- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ayy bilemedim ki nelerden hoslanirlar mesela
Amin cicim cümlemize.Allah sana da 50 yılları göstersin inşallah
Plan yok işte mesele orda.Planın ne?
Klasik gelebilir ama kardeşler gelemeseler de video çekip yollayabilir.Gelememe ihtimali için bu çözüm geldi aklıma,daha yazarım buldukça bir şeyler.Bu arada maşallah. :)
Dışarda olur muhtemelen. Ama hemen hemen her ay dışarı çıkarıyoruz zaten. Farklı olsun istiyorum. Para ayırcaz artık, yapacak bir şey yok.Kafanda az buçuk bir şey düşünmüşsündür? Dışarıda bir şeyler yapacağım, param da var dersen ona göre bir beyin fırtınası oluşturalım
Ay bak bu aklıma gelmemişti. Çok güzel fikir. Yazın aklınıza gelenleri. Tıkandım kaldım valla.
Tatildeler şu an, yeni dönmüş olacaklar. Gelinlik hayatta giymez annem.maddi durumunuza gore cafe gibi yerde canli muzikli yemek eglence olabilir.yada o gun icin gelinlik yada beyaz gelinlige benzer bir elbise alip babanizada takim elbiseyle aile fotografi cektirip anne babaniza bi otel tatil vs ayarlasanz cok mu sacma olurkiii
Sevindim beğenmenize.Bence hiçbir şey olmamış gibi o gün yemeğe davet edin onları.Sevdiği yemekleri yapın,içecekleri koyun masaya.Donatın tabiri caizse. Bir de pasta yaptırın üzerinde ya 50 yazan ya da ikisinin fotoğrafının olduğu.Kardeşler gelemezlerse siz video açılana kadar pastayı getirin ve birlikte izleyin.Sonra kesersiniz,küçük hediyeler alırsınız,onları verirsiniz.Bilemiyorum çok mu basit kaçtı ama aklıma bu geldi şimdilik.
wooaww 50 yıl koca bir ömür...
onları ne duygulandırır?
mesela herkesin duygularını ifade eden bir slayt...
evde bi sinema olustursaniz evliliklerinden bu yana yasadiklari anlari sizlerin torunlarin resimleriyle klip hazirlasaniz guzel olur.ama boyle slayt gibi degil.mesela sizin dogumunuzda hissettiklerini konusuyorlarmis gibi baloncuklara yazilsa falan.
Video güzel bir fikir, ayrıca fotoğrafları birleştirip bir slayt da hazırlayabilirsiniz, alttan fonda sen de konuş anlat işte şu tarihte tanıştılar falan filan...
kesinlikle eski fotolarinizdan bi slayt hazirlayin.onlarin dugun ozel gun fotograflari sizin kardeslerinizn dogumu gibi buzamana kadar olan fotograflarinizla sonuna da sizn ve dger kardeslerinizn duygu dusunceleri tebrikleri olan kisa video ekleyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?