- 3 Mayıs 2017
- 221
- 228
- 23
- Konu Sahibi gulayse6378
-
İnsallah canim :) peki sen ne durumdasin suan var mi bebis :)Canım ya ben testte görüyorum açıkçası inşallah hayırlısı olsunBenimde senin gibi gecikmeler oluyor ama yinede dayanamıyorum kan verdim 2 defa şu ana kadar :)
Benim bu dediğim önceki aylarımdı canım, gecikme olmuştu hemen dayanamadım kan verdim ama yoktu :) Şu an bu ay soğan kürü kullandım bakalım bat'a 10 gün var inşallah vardır :)İnsallah canim :) peki sen ne durumdasin suan var mi bebis :)
Ayyy insallah vardir canim Rabbim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatsin eksikligini göstermesin :)Benim bu dediğim önceki aylarımdı canım, gecikme olmuştu hemen dayanamadım kan verdim ama yoktu :) Şu an bu ay soğan kürü kullandım bakalım bat'a 10 gün var inşallah vardır :)
Ayyy insallah vardir canim Rabbim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatsin eksikligini göstermesin :)Benim bu dediğim önceki aylarımdı canım, gecikme olmuştu hemen dayanamadım kan verdim ama yoktu :) Şu an bu ay soğan kürü kullandım bakalım bat'a 10 gün var inşallah vardır :)
Bayaca koyu çıkmış adetin kaçıncı günü bugün yani kaç gündür adet olmuyorsun35 İ geçti mi
Kuzum normalde 30 günde bir oluyorum iste ama yazin gecikiyor isteBayaca koyu çıkmış adetin kaçıncı günü bugün yani kaç gündür adet olmuyorsun35 İ geçti mi
Yani bugün gecikmenin 7 günüKuzum normalde 30 günde bir oluyorum iste ama yazin gecikiyor iste
1 hafta gecikmesi normalmiş ama gitgide koyulaşıyor gibi sanki lh.Kuzum normalde 30 günde bir oluyorum iste ama yazin gecikiyor iste
Ayy bilmiyorum ya kafam karisti kuzum1 hafta gecikmesi normalmiş ama gitgide koyulaşıyor gibi sanki lh.
Yumurtlama geçen hafta olmuş belli ki.O yüzden gebelik testinde zaten gözükmez daha :) Ama lh a bak koyu olmuş baya
Yaa hic anlamadim ki nedir neyin nesidir sonra ne oldu canim senin sonuc hamilemisinTekrar yumurtluyor da olabilirsin canım değerlendir bence bu günleri benim 11 gün geçmişti doktora gittim gebelik yok dedi 16 mm yumurta var dedi hatta ovulasyon la catlamasini takip ederken kırmızılı gördüm
Yok canım 11 günüm geçti sonra adet oldum canımYaa hic anlamadim ki nedir neyin nesidir sonra ne oldu canim senin sonuc hamilemisin
Hmm benim diger konularimda yumurtlama testlerim var canim bundan daha koyu olmuslardiYok canım 11 günüm geçti sonra adet oldum canım
Anladım canım takip et sen yine inşallah hamilesindir ama yine de boş geçirme gün aşırı ilişkiye devam et derim belki yeniden yumurta gelişip çatlıyordurHmm benim diger konularimda yumurtlama testlerim var canim bundan daha koyu olmuslardi
Aynen canim oda olabilir ben yine gün aşırı devam edeyim :)Anladım canım takip et sen yine inşallah hamilesindir ama yine de boş geçirme gün aşırı ilişkiye devam et derim belki yeniden yumurta gelişip çatlıyordur
Kuzum benim sadece kasik batmam var. Gögüslerimde gayet normal. Insallah gec döllenme felan olmustur. Bak arkadas efekt yapip atmis oyle daha belligulayse6378 kuzum ben de ikinci çizgiyi seçemedim testinde, ama adet olmadıysan belki geç yumurtladınız geç döllencek, yüreğini ferah tut canım, belirtin var mı? Benim düşen bebeğimde göğüslerim su toplamış gibi olmuştu adetten dört gün önce falan ve durmadan uyuyordum
AA evet bunda baya belli olmuş, inşallah canım inşallah konmuştur kelebeğin göbüşüneKuzum benim sadece kasik batmam var. Gögüslerimde gayet normal. Insallah gec döllenme felan olmustur. Bak arkadas efekt yapip atmis oyle daha belliEki Görüntüle 2033738
Ahhh insallah canim yaaa insallahhhhhhAA evet bunda baya belli olmuş, inşallah canım inşallah konmuştur kelebeğin göbüşüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?