• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayla adetten gelen giden yok farkktım kı gögüsm yok normalde dolgulu takarım bgun bez sutyen takmıştım farkına vardım kı cok sıs

Vallaha sitelerde aratirdigima gore yukaridaysa hamilelik diyor bilmem dogru bilmem yalan ama ben 6 aydir kontrol ediyorum parmakla :oops: asagida oluyor adet zamani gebelik varsa yukarida oluyormus. Benim bugun ve yarin adet gunh suan icin yukarida eger hamile kalirsam bu tezi dogrulamis olacagim :KK66:)
Söylemesi ayıp ben aşağısı nasıl yukarısı nasıl onu bile anlamıyorum ama denedim adetim 3gün geciktiği için önüne birşey gelmedi ileri gitmedim zarar vermeyeyim kendime diye korktum🙄😖

Söylemesi ayıp ben aşağısı nasıl yukarısı nasıl onu bile anlamıyorum ama denedim adetim 3gün geciktiği için önüne birşey gelmedi ileri gitmedim zarar vermeyeyim kendime diye korktum🙄😖
Cnm temiz olan orta parmagn ile tirnagn olmasin kontrol ediyorsun iceei gitince hemen birsey carparsa burun gibi adet olacaksin ama cokk ileriye dogru gidince anca ulasirsan o zaman yukarida demek eskiden ebelee bu sekilde anlarms ama her daim yapmayn

Bende pozitof gorursem dogru diyecegm :KK66:
Bi de ben 3 buçuk ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı maalesef canım kürtajdan İlk gebeliğimde çok emindim hamileyim diye ama bu sefer değilim gibi hissediyorum . Kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyolardı ama olmadı sanırım 😣

Bi de ben 3 buçuk ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı maalesef canım kürtajdan İlk gebeliğimde çok emindim hamileyim diye ama bu sefer değilim gibi hissediyorum . Kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyolardı ama olmadı sanırım 😣
Anladim cnm Allah sabır versin. Nasıl emindin gebe olduguna bir belirti vs varmiydi cnm
Ben daha once hic hamile kalmadim bilmiyorum yani

Bende pozitof gorursem dogru diyecegm :KK66:
Bir de canım şunu merak ediyorum . Sanırım bu rahim ağzı testinde de pozisyonda önemli yani çiş yapar pozisyonda hissettim 2-3 cm sonra ama jinekolojik masası pozisyonunda hiç bi şeye değmiyor ben anlamadım ya hamile olmak için bi umut arıyorum sanırım şurda bekleyeceğim 3-4 gün ama geçmiyor zaman

Anladim cnm Allah sabır versin. Nasıl emindin gebe olduguna bir belirti vs varmiydi cnm
Ben daha once hic hamile kalmadim bilmiyorum yani
Canım regl tarihime bir hafta kala inanılmaz bir uyku hali oluyordu bende iş yerinde bile uyuyakalıodum o derece bi de rüyamda görmüştüm . Rüyamda test yapıp pozitif çıktığını görmüştüm ve vücut ısım çok arttı sıcaktan duramıyor gibiydim eşim çok sıcağım diye sarılmak bile istemiyordu . Reglime 2 gün kala test yapmıştım pozitifi görmüştüm

Bir de canım şunu merak ediyorum . Sanırım bu rahim ağzı testinde de pozisyonda önemli yani çiş yapar pozisyonda hissettim 2-3 cm sonra ama jinekolojik masası pozisyonunda hiç bi şeye değmiyor ben anlamadım ya hamile olmak için bi umut arıyorum sanırım şurda bekleyeceğim 3-4 gün ama geçmiyor zaman
Bende hep lavaboda bakiyorum. Kendinimizi avutacak birseyler ariyoruz bence hayirlisi cnm insallah olumlu sonuclanir bu ay ben kendimi cok farkli hissediyorum genelde adet olacagim zaman istahim acilirdi bu ay yok tatli krizi yemek vs yok 😃 vucut isisi bende de biraz yukseldi yanaklarim kirmizi kirmizi

Bende hep lavaboda bakiyorum. Kendinimizi avutacak birseyler ariyoruz bence hayirlisi cnm insallah olumlu sonuclanir bu ay ben kendimi cok farkli hissediyorum genelde adet olacagim zaman istahim acilirdi bu ay yok tatli krizi yemek vs yok 😃 vucut isisi bende de biraz yukseldi yanaklarim kirmizi kirmizi
Senin ne zaman belli olcak 🥰🥰 hadi inşallah güzel haberler alalım ya 🤲🤲🤲

Back