Kızlar bi toplaşın, fikir lazım

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
10 gün sonra annemle babamın 50. evlilik yıldönümü. Altın yılları yani. Güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ama hep klasik şeyler geliyor aklıma. Bu arada abim ve ablam başka şehirdeler. Ayarlayabilirlerse çoluk çocuk toplaşıp gelecekler. O zaman süper olur. Ama gelemezlerse de farklı ve unutamayacakları bir şeyler yaşatmak istiyorum. Çalıştırın bakalım saksıları.

Klasik gelebilir ama kardeşler gelemeseler de video çekip yollayabilir.Gelememe ihtimali için bu çözüm geldi aklıma,daha yazarım buldukça bir şeyler.Bu arada maşallah. :)

Kafanda az buçuk bir şey düşünmüşsündür? Dışarıda bir şeyler yapacağım, param da var dersen ona göre bir beyin fırtınası oluşturalım

maddi durumunuza gore cafe gibi yerde canli muzikli yemek eglence olabilir.yada o gun icin gelinlik yada beyaz gelinlige benzer bir elbise alip babanizada takim elbiseyle aile fotografi cektirip anne babaniza bi otel tatil vs ayarlasanz cok mu sacma olurkiii

wooaww 50 yıl koca bir ömür...
onları ne duygulandırır?
mesela herkesin duygularını ifade eden bir slayt...

evde bi sinema olustursaniz evliliklerinden bu yana yasadiklari anlari sizlerin torunlarin resimleriyle klip hazirlasaniz guzel olur.ama boyle slayt gibi degil.mesela sizin dogumunuzda hissettiklerini konusuyorlarmis gibi baloncuklara yazilsa falan.

Video güzel bir fikir, ayrıca fotoğrafları birleştirip bir slayt da hazırlayabilirsiniz, alttan fonda sen de konuş anlat işte şu tarihte tanıştılar falan filan...

kesinlikle eski fotolarinizdan bi slayt hazirlayin.onlarin dugun ozel gun fotograflari sizin kardeslerinizn dogumu gibi buzamana kadar olan fotograflarinizla sonuna da sizn ve dger kardeslerinizn duygu dusunceleri tebrikleri olan kisa video ekleyin:)

Özel bir pasta yaptırman şart
50 rakamını da koy...

Slogan da yazdırabilirsin:
50 yıllık bir ömür beraber gibi ayrıca pastanın üzerine annenle babanın düğün resmini koydurabilirsin.

Kafanda az buçuk bir şey düşünmüşsündür? Dışarıda bir şeyler yapacağım, param da var dersen ona göre bir beyin fırtınası oluşturalım
Dışarda olur muhtemelen. Ama hemen hemen her ay dışarı çıkarıyoruz zaten. Farklı olsun istiyorum. Para ayırcaz artık, yapacak bir şey yok.

Ay bak bu aklıma gelmemişti. Çok güzel fikir. Yazın aklınıza gelenleri. Tıkandım kaldım valla.

Sevindim beğenmenize. Bence hiçbir şey olmamış gibi o gün yemeğe davet edin onları.Sevdiği yemekleri yapın,içecekleri koyun masaya.Donatın tabiri caizse. Bir de pasta yaptırın üzerinde ya 50 yazan ya da ikisinin fotoğrafının olduğu.Kardeşler gelemezlerse siz video açılana kadar pastayı getirin ve birlikte izleyin.Sonra kesersiniz,küçük hediyeler alırsınız,onları verirsiniz.Bilemiyorum çok mu basit kaçtı ama aklıma bu geldi şimdilik.

Tatildeler şu an, yeni dönmüş olacaklar. Gelinlik hayatta giymez annem.

Sadece yemeğe gidecek gibi görünüp küçük çaplı bir davet yapabilirsiniz.
Sevdiğiniz yakın akraba ve dostlarla kutlayabilirsiniz.Altın rengi balonlar,altın konseptli pasta ! Hazır bugünlerde altınlı pasta çok konuşuluyor. Siz sadece altın rengi gıda boyasıyla yaptırabilirsiniz :)))
50 yılı ve tüm aile ağacını kapsayan duygusal bir slayt gösterisi yapıp peşine özel notlarınızı video olarak ekleyebilirsiniz.
Yanınıza laptop alıp izletebilirsiniz.

Aslında paraya bakıyor bu işler... Ah ah güzel bir restoranı kapatıp, ortamı hafif karartıp, fondan konu sahibinin ve kardeşlerinin sesleri tek tek 50 yılı özetliyorlar... Şahane bir yemek başbaşa anne ve baba... Bir piyanist en sevdikleri şarkıları okuyor falan. Gece sonunda pasta kesmek için tüm çocuklar ve torunlar...

wooaww 50 yıl koca bir ömür...
onları ne duygulandırır?
mesela herkesin duygularını ifade eden bir slayt...

evde bi sinema olustursaniz evliliklerinden bu yana yasadiklari anlari sizlerin torunlarin resimleriyle klip hazirlasaniz guzel olur.ama boyle slayt gibi degil.mesela sizin dogumunuzda hissettiklerini konusuyorlarmis gibi baloncuklara yazilsa falan.

Video güzel bir fikir, ayrıca fotoğrafları birleştirip bir slayt da hazırlayabilirsiniz, alttan fonda sen de konuş anlat işte şu tarihte tanıştılar falan filan...

kesinlikle eski fotolarinizdan bi slayt hazirlayin.onlarin dugun ozel gun fotograflari sizin kardeslerinizn dogumu gibi buzamana kadar olan fotograflarinizla sonuna da sizn ve dger kardeslerinizn duygu dusunceleri tebrikleri olan kisa video ekleyin:)

Slayt ve video olayını beğendim. Kurcalayayım bakayım neler bulabilecem. Valla harikasınız kızlar. Aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…