• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın lütfen oğlumun cinsel organı...

bence sakin ol ergenlige girip girmedigini anlamak çok zor degil benim oglumda 13 yaşında tüylenmiş oturdum aldım karşıma konuştum ergenlikte olabilecek şeyleri neler yapması gerektigini önce utandı konuşamadı ama baktı ben ciddi ciddi konuşuyorum oda rahatladı ve anlattı ve konuşmalarından anladımki herşey yolunda o yavaş yavaş bir erkek oluyor...artık çocuklar çok kolay ögreniyor böyle şeyleri biz büyüklerde onları bişi bilmiyor sanıp bu konularda konuşamıyoruz...

Son düzenleme:
''bebeklikte böyle bir sorunu yoksa merak etmeyin yoktur.boyu nasıl büyüme hormonu eksikliği vs.var mı.

birde gömülü penis diye bir durum var genellikle kilolu bebek -çocuklarda olur o bölgenin yağlanmasından dolayı pipi içeri gömülü şekilde olur ve küçük gözükür.

arkadaslar bugün bi sağlıkçı arkadasla konuştum.eğer ki 17-18 yaşına geldiğinde erekte hali 10 cm den azsa sorun olur dedi.ama bn o yaşında erekte hali 10 cm mi onu ne bilcem ölçecek halim olmaz ki o yaşta.

Buradan yardım isteyeceğinize alın çocuğunuzu üroloji doktoruna götürün kimse çocuğunuzun pipisini görmediğine göre nasıl yorum yapmalarını bekliyosunz ki ...

canım sen sırtını sabunlarken belkide çok iyi göremedin sana öyle geldi birde bir bahane bulup götürebilirsin doktora gerçek sebebini belirtmeyip şu an aklıma bir bahenede gelmiyor ama düşünsen bulabilirsin ona gerçek sebebini söyleyip kompklesede sokmamak lazım ama yeni nesilin herşeyden haberi var hani eğer küçükse zaten farkına varmışdır yada varacakdır

Babası ilgilensin.Bir baba olarak o bu durumları daha iyi bilir.Erkek erkeğe konuşsunlar bir sorun varsa ikna edip doktora götürsün.Erkek çocuk babası olmak bu gibi sorunlarla ilgilenmek demektir.

Haklısınız arkadaşlar eşimle bu durumu bi daha konuşup bi bahane bulup dr ye götüreceğim.

slm ...arkadaşım konuyu okuyunca sana yzamadan edemedim.....bende oğlumda bu durumu yaŞADIM...AMA BEN FARETTİĞİMDE daha 10 aylıktı....nasıl dersen bana bir arkadaşım misafirliğe gelmişti....onunda 12 aylık oğlu vardı...tam aynı zamanda bezlerini değiştiriyorduk..ben ben baktımki oğlumun bibisi küçük...acaba 2 ayda o kadar farkedermiki dedim kendi kendime...sonra oğlumu kendi çocuk dr.una götürdük sorduk....oda bize zamanı gelince büyür merak etmeyin dedi...içimiz rahat etmedi bir üroloji uzmanına götürdük.....oda daha yaşının çok küçük olduğunu ,büyüdükçe yılda bir kez kontrole götürmenmizi istedi..bizde 8 yaşına kadar öyle yaptık...dr. bize 8 yaşında normalin biraz altında gidiyor gelişimi dedi..ama yinede ilerde çok sorun olmaz...bu yaştada hormon yüklemeye gerek yok dedi..ama isterseniz biraz hormonla büyütebiliriz dedi.... tabii eşimle çok kararsız kaldık...ama ben hergün nette araştırma yapıyorum bu konuyla ilgili....sonra birgün eşimde bir yazı okumuş..bu tür sorunu olangençlerin cinsel hayatı biraz sorunlu olabiliyormuş diye....sonra benim kendi araştırmalarımla,çocuyk endekronolojisine gitmekte fayda olduğunu gördüm....acıbadem hastanesinde,endekronoloji prof.u bir dr.dan randevu aldım ve gittik.....randevuya eşim,oğlum ve ben gittik...oğlumuzun bu durumu anlamasını istemiyorduk..o yüzden eşim dr.un yanına önce girdi ve durumu anlattı....sonra oğlumla beraber girdik....dr. boyunu,kilosunu ölçtü,sonrada organını ölçtü..oğlum açmak istemedi baştan..dr.da hadi gelmişken orayada bakalım,sünnet olmuşsun ya,nasıl olmuş diye bir bakayım dedi ve o anda hemen ölçtü...sonra oğlumla biz yine dışarı çıktık...dr. biraz küçük olduğunu söylemiş..sonrada bize çok düşük dozda ay 1 kez 6 ay boyunca bir iğne verdi...ve normale döndü çok şükür.....şu andada oğlum 14 yaşında.....sen anlamak içinde biraz geç kalmışsın ama, tedavi için geç değil....biraz oğluna olayı anlatması zor olur o.açıdan.....

canlarım oğlusumu babası dün uzman bi hekime götürdü bu konuda.eşim evde dr nin dediklerini anlattı. bu durumun sorun olmayacağını söylemiş.pipisi erekte halde 8 cm geliormuş.doktorun dediğine göre bi vajinanın da derinliğide bu kadarmış.çocuk sahibi olabilmek için de 8 cm yeterliymiş.ayrıca bunun daha uzama ihtimali çok yüksek demiş.yani 12-13 cme kadar uzar demiş.buda çok yeterliymiş.10 cm i geçtikten sonra hiçbir problem kalmaz demiş.bakalım biraz rahatladım.

Bakın Biraz Ayıp olucak KB ama ben 12 yaşında bir erkek çocuğuyum benim penisimin uzunluğu normalde 2 cm fakar kb ama azdığında 6-7 cantim kadar çok çabuk uzuyor bu erkeklerde doğal olan birşey bunu okudum kendimi alamadım kayıt oldum üzülmeyin endişelenicek birşey yok bu benim değil arkadaşlarımında böyle normalde 2-3 azınca 6-7 oluyor bu ergenlikle alakalıdır lütfen endişelenmeyin çocuğunuzu az rahat bırakın internette az takılıp cinselliği öğrensin teşekkürler

Back
X