Kızlar bi yorum yapın

1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
Biraz surat asmayı dene, gönlünü kırınca tamir etmeyi öğrensin bir zahmet :KK66:

iyi de akademisyensen 24 yaşındaysan araştırma görevlisi ya da okutmansındır. zaten maaşın minimum 3200 tl
kocan da senden çok alıyordur.
herhalde sana senin paranın hesabını soracak değil. di mi?
konu geçtiği için cevap vermek istedim.
bir yakınım evlendi dr. eşi.
kendi öğretim görevlisi.
kuruşu kuruşuna her harcadığını soran cimrinin biriydi.
doğalgaz yakmamak için yataklarını salonun ortasına getiren bir varlık!
ayrıldılar geçen yıl çok şükür.

Ya dalga geçmek için konu açıyor arkadaslar yazmayın. Beş sene önce bir yıllık evliyim 24 yaşındayım demiş. Sonra nişanlıyım demiş beş sene sonra hâlâ 24 yaşında ve yeni evli :KK70:
Ayyy evet ya konuları açarken insan eski konularına bir bakar da destekli atar yani 😂

4 yıllık ilişkinizde bunların farkına varamadınız mı???
ay gerçekten haklı bir yorum.

artı siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız çalışın erkeklerin çok nadiri yaptığını yüzüne vurmaz. ben doktor eşiyim gibi bir tittle ile güvenmeyin birşeye huzur çok önemli.

Ne çabuk koca değiştiriyorsun bacım :halay: bir sonraki konunun başlığı ne olacak ? 6 yıllık evliyim 3 yıldır sevgiliyiz 8 aylık nişanlım günaydın mesajı atmadı iyi olur mesela.Canınız sıkılıyorsa gidin kitap filan okuyun belki size bir faydası olur.

ay gerçekten haklı bir yorum.

artı siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız çalışın erkeklerin çok nadiri yaptığını yüzüne vurmaz. ben doktor eşiyim gibi bir tittle ile güvenmeyin birşeye huzur çok önemli.
Konuları fakeymiş bir arkadaş söylemiş yukarda şimdi bende baktım eski konularına hepsi yalan Boşuna yormayın kendinizi 😄

Bir de whatsap durumuyla ilgili bir konu açmış. Burada okuduğu konulardan kolaj yaparak kendine dert uydurmuş. Hayalinde doktor koca var anlaşıldığı kadarıyla. Burda hikaye uyduracağına, telefona yapışık gezeceğine azıcık kendini geliştir.

konu geçtiği için cevap vermek istedim.
bir yakınım evlendi dr. eşi.
kendi öğretim görevlisi.
kuruşu kuruşuna her harcadığını soran cimrinin biriydi.
doğalgaz yakmamak için yataklarını salonun ortasına getiren bir varlık!
ayrıldılar geçen yıl çok şükür.

Gerçekten her meslekte çıkıyor böylesi. Bizim dr komşu da evlendiği ilk geceden beridir karısını(o da hemşire mi hastanede tıbbı sekreter mi neydi) her gün dövüyor. Kızın ailesi altında 500 binlik arabayla geliyor yani maddi durumlar çok iyi. Adamın haberi bile yok kızının gördüğü dayaktan. Niye susuyor bilmiyorum kendi de. Garip bir aile.

1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
Butona bas----->BOŞAN

X