- 22 Kasım 2022
- 12
- -6
- 1
- 21
- Konu Sahibi Gezen lady
-
Derken?buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim
Bu kadar gizem fazla değil miArkadaşlar benim hayatımda birisi vardı her şey çok güzeldi böyle aramızda ki ilişki falan bana da çok iyi davranıyor du buluşuyorduk kafamız uyuştu neyse dün değil önceki gün biz buluştuk güldük eğlendik vaya evinde televizyon izledik abur cubur falan neyse evin oraya bıraktı beni giderken yaz dedi sarıldık ettik eve gittim geldim aşkım dedim bende hayatım dedi naptiniz babanla dedim bir şey yapmadık hayatım dedi o mesaj o mesaj sonrası yok ben uyudu sandım neyse geceye kadar falan bekledim uyanmaz diyip uyudum sabah kalktım mesaj yok öğlen oldu 3 endişelendim başına bir şey mi geldi diye asla yapmaz böyle arkadaşına yazdım aradı onu aracı boşaltıyorum demiş tabi sinirlendim insan sabah işim var bugün yazamicam der neyse arıyorum yazıyorum bakmıyor bi daha o kişiye arattirdim en sonunda bana yazdı sağa sola yazma diye yazdirtma o zaman dedim yazma dedi bana bi açıklama yapmak zorundasın dedim sebepsiz yere gidiyorsun dedim disardayim yazicam dedi ses soluk yok o gece uzun mesaj yazıp kendine iyi bak yazdım dün sabah gördü dün akşam 6 gibi de dün işlerim vardı demiş o kadar kendine iyi bak dedim onu yazmis sonra tekrar yazdım bir şey yine bakmadi şuan hala ayni ama hüzünlü şarkı atıyor ve buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim işte evlilik konularını bile konuştu benimle altın gibi kız aliicam falan dedi her şey iyiydi hoştu sizce ne olmuş olabilir bilmeden bir şey mi yapmışımdır
Söz vermişler birbirlerine ayrılmıcaz diyeDerken?
Söz ver demişDerken?
Sevgiliniz kaç yaşındaArkadaşlar benim hayatımda birisi vardı her şey çok güzeldi böyle aramızda ki ilişki falan bana da çok iyi davranıyor du buluşuyorduk kafamız uyuştu neyse dün değil önceki gün biz buluştuk güldük eğlendik vaya evinde televizyon izledik abur cubur falan neyse evin oraya bıraktı beni giderken yaz dedi sarıldık ettik eve gittim geldim aşkım dedim bende hayatım dedi naptiniz babanla dedim bir şey yapmadık hayatım dedi o mesaj o mesaj sonrası yok ben uyudu sandım neyse geceye kadar falan bekledim uyanmaz diyip uyudum sabah kalktım mesaj yok öğlen oldu 3 endişelendim başına bir şey mi geldi diye asla yapmaz böyle arkadaşına yazdım aradı onu aracı boşaltıyorum demiş tabi sinirlendim insan sabah işim var bugün yazamicam der neyse arıyorum yazıyorum bakmıyor bi daha o kişiye arattirdim en sonunda bana yazdı sağa sola yazma diye yazdirtma o zaman dedim yazma dedi bana bi açıklama yapmak zorundasın dedim sebepsiz yere gidiyorsun dedim disardayim yazicam dedi ses soluk yok o gece uzun mesaj yazıp kendine iyi bak yazdım dün sabah gördü dün akşam 6 gibi de dün işlerim vardı demiş o kadar kendine iyi bak dedim onu yazmis sonra tekrar yazdım bir şey yine bakmadi şuan hala ayni ama hüzünlü şarkı atıyor ve buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim işte evlilik konularını bile konuştu benimle altın gibi kız aliicam falan dedi her şey iyiydi hoştu sizce ne olmuş olabilir bilmeden bir şey mi yapmışımdır
Kötü düşünmeyin önce elini sonra gönlünü vermiştirDerken?
YATMIŞ ABLASI)))Derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?