- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.213
- 158
- Konu Sahibi Gezen lady
-
Ayol ruhum daraldi.Arkadaşlar benim hayatımda birisi vardı her şey çok güzeldi böyle aramızda ki ilişki falan bana da çok iyi davranıyor du buluşuyorduk kafamız uyuştu neyse dün değil önceki gün biz buluştuk güldük eğlendik vaya evinde televizyon izledik abur cubur falan neyse evin oraya bıraktı beni giderken yaz dedi sarıldık ettik eve gittim geldim aşkım dedim bende hayatım dedi naptiniz babanla dedim bir şey yapmadık hayatım dedi o mesaj o mesaj sonrası yok ben uyudu sandım neyse geceye kadar falan bekledim uyanmaz diyip uyudum sabah kalktım mesaj yok öğlen oldu 3 endişelendim başına bir şey mi geldi diye asla yapmaz böyle arkadaşına yazdım aradı onu aracı boşaltıyorum demiş tabi sinirlendim insan sabah işim var bugün yazamicam der neyse arıyorum yazıyorum bakmıyor bi daha o kişiye arattirdim en sonunda bana yazdı sağa sola yazma diye yazdirtma o zaman dedim yazma dedi bana bi açıklama yapmak zorundasın dedim sebepsiz yere gidiyorsun dedim disardayim yazicam dedi ses soluk yok o gece uzun mesaj yazıp kendine iyi bak yazdım dün sabah gördü dün akşam 6 gibi de dün işlerim vardı demiş o kadar kendine iyi bak dedim onu yazmis sonra tekrar yazdım bir şey yine bakmadi şuan hala ayni ama hüzünlü şarkı atıyor ve buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim işte evlilik konularını bile konuştu benimle altın gibi kız aliicam falan dedi her şey iyiydi hoştu sizce ne olmuş olabilir bilmeden bir şey mi yapmışımdır
Eski türk filmlerinde kaldı sanıyordum evlenecem,seviyorum,bana güven diye adama inanıp yatmak.Konu sahibi üzülmeyin dik durun tecrübe edindiniz.Boyle her seviyorum diyene inanmayın ,saf olursanız işiniz zor......
Öyle bir kız bulursa haber versin.Yahu adam cinsellik için eve çağırıp sonra işi bitince postalamış işte. Yakasına yapışıp durmayın artık az gurur. İstemiyor belli ki sizi. İleride gider ailelerin tavsiyesiyle hanım hanımcık bir kız bulur evlenir böyleleri net söylüyorum.
Avrupa Yakası’ndaki Mürüvvet gibiÖyle bir kız bulursa haber versin.
Hanım hanımcık diye alemin anlı şanlı kaşarını alır asıl böyle tipler
E tamam işte bende onu diyorum.Avrupa Yakası’ndaki Mürüvvet gibi
Ya demek istediğim şey, bu zihniyetteki erkek tipleri bir kadınla birlikte olunca ondan hemen soğuyup “namussuz” olarak yaftalıyor. Sonra gidip görücü mörücü bir şeyler buluyolar kendilerine akraba ortamlarından. Konu sahibi adamın yakasından düşse ve daha fazla gururunu ezdirmese çokk iyi olacak…
Göz görmeyince gönül katlanır mantığı var o namus bekçilerindeE tamam işte bende onu diyorum.
Görücü mörücü buldukları da ne olduğunu ne bilecek.
Herkesin bir geçmişi var .
Bu ziyniyetteki erkekler de hanım hanımcık diye hiç istemediği türden bir kadınla evlenebilir
Boşver iyi oluyor onlara.Göz görmeyince gönül katlanır mantığı var o namus bekçilerinde
Yaa konu sahibi gör bunları, seni istemeyenin sen hiç peşine düşmeBoşver iyi oluyor onlara.
Kendileri her kızı gagalayacak pürü pak el değmemiş kız alıcak aklı sıra.
İlahi adalet var.
Dikiş nakış işlerinden anlayan hatuna denk gelsinler
Oğlak erkeği de olabilirSizi kesinlikle istemiyor, ağır taş yerinde güzeldir . Lütfen değerinizi bilin onunla doğmadınız. Bu adam yay erkeği gibi davranıyor hiç sevmem yay erkeğini
Aynen ben oğlak kadınıyım. Bu işler tam benlikOğlak erkeği de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?