- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
Hyr kendı mı bildiğim için söyledim bende mevsim gecişlerinde kist oldugu zaman bile olmazdı günü gününe hatta saatı bile sasmaz eşim dalga gecer herzman saat kaçta olcan diye bende derim gece olcam gece gercten olurum adet belirtm hiç yokk normalde 1 haftadır başlardım benm sadece merakım su teste cıkmayanilirmidurun bi saatli işçi değilsiniz ya gece olmanız gerekiyordu olmamışsınız falan. stresten, mevsim geçişlerinden, hatta sebepsiz bile 1-2 gün geçebilir adetiniz. kan vermek istiyorsanız verin :)
Test için erken negatif cıkma olasılığı var ve bu seni hayal kırıklığına uğratır stese girersin 1 kaç gün daha bekle hayırlısıyla inşallah olur beklemek bizler için zor olsada yapabilecek bir şey yok bende beklemedeyimdurun bi saatli işçi değilsiniz ya gece olmanız gerekiyordu olmamışsınız falan. stresten, mevsim geçişlerinden, hatta sebepsiz bile 1-2 gün geçebilir adetiniz. kan vermek istiyorsanız verin :)
Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecekTest için erken negatif cıkma olasılığı var ve bu seni hayal kırıklığına uğratır stese girersin 1 kaç gün daha bekle hayırlısıyla inşallah olur beklemek bizler için zor olsada yapabilecek bir şey yok bende beklemedeyim
Merhaba cnm benmde bat gunu 8 kasim 6 kasim aksami bende yaptim normal test negatifti cok erken davraniyoruz.Yarın doktrumda randevum var bakalım sters yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz aglasamda sızlasamda olmayacak sonucu degişmeyecek
Belirti olarak adet zamanı yaklasmadsn 1 hafta önce derdim eşime oramı ov buramı ov ama dememişim dedi agrım var diye gögüsme degınce farketim cok acıyor agrıyor ama kıyafetımın üstünden acıyor içinden çiplak eleyınce yok bşey midem bulanıyor ama hafıf hafıf Hıc takmıyorum gece Pet bile taktım ama yok bekliyorum bugunMerhaba cnm benmde bat gunu 8 kasim 6 kasim aksami bende yaptim normal test negatifti cok erken davraniyoruz.
Herhangi bir belirtin var mi ben bu sabah gogus acisiyla uyandim insallah vardir
Yarin doktora gidecekmissin zaten varsa yarin belli olur stres yapma cnm bende eger pazartesiye kadar olmazsam test yapacagm. Insallah bizimledir bebisler :)Belirti olarak adet zamanı yaklasmadsn 1 hafta önce derdim eşime oramı ov buramı ov ama dememişim dedi agrım var diye gögüsme degınce farketim cok acıyor agrıyor ama kıyafetımın üstünden acıyor içinden çiplak eleyınce yok bşey midem bulanıyor ama hafıf hafıf Hıc takmıyorum gece Pet bile taktım ama yok bekliyorum bugun
İnsallah inşallah kuzum ya sters yok taktığım için belırtıler cıkar dıye takmamaya çalisıyorum ama midem bulanıyor mu yoksa takıyotmuyum anlamadım ama bulantı ve wc gidiyorum sadece agrı belımın agrısı göğsüme degınce agrıyor psikolojik olarak görüyorum ne zamandır istiyorsunYarin doktora gidecekmissin zaten varsa yarin belli olur stres yapma cnm bende eger pazartesiye kadar olmazsam test yapacagm. Insallah bizimledir bebisler :)
15 nisan 2019 dan beri cnmİnsallah inşallah kuzum ya sters yok taktığım için belırtıler cıkar dıye takmamaya çalisıyorum ama midem bulanıyor mu yoksa takıyotmuyum anlamadım ama bulantı ve wc gidiyorum sadece agrı belımın agrısı göğsüme degınce agrıyor psikolojik olarak görüyorum ne zamandır istiyorsun
7 senedir cnm herşeyin hayırlısı15 nisan 2019 dan beri cnmben 2 yil yazz24 kullandm 6 aydir vucudum kendine gelmekte. Mide bulantisi bende her zaman var ama her sabah otobusle ise gittigimden. Mide bulantisi icin cok erken 6 haftada bsliyormus sanirim. Sen ne zamandir dusunuyorsun
Allah yardimcimiz olsun cnm doktora hic gitmedin mi sorun ne7 senedir cnm herşeyin hayırlısı
Gittim yok bşey allahtan kuzumAllah yardimcimiz olsun cnm doktora hic gitmedin mi sorun ne
Ne zaman uygun görürse AllahımGittim yok bşey allahtan kuzum
Hayırlısı cnm inşallah kisa zamanda olur Allahın izniyle doktordan sonra buraya yazın mutlaka :)Ne zaman uygun görürse Allahım
Yazarım tabikide kuzum benim nasılsın olcak bu ay değil öbur ay o değil Baska ay ama olcakHayırlısı cnm inşallah kisa zamanda olur Allahın izniyle doktordan sonra buraya yazın mutlaka :)
Insallah elle hic test yaptin mi ben onceki aylar hep yaptim rahmin asagidaydi bu ay yukaridaYazarım tabikide kuzum benim nasılsın olcak bu ay değil öbur ay o değil Baska ay ama olcak
Hayılı sabahlar canım. Benim de bat 29 ekimdi normalde hep bir kaç gün erken olurum . 1 gün gecikmeyle adet oldum stres yaptım ben ondan gecikti adet belirtilerimde vardı. İnşallah sen aynı durumu yaşamazsın belirti yokmuş sen de güzel haberler ver bizeGünaydın kızlar 7 ekimde adet oldum 7 kasımda adet olmam gerekiyor dün akşam test yaptım cıkmadı normaldi test ama gece olmam lazımdı olmadım adet belirtm hiç yokk acaba ihtimal varmı öle cıkmayan kanda cıkan varmı yarın Dr gıdecem zaten ama merak ettim
O nasıl bişey cnmInsallah elle hic test yaptin mi ben onceki aylar hep yaptim rahmin asagidaydi bu ay yukarida
İnsallah sters yok cnm ya gelirse gelsin önemli değilHayılı sabahlar canım. Benim de bat 29 ekimdi normalde hep bir kaç gün erken olurum . 1 gün gecikmeyle adet oldum stres yaptım ben ondan gecikti adet belirtilerimde vardı. İnşallah sen aynı durumu yaşamazsın belirti yokmuş sen de güzel haberler ver bize ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?