• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi toplaşın, fikir lazım

Aslında paraya bakıyor bu işler... Ah ah güzel bir restoranı kapatıp, ortamı hafif karartıp, fondan konu sahibinin ve kardeşlerinin sesleri tek tek 50 yılı özetliyorlar... Şahane bir yemek başbaşa anne ve baba... Bir piyanist en sevdikleri şarkıları okuyor falan. Gece sonunda pasta kesmek için tüm çocuklar ve torunlar...

Kesinlikle.Ama benim tercihim ev olurdu.Dışarı çıkmayı pek sevmiyoruz ailece. :) Çözümlerim de o yönde.:KK48:

Aslında paraya bakıyor bu işler... Ah ah güzel bir restoranı kapatıp, ortamı hafif karartıp, fondan konu sahibinin ve kardeşlerinin sesleri tek tek 50 yılı özetliyorlar... Şahane bir yemek başbaşa anne ve baba... Bir piyanist en sevdikleri şarkıları okuyor falan. Gece sonunda pasta kesmek için tüm çocuklar ve torunlar...
Waoow bu çok güzel fikir. Tek başıma kapatamam ama diğerlerinin yardımıyla olabilir.

Sevindim beğenmenize.:KK23: Bence hiçbir şey olmamış gibi o gün yemeğe davet edin onları.Sevdiği yemekleri yapın,içecekleri koyun masaya.Donatın tabiri caizse.:KK48: Bir de pasta yaptırın üzerinde ya 50 yazan ya da ikisinin fotoğrafının olduğu.Kardeşler gelemezlerse siz video açılana kadar pastayı getirin ve birlikte izleyin.Sonra kesersiniz,küçük hediyeler alırsınız,onları verirsiniz.Bilemiyorum çok mu basit kaçtı ama aklıma bu geldi şimdilik.

Sadece yemeğe gidecek gibi görünüp küçük çaplı bir davet yapabilirsiniz.
Sevdiğiniz yakın akraba ve dostlarla kutlayabilirsiniz.Altın rengi balonlar,altın konseptli pasta ! Hazır bugünlerde altınlı pasta çok konuşuluyor. Siz sadece altın rengi gıda boyasıyla yaptırabilirsiniz :)))
50 yılı ve tüm aile ağacını kapsayan duygusal bir slayt gösterisi yapıp peşine özel notlarınızı video olarak ekleyebilirsiniz.
Yanınıza laptop alıp izletebilirsiniz.

Peki evde mi daha iyi olur, dışarda mı? Kendi evimde ruhları duymadan hazırlayabilirim her şeyi. Tvyede slaytı koyarız.

Dışarı çıkarsak arkadaşımızın restoranına gidicez ama tv yok.

10 gün sonra annemle babamın 50. evlilik yıldönümü. Altın yılları yani. Güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ama hep klasik şeyler geliyor aklıma. Bu arada abim ve ablam başka şehirdeler. Ayarlayabilirlerse çoluk çocuk toplaşıp gelecekler. O zaman süper olur. Ama gelemezlerse de farklı ve unutamayacakları bir şeyler yaşatmak istiyorum. Çalıştırın bakalım saksıları.
:nazar: Tatile gönderin

Slayt ve video olayını beğendim. Kurcalayayım bakayım neler bulabilecem. Valla harikasınız kızlar. Aynen devam.
Slayta ek olarak eski fotograglardan bir kolaj calismasi yapip hediye edebilirsiniz ayrica cok ozel bi anlari var mi hep anlatip unutamadiklari ne bilim ilk izledikleri sinema neydi onlarin zamaninda acik hava sinemalari cok modaydi o filmi bulabilirsiniz mesela yda o unutamadiklari ani yeniden yasatabilirsiniz belki

Peki evde mi daha iyi olur, dışarda mı? Kendi evimde ruhları duymadan hazırlayabilirim her şeyi. Tvyede slaytı koyarız.

Valla bence ev.Ama diyorum ya,tercih sizin.Siz nasıl hayal ediyorsunuz ve aileniz hangisinden daha çok hoşlanır ? Buna karar verecek olan sizsiniz.

Slayta ek olarak eski fotograglardan bir kolaj calismasi yapip hediye edebilirsiniz ayrica cok ozel bi anlari var mi hep anlatip unutamadiklari ne bilim ilk izledikleri sinema neydi onlarin zamaninda acik hava sinemalari cok modaydi o filmi bulabilirsiniz mesela yda o unutamadiklari ani yeniden yasatabilirsiniz belki
Sinemaya çok giderlermiş ama bir filmden özel olarak bahsetmediler hiç. Bi ağız arayayım.

Bir de bir albüm hazırlayabilirsiniz, tüm aile bireylerinin birer resmi ve anne-babanıza hiteben yazı yazabilecekleri... Kalıcı olur ve o günü hatırlarlar her baktıklarında( tabi kapak resmi anne-babanızın :)

Bence ufak bi Dügün yapin!!! Ciddiyim, annenizin kesin icinde biseyler kalmistir, anlatmistir, eee 50 yil gecmis simdiki zamanlarida göz önünde bulandurup biseylere özeniyordur, özelliklede bunlarin olmasini saglayin, gelinlik degil hos sade beyaz bi elbise giydirin 50 yil sonra yeniden bi dügün yasatin, cocuklariyla ve torunlariyla... Arkadaslarin dediklerinide bunun icine sigdira bilirsiniz, unutulmaz muhtesem bigün olur...üstüne balayida iyi gider ...:KK66:

Back