• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi toplaşın, fikir lazım

Bence ufak bi Dügün yapin!!! Ciddiyim, annenizin kesin icinde biseyler kalmistir, anlatmistir, eee 50 yil gecmis simdiki zamanlarida göz önünde bulandurup biseylere özeniyordur, özelliklede bunlarin olmasini saglayin, gelinlik degil hos sade beyaz bi elbise giydirin 50 yil sonra yeniden bi dügün yasatin, cocuklariyla ve torunlariyla... Arkadaslarin dediklerinide bunun icine sigdira bilirsiniz, unutulmaz muhtesem bigün olur...üstüne balayida iyi gider ...:KK66:
Valla bunu düşündük, teyzelere amcalara da söyledik ama pek yanaşmadı kimse. Bir yer kapatıp düğün havasında yapmak bizi maddi açıdan zorlar gibi görünüyor. Ama aklımda olan fikşrlerden biri açıkçası.

bir tekne restoran ya da minik bir sandalda...
karanlık gökyüzünde bir şeyler yazabilir mesela... dilek balonları, havai fişekler (yazı yazılanlardan)...vs
Aman Allahım romantizmin dibine vurdum, kendimi hiç böyle bilmezdim:KK37::KK37::KK37:

Benim aklıma aslında nikah tazelemek geldi ama?
Biraz organizasyon gerektirir bu. Ardından da minik bi balayı havalar soğumadan.
Şöyle bi organizasyon olabilir.
Tiyatroya bilet aldım ayağına tutup tiyatroya götürebilir, önceden ayarlanmış boş tiyatro salonunda sahnede perdenin arkasında gizli sade bir nikah masası ve ön koltuklarda kalabalık olmayan, sadece en yakın akrabalarınız olabilir. Abi ve ablanız, varsa kardeşleri filan.
Önce perde açılmadan perde de yansıtılma slayt ve müzik olur. Elli yıllık fotoğraflar sevdikleri bi müzik filan. Slayt bitince perde açılır ve ardındaki masaya davet edilirler. Böylece nikahları tazelenir oracıkta.
Baba alkol seviyormuş bi de bi şişe patlatırsınız.
Sonra ver elini mini balayııı.
Nasıl?

Benim aklıma aslında nikah tazelemek geldi ama?
Biraz organizasyon gerektirir bu. Ardından da minik bi balayı havalar soğumadan.
Şöyle bi organizasyon olabilir.
Tiyatroya bilet aldım ayağına tutup tiyatroya götürebilir, önceden ayarlanmış boş tiyatro salonunda sahnede perdenin arkasında gizli sade bir nikah masası ve ön koltuklarda kalabalık olmayan, sadece en yakın akrabalarınız olabilir. Abi ve ablanız, varsa kardeşleri filan.
Önce perde açılmadan perde de yansıtılma slayt ve müzik olur. Elli yıllık fotoğraflar sevdikleri bi müzik filan. Slayt bitince perde açılır ve ardındaki masaya davet edilirler. Böylece nikahları tazelenir oracıkta.
Baba alkol seviyormuş bi de bi şişe patlatırsınız.
Sonra ver elini mini balayııı.
Nasıl?
Valla süper, ama bu mevsimde boş tiyatro salonu bulunur mu acaba?

Valla süper, ama bu mevsimde boş tiyatro salonu bulunur mu acaba?
Valla size ben bile bulabilirim. Zaten ikiveya en fazla üç saatliğine kapatcaksınız. Üç saat de sürmez de, hani şarap veya şampanya eşliğinde pasta da kesilirse belki anca.
Kültür merkezleri fln oluyor ilçelerde nispeten küçük oluyorlar 50-60 kişilik falan.

Back