- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
Adetınız ne kadar gectı sizin kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canmCnm benm yarin adet gunu ben gittim 6 da aksam idrari ile ucuz test yaptim negatifti bekliyorum adetten bir kac gun gecmesini
Orası öyle tabiki ben kendi kendime tuhaf oldum da ondanAfedersin cnm esin zarar vermiyor da parmagin hic zarar vermez:)
Sor cnmKızlar bişey sorcam yaa
Hayirlisi bakalim benim goguslerim ikiye katlandi sanki dusa girince hisstim cok fena agriyorlar :)Orası öyle tabiki ben kendi kendime tuhaf oldum da ondanbir parmağımı indirdikçe girdi herhangi bir yere takılmadı ve sadece kasiklarimda ara ara batma oluyor suphelendim bi
![]()
Hayirlisi bakalim benim goguslerim ikiye katlandi sanki dusa girince hisstim cok fena agriyorlar :)
Canm ne yaptın tekrar testi yaptın mıCnm benm yarin adet gunu ben gittim 6 da aksam idrari ile ucuz test yaptim negatifti bekliyorum adetten bir kac gun gecmesini
Yok cnm yapmadim testim yok işteyim. Pazar günü yapacagm eger olmazsamCanm ne yaptın tekrar testi yaptın mı
Sonucu bana da bildir olur muYok cnm yapmadim testim yok işteyim. Pazar günü yapacagm eger olmazsam![]()
Elbette insallah olumlu olursa daha iyi olurSonucu bana da bildir olur mu![]()
Naptin cnm doktor ne dediKızlar bişey sorcam yaa
Bi de ben 3 buçuk ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı maalesef canım kürtajdan İlk gebeliğimde çok emindim hamileyim diye ama bu sefer değilim gibi hissediyorum . Kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyolardı ama olmadı sanırım![]()
Beklemek çok zorDoktorda bana hemen kalırsın dedi ama 5 ay oldu hala yok yok
Allahımmmm bu bekleyişlerimizin mükafatını verir inşallahÇok zor 7 yıl benmde![]()
Naptin cnm doktor ne dedi
Merhaba cnm yok bence dogru degil maalesef 1 yil olacak hala hamile kalamadimMerhaba konu üzerine baya zaman geçmiş ama hamile misiniz? Parmak testle deniyorsunuz sanırım. Doğru muymuş