• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bide siz bakın şu gebelik testine

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eski forumlara baktim bu sekilde olanlarin kanda negatif cikmis hep canim ya
Canım eski forumlara bakma bu senin durumun herkesle bir değilsin ki sen. İşte böyle stres yapıyorsun olumsuz etkileniyor herşey. Sen kan testini yaptır herşey Allahtan inşallah gönlüne göre olur. Canını sıkma dert etme. İçini ferah tut

Canım eski forumlara bakma bu senin durumun herkesle bir değilsin ki sen. İşte böyle stres yapıyorsun olumsuz etkileniyor herşey. Sen kan testini yaptır herşey Allahtan inşallah gönlüne göre olur. Canını sıkma dert etme. İçini ferah tut
Dogru söylüyosun canım evime döndügüm zaman yaptiririm bide yarin sabah ilk idrarimla yaparim :)

Erken gebelik testi alsaydın keşke.Geç yumurtlama olduysa onda çıkar.Bu ay zaten geç yumurtlama olmuş çok belli.Belki idrara bile geçmedi

Erken gebelik testi alsaydın keşke.Geç yumurtlama olduysa onda çıkar.Bu ay zaten geç yumurtlama olmuş çok belli.Belki idrara bile geçmedi
Kuzum ya acele etmiyim ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum.yarin sabah bir tane daha yapicam :) ovulasyon testimde var aslinda :)

Kuzum ya acele etmiyim ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum.yarin sabah bir tane daha yapicam :) ovulasyon testimde var aslinda :)
Dedigim gibi en garantisi Ovulasyon testi.Ben ovulasyonda pozitif görene kadar hiç gebelik testi yapmadım bu zamana kadar.2 aydır adete yakın yaptım Azcık koyu çıktı ama çift çizgiye yakın.T çizgisi koyu çıkmadığı için umut başlamadım ertesi gününe geldi adetim.Erken gebelik belli olur onda teste para verme hiç

Dedigim gibi en garantisi Ovulasyon testi.Ben ovulasyonda pozitif görene kadar hiç gebelik testi yapmadım bu zamana kadar.2 aydır adete yakın yaptım Azcık koyu çıktı ama çift çizgiye yakın.T çizgisi koyu çıkmadığı için umut başlamadım ertesi gününe geldi adetim.Erken gebelik belli olur onda teste para verme hiç
Cisim geldigi zaman yapayim o zaman :) en son 11.30 da gitmistim wcye :D

Cisim geldigi zaman yapayim o zaman :) en son 11.30 da gitmistim wcye :KK70:
Senin de wc işi sorun oluyor.Allah bilir hergün aynı saatte Ovulasyon testi de yapmamışsındır:D Bende netten sipariş vericem.Benim eşim de çok bahsetmeye başladı bu ay yapmam lazım diyor çocuğu.Ha diyince oluyor mu dedim.Olur diyor:)

Hahahah :D canim anla iste halimi bana göre degil vallahi bu cis tutma sıvı tüketmeme :D e bizim eşlere kalsa hemen oluyo zaten bende diyorum madem hemen oluyor ben beceremiyorum heralde sen yap :D

Kızlar ben enson gebeliğime akıntı takibiyle kaldım.
Ayda dört kere ilişki oldu akıntı geldiği günler.
14. Ve 16. Günü muhakkak boş geçmeyin.
Dış gebelik oldu o ayrı tabi:)

Hahahah :KK70: canim anla iste halimi bana göre degil vallahi bu cis tutma sıvı tüketmeme :KK70: e bizim eşlere kalsa hemen oluyo zaten bende diyorum madem hemen oluyor ben beceremiyorum heralde sen yap :KK70:
Valla öyle göbeği çıkmış eşimin.Kaç aylık dedim 5 aylık sen yapamadın bari ben yapayım dedim diyor.:) Sinir ediyor beni de

Kızlar ben enson gebeliğime akıntı takibiyle kaldım.
Ayda dört kere ilişki oldu akıntı geldiği günler.
14. Ve 16. Günü muhakkak boş geçmeyin.
Dış gebelik oldu o ayrı tabi:)
Canim bir daha olmasin insallah bende ovulasyon testi kullanmistim güyaa :D

Screenshot_20170814-134904.png
şimdi yaptıgım ovulasyin testi 1s3m 1s3m

Back