karışı rahatsız olur huzuru bozulmasın diye ama bizden çıkmaz gelmese bile 80 kez arar düşününİyi boşanalım o zaman derse ne olacak.
Hiç karışma ilerde ben demiştim dersin,adamın seni deinlemeye niyeti yok gibi,ailesine karşı çıkacak cesaretide yok heralde.
Ya kocamla halledemiyorum kv birşey yapmalıyım dank etsin şöyle sussun defolsun gitsin kocamda isterse oda gidebilir ama yemez gitmez gibi ama çokta isterse oda gidebilir yoksa çıldırıcamBiz ne diyelim o halde ?
O zaman karışmayın yapacak bir şey yoksa
Sen haklısın ama yani sen adama bunları sakin bi dille anlatınca anlamamazlığa geliyosa,cevap bile vermiyosa ne yapabilirsin.En fazla ceza verirsin soğuk olursun,yatakları ayırırsın vs nbundanda anlamıyosa mutsuzsan hala ayrılırsınız ne diyim,ne sen üzül ne kocan üzülsün(zaten ilerde pişman olacaktırda işte neyse).Desin allah aşkına desin kurtulurum ben evlendim benim evime 1 çay kaşığı dahi almayan insanlar evdeki bütün herşey benim iğnesine kadar benim düğünümde kuyumcudan ödünç altın alıp takmış insanlar yetmezmiş gibi ailemin arkadaşlarımın taktıklarınıda alan insanlar benden ama kaynıma sahsalı düğün evine mobilyalar felan almışlar borçlarını kendiler ve benim salak kocama ödetmişler bnm kocama evliliğimize gram değer saygı göstermeyen insanlar bunu benim mal kocama 1.buçuk yıldır anlatamıyorum ben yıpranıyorum mutsuzum görmüyor anam babam abimmodunda ailesi onlar ben değilim gibi kv hiç utanmaz zaten ayıp burnunda evi yuvası oldu istemiiim demez ama kaynımı düşünür akşam olunca kaynımı arayamaz bile karışı rahatsız olur huzuru bozulmasın diye ama bizden çıkmaz gelmese bile 80 kez arar düşünün
Dedim bak inanki ben giderim başkası gelir o gider başkası gelir sen böyle olduğun sürece aile olamazsın hayatın olmaz dedim ben dedim duvar dinledi ya biteceksede su kv birşey yapmam lazım nasıl konuşiiim onu düşünüyorum çıldırcam ben bi kez cektim annene gittim bu kocamın anneciliği yüzüne geldi binbir sözler yeminler ayrılamam senden dekanlar filanlar ve biz gerçekten birbirimize çok aşık olarak evlendik ama bu ailele olayları beni çıldırtıyor bazen diyorum normal mi yok yani bi adam evinin rızkını ana baba abiye vermez vicdanlı bir annede birini evliliğini düşünüp birini umursamamazlık yapmaz ben atsın demiyorum tabi ihtiyacları varsa gerçekten yapılır asla yok demem ama kocam bunu anlamıyor ama kv deme birşey yapmam lazımSen haklısın ama yani sen adama bunları sakin bi dille anlatınca anlamamazlığa geliyosa,cevap bile vermiyosa ne yapabilirsin.En fazla ceza verirsin soğuk olursun,yatakları ayırırsın vs nbundanda anlamıyosa mutsuzsan hala ayrılırsınız ne diyim,ne sen üzül ne kocan üzülsün(zaten ilerde pişman olacaktırda işte neyse).
Değişmiyor hiç bu kocam 1.buçuk yıldır ben deliricem onlara vermekten birşey almıyoruz kendimize bana gelince olmaz onlara yaratırSakin karisma sen kötü olursun...
Çocugunuz war mi ?Değişmiyor hiç bu kocam 1.buçuk yıldır ben deliricem onlara vermekten birşey almıyoruz kendimize bana gelince olmaz onlara yaratır
Hayır yok düşündüm sevgi var içimde ama yapamam bu şekilde kendimi degersizleştiremem daha fazla bu evliliği ben onun abisini annesi babası ailesel sorunlarını çekmek için yapmadım aile olmak için yaptım ama ben kocamın ailesi olamadım o kv denen varlık bu benim salak kocamı umursamıyor sömürüyor anlamıyor bu malda gelir oturur gidene kadar dert dert para para bıktım ya geldiğinden bi böyle neden ödicek diye söyliiim kaynanam hemen parlar zaten bağırış çağırış olur ya kocam birşey dediği an yaparsan boşanırız diiim ya kafasına dank eder yada beni kaybeder seçim onun ama bu kv birşey yapmazsam ölürüm deli oluyorumÇocugunuz war mi ?
ikinci sorum boşanmayi içten düşündünüz mü ?
