- Emoji Skoru
- 4.361
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi gulayse6378
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaMerhaba kızlar evet sabah test yaptim maalesef negatif cıktı :)
Yok canım adette olmadım.Yaaama adet de olmadın dimi
Eyyyy maşallahBi arkadaşın idrarda çıkmamış kanda çıkmamış ultrasonda görülmemiş, ne adet sökücüler kullanmış yine adet olmamış, içki sigara neler kullanmış neler, en son başka bi dr a gitmiş nasıl olduysa bebeği 2 aylık olmuş meğer, şimdi ilkokula başlayacak, bozma moralini bakalım
Geçen ay ben de miratect yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ertesi gün hasta oluverdim, ben seni çok iyi anlıyorum, hatta efektli resmî atınca gözlerim doldu kendimi gördüm resmen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah ve sağlıkla doğsun bebeklerimizEyyyy maşallahbakalim bekliyorun kuzum morelimi de bozmuyorum her nasip vaktine esirdir :) silikte olsa cikmisti diye umutlanmistim ne yalan söylüyim :) testlerin markasi hep ayni. Hani kurukduktan sonra cikmis yada kontol cizgisi desem bugün yaptigimda öyle bise yok ondan öncekilerde de yok :)
Geçen ay ben de miratect yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ertesi gün hasta oluverdim, ben seni çok iyi anlıyorum, hatta efektli resmî atınca gözlerim doldu kendimi gördüm resmen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah ve sağlıkla doğsun bebeklerimizEyyyy maşallahbakalim bekliyorun kuzum morelimi de bozmuyorum her nasip vaktine esirdir :) silikte olsa cikmisti diye umutlanmistim ne yalan söylüyim :) testlerin markasi hep ayni. Hani kurukduktan sonra cikmis yada kontol cizgisi desem bugün yaptigimda öyle bise yok ondan öncekilerde de yok :)
Cumaya aldım randevu kuzum :) valla kafam karıstı artık ne ayak bu testler yaKadın doğuma git bence ultrasonda baksın.
Ben olsam beş kez gitmiştim şimdiye kadar:))
Kıyamam yaa :) bide bende ki heyacani düsünsene :) adet olsam gam yemicem adette olmuyorumGeçen ay ben de miratect yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ertesi gün hasta oluverdim, ben seni çok iyi anlıyorum, hatta efektli resmî atınca gözlerim doldu kendimi gördüm resmen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah ve sağlıkla doğsun bebeklerimiz
Hayir 4 tane yapmistim bu zamana kaadar digerlerinde yok bitek onda varTestlerin beyaz çizgi olan yerleri var oralar bize ikinci çizgi varmış gibi geliyor sanki.Ama lh da ikinci çizgi koyu değilse hamilelik olmuyormzaten.O yüzden gebelik testinde boşuna moral bozmaya gerek yok.Ben yumurtlama testinde negatifi görünce üzülmüyordum ama gebelik testinde negatif olunca üzülüyordum :) Bir daha yapmadım
ohooooop ben 15 20 kez ysptım sanırımHayir 4 tane yapmistim bu zamana kaadar digerlerinde yok bitek onda var![]()
Testlere verdigimiz paralarla eve bi ultrason makinasi alir bakar bakar dururduk en azindanohooooop ben 15 20 kez ysptım sanırım
Merhaba kızlar evet sabah test yaptim maalesef negatif cıktı :)
Cumaya randevu aldim canim :) ayy varsa ohhh degil halay cekeriz burdaAma adette olmamışsın canım ya bence sana kan testi şart oldu.
Yaptır da bizde bi ohh çekelim :)
Cumaya randevu aldim canim :) ayy varsa ohhh degil halay cekeriz burda![]()
Amiin Insallah canim sen ne zamandir iatiyosun :)Ayy hadi inşallah, darısı benim başıma :)
Edit: Bu çok bencilce olmuş, anne olmayı isteyen hepimizin başına...