• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakar mısınız?

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
kızlar ben nişanlıma bir kaç takım çamaşır ve bir kaç takım da pijama aldım. ama bütün ihtiyaçlarını görecek kadar değil! biraz daha alayım mı diye çevreme sorduğumda, annesi oğluna alıp verir dedi? nişanlım da ben de ailelerden uzağız ve böyle şeylerden de hiç haberi yok. ailesi de bana hiç şunu aldık, bunu aldık vs demedi. ben de soramam ki :( pijama çamaşır deyip geçmeyin epey tutuyor. erkek anneleri oğlunun kişisel ihtiyaçlarını alıp koyar mı kızlar? boşuna masraf etmek istemiyorum da.

erkekler de bebek değil ya ihtiyaç duycakları şeyleri alcaklardır yani sonuçta :9:ne biliyim yani mantık olarak :1:

erkekler de bebek değil ya ihtiyaç duycakları şeyleri alcaklardır yani sonuçta :9:ne biliyim yani mantık olarak :1:

ne biliyim canım yaa :)) açıkcası kullandığı pijamasını, çamaşırını getirmesini istemiyorum. nihayetinde yalnız yaşıyor nasıl yıkıyor koruyor bilemem :)) bizim akrabalar hep oğullarına çeyiz mahiyetinde kişisel eşyalarını almışlar. ama bilemiyorum ki onlar da alırlar mı? ben kendim bile yeni bile olsa kullanılmış çamaşır pijama götürmeyeceğim. sadece sevdiğim eşofmanlarımı götürüyorum. baktım eskileri koymuşlar ben de çaktırmadan çöpe atarım :)))

annesine sorsan olmaz mı ki. ama çamaşır dediğimiz şeyde sürekli kullanılan giyim. fazla olsada bişey olmaz ki. sen kararınca al bennce abartmadan. pijama takımı da çok olsa bile yatılı misafirlerinin işine yarar.

annesine sorsan olmaz mı ki. ama çamaşır dediğimiz şeyde sürekli kullanılan giyim. fazla olsada bişey olmaz ki. sen kararınca al bennce abartmadan. pijama takımı da çok olsa bile yatılı misafirlerinin işine yarar.

canım misafir için zaten aldım. nişanlıma da aldım ama ihtiyaç kadar değil. annesine sorsam mı ki? utanıyorum da :( nişanlıma çamaşırın var mı filan sormak tuhafıma gidiyor. öyle çok masraf var ki bir kaç takım daha alsam bile bütçemi zorlayacak. inşallah alırlar yani

canım niye sen alıyorsun anlamadım. nişan sepeti için mi bunlar. değilse benim billdiğim kadarıyla kız erkeğin çamaşırını almaz. bende nişanlıyım nişanlım için hiç iç çamaşırı almadım çeyizime

canım niye sen alıyorsun anlamadım. nişan sepeti için mi bunlar. değilse benim billdiğim kadarıyla kız erkeğin çamaşırını almaz. bende nişanlıyım nişanlım için hiç iç çamaşırı almadım çeyizime

canım bizde de hep erkek anneleri oğlunun kişisel giyim eşyalarını çeyiz niyetine alıp koyarlarmış. mış diyorum çünkü yaşamadan farkında değildim. ama k.validem bu konuları pek bilen ve önem veren biri değil. görümcem var o da yönlendirmiyor. arkadaşlarıma sorduğumda bir çok yerde kızın çeyizinde hem kendi hem erkek için çamaşır, pijama vs bulunurmuş. ben de bunları duyunca bir kaç takım aldım. kendime alırken kaliteli alıp da nişanlıma basit bir şey almak istemedim. şimdi onlardan hiç ses çıkmıyor, acaba diyorum almazlar mı? yani şu yorganı aldım, şunu yaptırdım, ya da daha önceden şunu almıştık diye hiç bir şey konuşmuyorlar. diğer eşyaları da zaten nişanlım kendi alıyor. ben de erkekler bu konulardan habersizler ya, ev düzmek deyince onlara sadece büyük eşya gibi geliyor. kalkıp valizine giyilmiş, nasıl yıkandığı belli olmayan çamaşırları koyup getirmesini istemiyorum:( bizim çevre bu tip şeylere çok önem verir. yani hem nişanlım hem ben mahcup olalım istemiyorum. akşam laf arasında nişanlıma sahi ailen de sana çeyiz falan almıştır illa diye şakayla sordum. bilmem ki ne gibi şeyler dedi. ne bileyim çamaşırdır, pijamadır, çarşaftır vs dedim. aldılarsa da hiç haberim yok dedi. nişanlım 10 küsur yıldır ailesinden uzak yaşıyor. hiç bahsetmiyorlarsa almazlar gibime geliyor. artık bugün yarın gidip almayı düşünüyorum.

