- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Eski forumlara baktim bu sekilde olanlarin kanda negatif cikmis hep canim yaBence gebelik var ama çok erken en iyisi Kan vermek. Rabbim gönlüne göre versin
Canım eski forumlara bakma bu senin durumun herkesle bir değilsin ki sen. İşte böyle stres yapıyorsun olumsuz etkileniyor herşey. Sen kan testini yaptır herşey Allahtan inşallah gönlüne göre olur. Canını sıkma dert etme. İçini ferah tutEski forumlara baktim bu sekilde olanlarin kanda negatif cikmis hep canim ya
Dogru söylüyosun canım evime döndügüm zaman yaptiririm bide yarin sabah ilk idrarimla yaparim :)Canım eski forumlara bakma bu senin durumun herkesle bir değilsin ki sen. İşte böyle stres yapıyorsun olumsuz etkileniyor herşey. Sen kan testini yaptır herşey Allahtan inşallah gönlüne göre olur. Canını sıkma dert etme. İçini ferah tut
En iyisi canım. İnşallah olur hayırlı sonuç alırsınDogru söylüyosun canım evime döndügüm zaman yaptiririm bide yarin sabah ilk idrarimla yaparim :)
Ben sabah ilk idrara yapayim bitane daha eger yine bu sekilde olirsa carsamba kan testi yaptiririm cokta acele edip hayal kirikligi yasamak istemiyorumEn iyisi canım. İnşallah olur hayırlı sonuç alırsın
Evet en mantıklısı bu canım.Ben sabah ilk idrara yapayim bitane daha eger yine bu sekilde olirsa carsamba kan testi yaptiririm cokta acele edip hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Tamamdir canim :) cok sagol yorumlarin icin :)Evet en mantıklısı bu canım.
Rica ederim canım haberdar et beniTamamdir canim :) cok sagol yorumlarin icin :)
Ederim tabii :)Rica ederim canım haberdar et beni
Kuzum ya acele etmiyim ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum.yarin sabah bir tane daha yapicam :) ovulasyon testimde var aslinda :)Erken gebelik testi alsaydın keşke.Geç yumurtlama olduysa onda çıkar.Bu ay zaten geç yumurtlama olmuş çok belli.Belki idrara bile geçmedi
Dedigim gibi en garantisi Ovulasyon testi.Ben ovulasyonda pozitif görene kadar hiç gebelik testi yapmadım bu zamana kadar.2 aydır adete yakın yaptım Azcık koyu çıktı ama çift çizgiye yakın.T çizgisi koyu çıkmadığı için umut başlamadım ertesi gününe geldi adetim.Erken gebelik belli olur onda teste para verme hiçKuzum ya acele etmiyim ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum.yarin sabah bir tane daha yapicam :) ovulasyon testimde var aslinda :)
Cisim geldigi zaman yapayim o zaman :) en son 11.30 da gitmistim wcyeDedigim gibi en garantisi Ovulasyon testi.Ben ovulasyonda pozitif görene kadar hiç gebelik testi yapmadım bu zamana kadar.2 aydır adete yakın yaptım Azcık koyu çıktı ama çift çizgiye yakın.T çizgisi koyu çıkmadığı için umut başlamadım ertesi gününe geldi adetim.Erken gebelik belli olur onda teste para verme hiç
Senin de wc işi sorun oluyor.Allah bilir hergün aynı saatte Ovulasyon testi de yapmamışsındırCisim geldigi zaman yapayim o zaman :) en son 11.30 da gitmistim wcye
Valla öyle göbeği çıkmış eşimin.Kaç aylık dedim 5 aylık sen yapamadın bari ben yapayım dedim diyor.:) Sinir ediyor beni deHahahahcanim anla iste halimi bana göre degil vallahi bu cis tutma sıvı tüketmeme e bizim eşlere kalsa hemen oluyo zaten bende diyorum madem hemen oluyor ben beceremiyorum heralde sen yap
Ahaha tesekkur etseydin sende, bende senin yapmani bekliyordum aşkım deseydinValla öyle göbeği çıkmış eşimin.Kaç aylık dedim 5 aylık sen yapamadın bari ben yapayım dedim diyor.:) Sinir ediyor beni de
Canim bir daha olmasin insallah bende ovulasyon testi kullanmistim güyaaKızlar ben enson gebeliğime akıntı takibiyle kaldım.
Ayda dört kere ilişki oldu akıntı geldiği günler.
14. Ve 16. Günü muhakkak boş geçmeyin.
Dış gebelik oldu o ayrı tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?