- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
bu kadar düzenli oluyosan çıkması gerekirdi. ama belli olmaz tabi :)Hyr kendı mı bildiğim için söyledim bende mevsim gecişlerinde kist oldugu zaman bile olmazdı günü gününe hatta saatı bile sasmaz eşim dalga gecer herzman saat kaçta olcan diye bende derim gece olcam gece gercten olurum adet belirtm hiç yokk normalde 1 haftadır başlardım benm sadece merakım su teste cıkmayanilirmi
Bilmiyorum ama bır cok arkadsım eger deger kücükse cıkmaz dediler bilmiyorum bekliyorumbu kadar düzenli oluyosan çıkması gerekirdi. ama belli olmaz tabi :)
ben adete 3 gün kala 5 liralık testlerle silik çizgiyle öğrendim :)Bilmiyorum ama bır cok arkadsım eger deger kücükse cıkmaz dediler bilmiyorum bekliyorum
Bilmiyorum herkezde farklı oluyor bakalım hayr cnmben adete 3 gün kala 5 liralık testlerle silik çizgiyle öğrendim :)
Sabah ilk idrarla yaptin mi cnmHayla olmadım için bi umut var içimde
Hyr cnm 1 kere yapmiştim ama 1 hafta vardı daha cokk erkendıSabah ilk idrarla yaptin mi cnm
Elinde yok mu test yap bir tane cikar benceHyr cnm 1 kere yapmiştim ama 1 hafta vardı daha cokk erkendı
Yok cnm hem işteyim hemde yarın doktora gidecemElinde yok mu test yap bir tane cikar bence
Anladm cnm bekleyelim o zaman yarini bende heyecan yaptim simdi senin icin :)Yok cnm hem işteyim hemde yarın doktora gidecem
Allah razı olsun senden canım Allahım gönlündekini nasp etsin sanaAnladm cnm bekleyelim o zaman yarini bende heyecan yaptim simdi senin icin :)
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız yok dese bile yine üzülme erken oldugu için yine beklemen gerekecek. Biz her türlü bu anı yaşamak için bekleyeceğiz ki inşallah hayırlı haberler alırız bende bekliyorum var gibi ama kendimi bu duruma alıştırmak istemiyorum hayal kırıklığı olur diye hayırlısı rabbim bilir...Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecek
İnsallah inşallah kuzum ama sters yok sanmıyorum dıyrum cunku Hıc Br sey yok ne hamılelık ne adetHadi inşallah iyi haberlerini alırız yok dese bile yine üzülme erken oldugu için yine beklemen gerekecek. Biz her türlü bu anı yaşamak için bekleyeceğiz ki inşallah hayırlı haberler alırız bende bekliyorum var gibi ama kendimi bu duruma alıştırmak istemiyorum hayal kırıklığı olur diye hayırlısı rabbim bilir...
Elle test nasıl oluyo canm yani aşağıdaysa mı hamilesin yukarıdaysamıInsallah elle hic test yaptin mi ben onceki aylar hep yaptim rahmin asagidaydi bu ay yukarida
ı cok duydum ama tam bilgili değilimElle test nasıl oluyo canm yani aşağıdaysa mı hamilesin yukarıdaysamı
Vallaha sitelerde aratirdigima gore yukaridaysa hamilelik diyor bilmem dogru bilmem yalan ama ben 6 aydir kontrol ediyorum parmaklaElle test nasıl oluyo canm yani aşağıdaysa mı hamilesin yukarıdaysamı
Elle test ilk defa duydum bu konuda rica etsem acıklı getirir misinElle test nasıl oluyo canm yani aşağıdaysa mı hamilesin yukarıdaysamı
İnşallah bende ayın 10 nında regl dönemim ama şuan karmaşık durumdayım hayırlısı diyip duruyorumİnsallah inşallah kuzum ama sters yok sanmıyorum dıyrum cunku Hıc Br sey yok ne hamılelık ne adet
İnsallah inşallah kuzumİnşallah bende ayın 10 nında regl dönemim ama şuan karmaşık durumdayım hayırlısı diyip duruyorum
bende beklemediğim pazartesi günü belli olacak bakalım . eğer dediğin gibi yukarıdaysa hiç şansım yok gibi :)Vallaha sitelerde aratirdigima gore yukaridaysa hamilelik diyor bilmem dogru bilmem yalan ama ben 6 aydir kontrol ediyorum parmaklaasagida oluyor adet zamani gebelik varsa yukarida oluyormus. Benim bugun ve yarin adet gunh suan icin yukarida eger hamile kalirsam bu tezi dogrulamis olacagim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?