erkekler de bebek değil ya ihtiyaç duycakları şeyleri alcaklardır yani sonuçtane biliyim yani mantık olarak
annesine sorsan olmaz mı ki. ama çamaşır dediğimiz şeyde sürekli kullanılan giyim. fazla olsada bişey olmaz ki. sen kararınca al bennce abartmadan. pijama takımı da çok olsa bile yatılı misafirlerinin işine yarar.
canım niye sen alıyorsun anlamadım. nişan sepeti için mi bunlar. değilse benim billdiğim kadarıyla kız erkeğin çamaşırını almaz. bende nişanlıyım nişanlım için hiç iç çamaşırı almadım çeyizime
onu bunu boşver cnm ya kendi giydiği eşyaları varsa eski değillerse al bir güzel yıka giysin evlendikten sonrada alınır böyle şeyler dert etme yani boşver kimseyede sorma hallolur allah başka dert vermesin. kayın validemin kanser olduğunu öğrendim bugün çok kötüyüm kızlar
görümcem tuhaf birinişanlım aradı şimdi de, annesine sormuş bilmediğim hazırlıklarınız var mı anne diye. ona göre bilelim ki boşuna masraf yapmayalım demiş. yani beni öne sürmemiş BİZli konuşmuş. buraya kadar sorun yok. annesi de oğlum senin bana gönderdiğin paralarla ben epey hazırlık yaptım ama evde yer olmadığı için ablanın yük dolabına koymuştum demiş. sonra mahcup mahcup ablan benim ihtiyacım var deyip, bütün çarşafları, sana aldığım bazı şeyleri paketten çıkarıp haberim olmadan kullanmış demiş ( nişanlım yazık şokta bana söylüyor. keşke söylemeseydin, bilmeseydim siz aranızda halletseydiniz dedim ( sinirlenmiş de epey. bana dedi ki, bak benim ablam böyle biri, bil ki yarın öbür gün yapmak istediğin şeye hayır yapma, gerek yok dediğimde sebebini kurcalama dedi. çok şaşırdım. bu kadından uzak durmam gerektiğini bir kez daha anlamış bulunuyorum. bana sıçramasın da ne hali varsa görsün.
gerçekten yuh . nasıl kullanmış onları ne kadar ayıp. senin görümce fena canım.
bu arada kayınvalidenin arayıp hani bizde şu var bu var şunu alma kızım felan demesi lazım. benimkiler oyle yapıyo ama ben genede laf olmasın diye alıyorum. da hiç çamaşır düşünmemiştim daha kendi pijamalarım bile tam değil. sadece nişan sepetinde gelenler var:26:
fazla özen gösteriyorum galiba( ne bileyim her şeyimizi çok özenerek aldım, kimseden de bir şey beklemedim aslında. ne ailemden, ne nişanlımın ailesinden. herkes bir şeyler deyince acaba alındı mı, alındıysa boşuna masraf etmeyim dedim işte. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, her şey sorunsuz geçti saçma sapan işlerle sorun çıksın istemedim az önce görümcem aradı zaten problemli biri konu da açmıştım. kalktı kocanın giyimini sen düşüneceksin vs bir sürü laf etti ( sanki şu ana kadar her şeyi kendi düşünmüş de ben düşünmemişim gibi. rahat olun biz düşünüyoruz, dert etmeyin kendinize deyip, daha fazla saçmalamasına izin vermeden kapadım telefonu.
bu arada geçmiş olsun canım ne kanseriymiş acaba? benim annem de 4 yıl önce mide kanseri oldu. çok şükür atlattı artık. inşallah erken teşhistir? allahım bütün hastalara şifalar versin.
iyi demişsin cnm istediği cevabı almış görümcentroid cnm gecen ay troidlerini aldılar patalojide kanser bulmuşlar tedaviye başlıcaklar yayılmış sanırım allahtan dileğim kendi annemi kanserden aldı ama nişanlımın annesini bize bağışlasın allah kimsenin annesini başından eksik etmesin
canım tez zamanda iyileşir inşallah. kanser çok zor bir hastalık, tedavi süreci çok çok zorannemden çok üzüldük, seni anlayabiliyorum. allah başınızdan eksik etmesin canım. anneciğine de rahmet diliyorum.
Merhaba ben 7. aylık evliyim hiç bilmezdim böyle şeyler , o yüzden durumunuzu anlıyorum.
Normalde damat anneleri verio mu bilmiyorum da benim kaynanam vermemişti ( vermedi almadı ne yaptı ki ? demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın )
Adetleri öyle değildir ya da o telaşla o aklına gelmemiş olabilir
Ben almıştım baya iç çamaşırı ve 1 tane de pijama takımı o yetti eşime
Ama ne kadar alabiliyosan o kadar koy, ille de bu değil ama başka da eksikler çıkıyor onu da evlendikten sonra beraber çıkar alırsınız yetmezse bile
Kolay gelsin , mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?