• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bide siz bakın şu gebelik testine

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya ben testte görüyorum açıkçası inşallah hayırlısı olsun :anneadayı: Benimde senin gibi gecikmeler oluyor ama yinede dayanamıyorum kan verdim 2 defa şu ana kadar :)

İnsallah canim :) peki sen ne durumdasin suan var mi bebis :)
Benim bu dediğim önceki aylarımdı canım, gecikme olmuştu hemen dayanamadım kan verdim ama yoktu :) Şu an bu ay soğan kürü kullandım bakalım bat'a 10 gün var inşallah vardır :)

Benim bu dediğim önceki aylarımdı canım, gecikme olmuştu hemen dayanamadım kan verdim ama yoktu :) Şu an bu ay soğan kürü kullandım bakalım bat'a 10 gün var inşallah vardır :)
Ayyy insallah vardir canim Rabbim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatsin eksikligini göstermesin :)

Ayyy insallah vardir canim Rabbim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatsin eksikligini göstermesin :)

Kuzum normalde 30 günde bir oluyorum iste ama yazin gecikiyor iste
1 hafta gecikmesi normalmiş ama gitgide koyulaşıyor gibi sanki lh.
Yumurtlama geçen hafta olmuş belli ki.O yüzden gebelik testinde zaten gözükmez daha :) Ama lh a bak koyu olmuş baya

1 hafta gecikmesi normalmiş ama gitgide koyulaşıyor gibi sanki lh.
Yumurtlama geçen hafta olmuş belli ki.O yüzden gebelik testinde zaten gözükmez daha :) Ama lh a bak koyu olmuş baya
Ayy bilmiyorum ya kafam karisti kuzum

Tekrar yumurtluyor da olabilirsin canım değerlendir bence bu günleri benim 11 gün geçmişti doktora gittim gebelik yok dedi 16 mm yumurta var dedi hatta ovulasyon la catlamasini takip ederken kırmızılı gördüm

Tekrar yumurtluyor da olabilirsin canım değerlendir bence bu günleri benim 11 gün geçmişti doktora gittim gebelik yok dedi 16 mm yumurta var dedi hatta ovulasyon la catlamasini takip ederken kırmızılı gördüm
Yaa hic anlamadim ki nedir neyin nesidir sonra ne oldu canim senin sonuc hamilemisin

Hmm benim diger konularimda yumurtlama testlerim var canim bundan daha koyu olmuslardi
Anladım canım takip et sen yine inşallah hamilesindir ama yine de boş geçirme gün aşırı ilişkiye devam et derim belki yeniden yumurta gelişip çatlıyordur

gulayse6378 gulayse6378 kuzum ben de ikinci çizgiyi seçemedim testinde, ama adet olmadıysan belki geç yumurtladınız geç döllencek, yüreğini ferah tut canım, belirtin var mı? Benim düşen bebeğimde göğüslerim su toplamış gibi olmuştu adetten dört gün önce falan ve durmadan uyuyordum

gulayse6378 gulayse6378 kuzum ben de ikinci çizgiyi seçemedim testinde, ama adet olmadıysan belki geç yumurtladınız geç döllencek, yüreğini ferah tut canım, belirtin var mı? Benim düşen bebeğimde göğüslerim su toplamış gibi olmuştu adetten dört gün önce falan ve durmadan uyuyordum
Kuzum benim sadece kasik batmam var. Gögüslerimde gayet normal. Insallah gec döllenme felan olmustur. Bak arkadas efekt yapip atmis oyle daha belli
Screenshot_20170814-120339.png

Back