O zamn pisman olmuycaksan yazik gunah sen ewin icin cirpiniyosun adam anne kardes derdinde ki borc ederken akli nerdeymis kayninin.Kardesine mi guwenmis oder diye.Bosanmasanda korkut git baba ewine ben bu sekilde ewlilik yurutemem kazancimiz kesemizde durmuyor de ewe gelince yok disa gelince borc edilip bulunyo de bak nasil duzelyo bir cinnete bakar hersey.Zor an olur anlarim darlik olur bir iki sefer anlarim ama sömürmek kullanmak yenilir yutulur degil.Allah kolaylik versin cocukta sakin yapmayin.Hayır yok düşündüm sevgi var içimde ama yapamam bu şekilde kendimi degersizleştiremem daha fazla bu evliliği ben onun abisini annesi babası ailesel sorunlarını çekmek için yapmadım aile olmak için yaptım ama ben kocamın ailesi olamadım o kv denen varlık bu benim salak kocamı umursamıyor sömürüyor anlamıyor bu malda gelir oturur gidene kadar dert dert para para bıktım ya geldiğinden bi böyle neden ödicek diye söyliiim kaynanam hemen parlar zaten bağırış çağırış olur ya kocam birşey dediği an yaparsan boşanırız diiim ya kafasına dank eder yada beni kaybeder seçim onun ama bu kv birşey yapmazsam ölürüm deli oluyorum
Asla yapmam gece 12 de kaynanam arıyor abine bak yarın 2 bin gönder öğleden önce maaşından kesmişler ( haciz var) karışı sorar hesabını kavga ederler aman oğlum diyor demiyor ki Buda benim oğlum bunuda karışı var benim salsk kocamda demiyor ki annenbenim karımda rahatsız oluyor durumu olmasa kaynımın tmm diycem 6 bin maaşı var borç az olsa hadi onada tmm istenen paralar yapılan ödemeler rakamlar hiç küçük değil utanmadan isteyen sömüren kaynanam bunu kaynanama yönelik yapmalıyım cinneti işte herşeyin başı o ikinci benim salak kocam beni delirtenO zamn pisman olmuycaksan yazik gunah sen ewin icin cirpiniyosun adam anne kardes derdinde ki borc ederken akli nerdeymis kayninin.Kardesine mi guwenmis oder diye.Bosanmasanda korkut git baba ewine ben bu sekilde ewlilik yurutemem kazancimiz kesemizde durmuyor de ewe gelince yok disa gelince borc edilip bulunyo de bak nasil duzelyo bir cinnete bakar hersey.Zor an olur anlarim darlik olur bir iki sefer anlarim ama sömürmek kullanmak yenilir yutulur degil.Allah kolaylik versin cocukta sakin yapmayin.
Hiç düşünme sonuna kadar git. Böyle insan dışı davrandılar ise bir saniye dusunmeeeee.Desin allah aşkına desin kurtulurum ben evlendim benim evime 1 çay kaşığı dahi almayan insanlar evdeki bütün herşey benim iğnesine kadar benim düğünümde kuyumcudan ödünç altın alıp takmış insanlar yetmezmiş gibi ailemin arkadaşlarımın taktıklarınıda alan insanlar benden ama kaynıma sahsalı düğün evine mobilyalar felan almışlar borçlarını kendiler ve benim salak kocama ödetmişler bnm kocama evliliğimize gram değer saygı göstermeyen insanlar bunu benim mal kocama 1.buçuk yıldır anlatamıyorum ben yıpranıyorum mutsuzum görmüyor anam babam abimmodunda ailesi onlar ben değilim gibi kv hiç utanmaz zaten ayıp burnunda evi yuvası oldu istemiiim demez ama kaynımı düşünür akşam olunca kaynımı arayamaz bile karışı rahatsız olur huzuru bozulmasın diye ama bizden çıkmaz gelmese bile 80 kez arar düşünün
KIZLAR ilk yazımda anlatmıştım 1 buçuk yıllık evliyim kv sürekli kaynımın borçlarını eşime ödetmiş hep birşeyleri eşime yaptırmış yıllarca ve devam ediyor bu benim salak Kocamda yapıyor eşinle konuş felan demeyin siz borç yapında demeyin çok denedim yapma hayatım ödeme etme biz paramızı biriktirelim dedim eşim de cvb yok çok yoruldum artık kv geldiğinde başlicak şimdi oğlum abinin borcunu öde şu bu diye( kaynımın maaşında haciz varmış )onu ödetme peşinde kocama bende diyorum ki ne bunu söylediği anda bende diyim ki ne alaka neden ödüyor bilmem ne diye tepki gösterim kaynanam hemen parlar ödesin ödiyecek diye illa bağırış olacak o sırada eşim illa bana bi laf der ödersen boşanırım senden diyim mi veya ne yapim akıl verin lütfen