- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
canım bende bilmiyorum inanElle test ilk defa duydum bu konuda rica etsem acıklı getirir misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende bilmiyorum inanElle test ilk defa duydum bu konuda rica etsem acıklı getirir misin
Baktin mi cnm asagida mibende beklemediğim pazartesi günü belli olacak bakalım . eğer dediğin gibi yukarıdaysa hiç şansım yok gibi :)
Şöyle diyim canım 2-3 cm sonra sertliği hissettim. Hiç bi şey hissetmeyince sanırım rahim yukarda oluyor dimiBaktin mi cnm asagida mi
Hayırlısı olsun kuzum bekleyelim bizdecanım bende bilmiyorum inan
Aynen cnm hayirlisi bakalmŞöyle diyim canım 2-3 cm sonra sertliği hissettim. Hiç bi şey hissetmeyince sanırım rahim yukarda oluyor dimi
3 gün sonra bakalım testte de negatifi görürsem bu yöntem doğru diyecemAynen cnm hayirlisi bakalm
Söylemesi ayıp ben aşağısı nasıl yukarısı nasıl onu bile anlamıyorum ama denedim adetim 3gün geciktiği için önüne birşey gelmedi ileri gitmedim zarar vermeyeyim kendime diye korktumVallaha sitelerde aratirdigima gore yukaridaysa hamilelik diyor bilmem dogru bilmem yalan ama ben 6 aydir kontrol ediyorum parmaklaasagida oluyor adet zamani gebelik varsa yukarida oluyormus. Benim bugun ve yarin adet gunh suan icin yukarida eger hamile kalirsam bu tezi dogrulamis olacagim
)
Bende pozitof gorursem dogru diyecegm3 gün sonra bakalım testte de negatifi görürsem bu yöntem doğru diyecem
Cnm temiz olan orta parmagn ile tirnagn olmasin kontrol ediyorsun iceei gitince hemen birsey carparsa burun gibi adet olacaksin ama cokk ileriye dogru gidince anca ulasirsan o zaman yukarida demek eskiden ebelee bu sekilde anlarms ama her daim yapmaynSöylemesi ayıp ben aşağısı nasıl yukarısı nasıl onu bile anlamıyorum ama denedim adetim 3gün geciktiği için önüne birşey gelmedi ileri gitmedim zarar vermeyeyim kendime diye korktum![]()
Afedersin cnm esin zarar vermiyor da parmagin hic zarar vermezSöylemesi ayıp ben aşağısı nasıl yukarısı nasıl onu bile anlamıyorum ama denedim adetim 3gün geciktiği için önüne birşey gelmedi ileri gitmedim zarar vermeyeyim kendime diye korktum![]()
Bi de ben 3 buçuk ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı maalesef canım kürtajdan İlk gebeliğimde çok emindim hamileyim diye ama bu sefer değilim gibi hissediyorum . Kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyolardı ama olmadı sanırımBende pozitof gorursem dogru diyecegm![]()
Anladim cnm Allah sabır versin. Nasıl emindin gebe olduguna bir belirti vs varmiydi cnmBi de ben 3 buçuk ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı maalesef canım kürtajdan İlk gebeliğimde çok emindim hamileyim diye ama bu sefer değilim gibi hissediyorum . Kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyolardı ama olmadı sanırım![]()
Bir de canım şunu merak ediyorum . Sanırım bu rahim ağzı testinde de pozisyonda önemli yani çiş yapar pozisyonda hissettim 2-3 cm sonra ama jinekolojik masası pozisyonunda hiç bi şeye değmiyor ben anlamadım ya hamile olmak için bi umut arıyorum sanırım şurda bekleyeceğim 3-4 gün ama geçmiyor zamanBende pozitof gorursem dogru diyecegm![]()
Canım regl tarihime bir hafta kala inanılmaz bir uyku hali oluyordu bende iş yerinde bile uyuyakalıodum o derece bi de rüyamda görmüştüm . Rüyamda test yapıp pozitif çıktığını görmüştüm ve vücut ısım çok arttı sıcaktan duramıyor gibiydim eşim çok sıcağım diye sarılmak bile istemiyordu . Reglime 2 gün kala test yapmıştım pozitifi görmüştümAnladim cnm Allah sabır versin. Nasıl emindin gebe olduguna bir belirti vs varmiydi cnm
Ben daha once hic hamile kalmadim bilmiyorum yani
Aynen öyle canım hayırlsıı artıkHayırlısı olsun kuzum bekleyelim bizde
Bende hep lavaboda bakiyorum. Kendinimizi avutacak birseyler ariyoruz bence hayirlisi cnm insallah olumlu sonuclanir bu ay ben kendimi cok farkli hissediyorum genelde adet olacagim zaman istahim acilirdi bu ay yok tatli krizi yemek vs yokBir de canım şunu merak ediyorum . Sanırım bu rahim ağzı testinde de pozisyonda önemli yani çiş yapar pozisyonda hissettim 2-3 cm sonra ama jinekolojik masası pozisyonunda hiç bi şeye değmiyor ben anlamadım ya hamile olmak için bi umut arıyorum sanırım şurda bekleyeceğim 3-4 gün ama geçmiyor zaman
Senin ne zaman belli olcakBende hep lavaboda bakiyorum. Kendinimizi avutacak birseyler ariyoruz bence hayirlisi cnm insallah olumlu sonuclanir bu ay ben kendimi cok farkli hissediyorum genelde adet olacagim zaman istahim acilirdi bu ay yok tatli krizi yemek vs yokvucut isisi bende de biraz yukseldi yanaklarim kirmizi kirmizi
Cnm benm yarin adet gunu ben gittim 6 da aksam idrari ile ucuz test yaptim negatifti bekliyorum adetten bir kac gun gecmesiniSenin ne zaman belli olcakhadi inşallah güzel haberler alalım ya
![]()