Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu kadar düzenli oluyosan çıkması gerekirdi. ama belli olmaz tabi :)

Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecek
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız yok dese bile yine üzülme erken oldugu için yine beklemen gerekecek. Biz her türlü bu anı yaşamak için bekleyeceğiz ki inşallah hayırlı haberler alırız bende bekliyorum var gibi ama kendimi bu duruma alıştırmak istemiyorum hayal kırıklığı olur diye hayırlısı rabbim bilir...

İnsallah inşallah kuzum ama sters yok sanmıyorum dıyrum cunku Hıc Br sey yok ne hamılelık ne adet

Elle test nasıl oluyo canm yani aşağıdaysa mı hamilesin yukarıdaysamı
Vallaha sitelerde aratirdigima gore yukaridaysa hamilelik diyor bilmem dogru bilmem yalan ama ben 6 aydir kontrol ediyorum parmakla asagida oluyor adet zamani gebelik varsa yukarida oluyormus. Benim bugun ve yarin adet gunh suan icin yukarida eger hamile kalirsam bu tezi dogrulamis olacagim )

bende beklemediğim pazartesi günü belli olacak bakalım . eğer dediğin gibi yukarıdaysa hiç şansım yok gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…