onu bunu boşver cnm ya kendi giydiği eşyaları varsa eski değillerse al bir güzel yıka giysin evlendikten sonrada alınır böyle şeyler dert etme yani boşver kimseyede sorma hallolur allah başka dert vermesin. kayın validemin kanser olduğunu öğrendim bugün çok kötüyüm kızlar:14::14:

onu bunu boşver cnm ya kendi giydiği eşyaları varsa eski değillerse al bir güzel yıka giysin evlendikten sonrada alınır böyle şeyler dert etme yani boşver kimseyede sorma hallolur allah başka dert vermesin. kayın validemin kanser olduğunu öğrendim bugün çok kötüyüm kızlar:14::14:

fazla özen gösteriyorum galiba :(( ne bileyim her şeyimizi çok özenerek aldım, kimseden de bir şey beklemedim aslında. ne ailemden, ne nişanlımın ailesinden. herkes bir şeyler deyince acaba alındı mı, alındıysa boşuna masraf etmeyim dedim işte. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, her şey sorunsuz geçti saçma sapan işlerle sorun çıksın istemedim :( az önce görümcem aradı zaten problemli biri konu da açmıştım. kalktı kocanın giyimini sen düşüneceksin vs bir sürü laf etti :(( sanki şu ana kadar her şeyi kendi düşünmüş de ben düşünmemişim gibi. rahat olun biz düşünüyoruz, dert etmeyin kendinize deyip, daha fazla saçmalamasına izin vermeden kapadım telefonu.

bu arada geçmiş olsun canım ne kanseriymiş acaba? benim annem de 4 yıl önce mide kanseri oldu. çok şükür atlattı artık. inşallah erken teşhistir? allahım bütün hastalara şifalar versin.

görümcem tuhaf biri :( nişanlım aradı şimdi de, annesine sormuş bilmediğim hazırlıklarınız var mı anne diye. ona göre bilelim ki boşuna masraf yapmayalım demiş. yani beni öne sürmemiş BİZli konuşmuş. buraya kadar sorun yok. annesi de oğlum senin bana gönderdiğin paralarla ben epey hazırlık yaptım ama evde yer olmadığı için ablanın yük dolabına koymuştum demiş. sonra mahcup mahcup ablan benim ihtiyacım var deyip, bütün çarşafları, sana aldığım bazı şeyleri paketten çıkarıp haberim olmadan kullanmış demiş :(( nişanlım yazık şokta bana söylüyor. keşke söylemeseydin, bilmeseydim siz aranızda halletseydiniz dedim:(( sinirlenmiş de epey. bana dedi ki, bak benim ablam böyle biri, bil ki yarın öbür gün yapmak istediğin şeye hayır yapma, gerek yok dediğimde sebebini kurcalama dedi. çok şaşırdım. bu kadından uzak durmam gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum. bana sıçramasın da ne hali varsa görsün.

görümcem tuhaf biri :( nişanlım aradı şimdi de, annesine sormuş bilmediğim hazırlıklarınız var mı anne diye. ona göre bilelim ki boşuna masraf yapmayalım demiş. yani beni öne sürmemiş BİZli konuşmuş. buraya kadar sorun yok. annesi de oğlum senin bana gönderdiğin paralarla ben epey hazırlık yaptım ama evde yer olmadığı için ablanın yük dolabına koymuştum demiş. sonra mahcup mahcup ablan benim ihtiyacım var deyip, bütün çarşafları, sana aldığım bazı şeyleri paketten çıkarıp haberim olmadan kullanmış demiş :(( nişanlım yazık şokta bana söylüyor. keşke söylemeseydin, bilmeseydim siz aranızda halletseydiniz dedim:(( sinirlenmiş de epey. bana dedi ki, bak benim ablam böyle biri, bil ki yarın öbür gün yapmak istediğin şeye hayır yapma, gerek yok dediğimde sebebini kurcalama dedi. çok şaşırdım. bu kadından uzak durmam gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum. bana sıçramasın da ne hali varsa görsün.

gerçekten yuh . nasıl kullanmış onları ne kadar ayıp. senin görümce fena canım.
bu arada kayınvalidenin arayıp hani bizde şu var bu var şunu alma kızım felan demesi lazım. benimkiler oyle yapıyo ama ben genede laf olmasın diye alıyorum. da hiç çamaşır düşünmemiştim daha kendi pijamalarım bile tam değil. sadece nişan sepetinde gelenler var:26:

gerçekten yuh . nasıl kullanmış onları ne kadar ayıp. senin görümce fena canım.
bu arada kayınvalidenin arayıp hani bizde şu var bu var şunu alma kızım felan demesi lazım. benimkiler oyle yapıyo ama ben genede laf olmasın diye alıyorum. da hiç çamaşır düşünmemiştim daha kendi pijamalarım bile tam değil. sadece nişan sepetinde gelenler var:26:

valla canım kullanmış işte. k.validem de yerine koyamadım, koyamayınca da sustum diyormuş:(( ben 3 takım çamaşır, bir yazlık bir kışlık pijama takımı bir de güzel bir eşofman takımı almıştım. yapacak bir şey yok, nişanlımla gidip ihtiyacı kadarını birlikte gidip alıcaz. herkes yerini kendi hazırlarmış. bu olandan sonra hak ettiği kadar değer veririm olur biter. saygısız olmam ama uzak dururum.

fazla özen gösteriyorum galiba :(( ne bileyim her şeyimizi çok özenerek aldım, kimseden de bir şey beklemedim aslında. ne ailemden, ne nişanlımın ailesinden. herkes bir şeyler deyince acaba alındı mı, alındıysa boşuna masraf etmeyim dedim işte. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, her şey sorunsuz geçti saçma sapan işlerle sorun çıksın istemedim :( az önce görümcem aradı zaten problemli biri konu da açmıştım. kalktı kocanın giyimini sen düşüneceksin vs bir sürü laf etti :(( sanki şu ana kadar her şeyi kendi düşünmüş de ben düşünmemişim gibi. rahat olun biz düşünüyoruz, dert etmeyin kendinize deyip, daha fazla saçmalamasına izin vermeden kapadım telefonu.

bu arada geçmiş olsun canım ne kanseriymiş acaba? benim annem de 4 yıl önce mide kanseri oldu. çok şükür atlattı artık. inşallah erken teşhistir? allahım bütün hastalara şifalar versin.

iyi demişsin cnm istediği cevabı almış görümcen:9: troid cnm gecen ay troidlerini aldılar patalojide kanser bulmuşlar tedaviye başlıcaklar yayılmış sanırım allahtan dileğim kendi annemi kanserden aldı ama nişanlımın annesini bize bağışlasın allah kimsenin annesini başından eksik etmesin:43:

iyi demişsin cnm istediği cevabı almış görümcen:9: troid cnm gecen ay troidlerini aldılar patalojide kanser bulmuşlar tedaviye başlıcaklar yayılmış sanırım allahtan dileğim kendi annemi kanserden aldı ama nişanlımın annesini bize bağışlasın allah kimsenin annesini başından eksik etmesin:43:

canım tez zamanda iyileşir inşallah. kanser çok zor bir hastalık, tedavi süreci çok çok zor :( annemden çok üzüldük, seni anlayabiliyorum. allah başınızdan eksik etmesin canım. anneciğine de rahmet diliyorum.

canım tez zamanda iyileşir inşallah. kanser çok zor bir hastalık, tedavi süreci çok çok zor :( annemden çok üzüldük, seni anlayabiliyorum. allah başınızdan eksik etmesin canım. anneciğine de rahmet diliyorum.

saol cnm senin annenin adınada sevindim benim annemde mide kanseriydi ama 4. evrede anlaşıldı malesef tedaviye cvp vermemişti:14:herşey kısmet cnm alnımıza ne yazıldıysa ondan öteye geçemiyoruz malesef

Merhaba ben 7. aylık evliyim hiç bilmezdim böyle şeyler , o yüzden durumunuzu anlıyorum.

Normalde damat anneleri verio mu bilmiyorum da benim kaynanam vermemişti ( vermedi almadı ne yaptı ki ? demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın )

Adetleri öyle değildir ya da o telaşla o aklına gelmemiş olabilir

Ben almıştım baya iç çamaşırı ve 1 tane de pijama takımı o yetti eşime

Ama ne kadar alabiliyosan o kadar koy, ille de bu değil ama başka da eksikler çıkıyor onu da evlendikten sonra beraber çıkar alırsınız yetmezse bile (:

Kolay gelsin , mutluluklar dilerim.

Merhaba ben 7. aylık evliyim hiç bilmezdim böyle şeyler , o yüzden durumunuzu anlıyorum.

Normalde damat anneleri verio mu bilmiyorum da benim kaynanam vermemişti ( vermedi almadı ne yaptı ki ? demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın )

Adetleri öyle değildir ya da o telaşla o aklına gelmemiş olabilir

Ben almıştım baya iç çamaşırı ve 1 tane de pijama takımı o yetti eşime

Ama ne kadar alabiliyosan o kadar koy, ille de bu değil ama başka da eksikler çıkıyor onu da evlendikten sonra beraber çıkar alırsınız yetmezse bile (:

Kolay gelsin , mutluluklar dilerim.

sağol canım el birliğiyle evimizi kuruyoruz, allah mutluluk versin gölge edenleri de bertaraf etsin yeter. ben de sana mutluluklar diliyorum ;)

Back
X