- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 13
- 25
- Konu Sahibi Gezen lady
Hahahahh aynen kesinlikle katılıyorumAynen ben oğlak kadınıyım. Bu işler tam benlik oğlak erkeği ancak bir oğlak kadını ile tam bir aşk yaşar , o yüzden uzak durun kızlarrre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahh aynen kesinlikle katılıyorumAynen ben oğlak kadınıyım. Bu işler tam benlik oğlak erkeği ancak bir oğlak kadını ile tam bir aşk yaşar , o yüzden uzak durun kızlarrre
Niye ya bende oğlagım.Aynen ben oğlak kadınıyım. Bu işler tam benlik oğlak erkeği ancak bir oğlak kadını ile tam bir aşk yaşar , o yüzden uzak durun kızlarrre
Oğlak erkeğini ben de sevmem. Ama oğlak erkeğinin tek sırrı zor olmandır. Zor oldukça o seni kovalarNiye ya bende oğlagım.
Hiç sevmem oğlak erkeğini.
Ama oğlak erkeği bu kadar kaypak olmaz.
Nede olsa oğlak yani
Altın kaplamaya gelir inş.altın gibi kız alıcam mı
Kovalamaz oğlak Burcu erkeği.Oğlak erkeğini ben de sevmem. Ama oğlak erkeğinin tek sırrı zor olmandır. Zor oldukça o seni kovalar
Oğlak erkeğini ben de sevmem. Ama oğlak erkeğinin tek sırrı zor olmandır. Zor oldukça o seni kovalar
Kesinlikle öyle çıkarı varsa asla peşini bırakmaz, ama gerçekten severse de deli, divane gibi birşey olur.Kovalamaz oğlak Burcu erkeği.
Çıkarı varsa kovalar o ayrı.
Aşırı mantıklı duygusuz erkekler.
Toprak grubunu sevmem .
Bazı erkekler böyle… yapacak bir şey yok, senden çok hoşlanmıyor ama hoşlanıyor gibi yapıyor. Bunu neden yapıyorlar anlamıyorum ama çok tip var böyle. Yakında tanımaya başlarsın baştan bu tipleriArkadaşlar benim hayatımda birisi vardı her şey çok güzeldi böyle aramızda ki ilişki falan bana da çok iyi davranıyor du buluşuyorduk kafamız uyuştu neyse dün değil önceki gün biz buluştuk güldük eğlendik vaya evinde televizyon izledik abur cubur falan neyse evin oraya bıraktı beni giderken yaz dedi sarıldık ettik eve gittim geldim aşkım dedim bende hayatım dedi naptiniz babanla dedim bir şey yapmadık hayatım dedi o mesaj o mesaj sonrası yok ben uyudu sandım neyse geceye kadar falan bekledim uyanmaz diyip uyudum sabah kalktım mesaj yok öğlen oldu 3 endişelendim başına bir şey mi geldi diye asla yapmaz böyle arkadaşına yazdım aradı onu aracı boşaltıyorum demiş tabi sinirlendim insan sabah işim var bugün yazamicam der neyse arıyorum yazıyorum bakmıyor bi daha o kişiye arattirdim en sonunda bana yazdı sağa sola yazma diye yazdirtma o zaman dedim yazma dedi bana bi açıklama yapmak zorundasın dedim sebepsiz yere gidiyorsun dedim disardayim yazicam dedi ses soluk yok o gece uzun mesaj yazıp kendine iyi bak yazdım dün sabah gördü dün akşam 6 gibi de dün işlerim vardı demiş o kadar kendine iyi bak dedim onu yazmis sonra tekrar yazdım bir şey yine bakmadi şuan hala ayni ama hüzünlü şarkı atıyor ve buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim işte evlilik konularını bile konuştu benimle altın gibi kız aliicam falan dedi her şey iyiydi hoştu sizce ne olmuş olabilir bilmeden bir şey mi yapmışımdır
Valla yazdiklariniz benim bile icimi baydi. Cocuk da sizden sikilmis olabilirArkadaşlar benim hayatımda birisi vardı her şey çok güzeldi böyle aramızda ki ilişki falan bana da çok iyi davranıyor du buluşuyorduk kafamız uyuştu neyse dün değil önceki gün biz buluştuk güldük eğlendik vaya evinde televizyon izledik abur cubur falan neyse evin oraya bıraktı beni giderken yaz dedi sarıldık ettik eve gittim geldim aşkım dedim bende hayatım dedi naptiniz babanla dedim bir şey yapmadık hayatım dedi o mesaj o mesaj sonrası yok ben uyudu sandım neyse geceye kadar falan bekledim uyanmaz diyip uyudum sabah kalktım mesaj yok öğlen oldu 3 endişelendim başına bir şey mi geldi diye asla yapmaz böyle arkadaşına yazdım aradı onu aracı boşaltıyorum demiş tabi sinirlendim insan sabah işim var bugün yazamicam der neyse arıyorum yazıyorum bakmıyor bi daha o kişiye arattirdim en sonunda bana yazdı sağa sola yazma diye yazdirtma o zaman dedim yazma dedi bana bi açıklama yapmak zorundasın dedim sebepsiz yere gidiyorsun dedim disardayim yazicam dedi ses soluk yok o gece uzun mesaj yazıp kendine iyi bak yazdım dün sabah gördü dün akşam 6 gibi de dün işlerim vardı demiş o kadar kendine iyi bak dedim onu yazmis sonra tekrar yazdım bir şey yine bakmadi şuan hala ayni ama hüzünlü şarkı atıyor ve buluşmadan önceki akşam da bana söz verdi işte birakmicam sende ver dedi verdim işte evlilik konularını bile konuştu benimle altın gibi kız aliicam falan dedi her şey iyiydi hoştu sizce ne olmuş olabilir bilmeden bir şey mi yapmışımdır
Bir oğlak kadını olarak eğer aşık olursam gurur kavramı yok olur. Kovalarım. Ama erkekleri çok aşık olsa bile bir anda bırakabilirler. Ben de sevmemKovalamaz oğlak Burcu erkeği.
Çıkarı varsa kovalar o ayrı.
Aşırı mantıklı duygusuz erkekler.
Toprak grubunu sevmem .
Ay ben oğlakların sevdiğine inanmıyorum çıkar ilişkisi kurarlar.Kesinlikle öyle çıkarı varsa asla peşini bırakmaz, ama gerçekten severse de deli, divane gibi birşey olur.
Oğlaklar guzel saplantılı asik olurAynen ben oğlak kadınıyım. Bu işler tam benlik oğlak erkeği ancak bir oğlak kadını ile tam bir aşk yaşar , o yüzden uzak durun kızlarrre
Hayir ben cok seviyorumAy ben oğlakların sevdiğine inanmıyorum çıkar ilişkisi kurarlar.
Gerçi artık herkes öyle de neyse
Ben de oğlak kadınıyım.ayni siz gibiyim.nhicbir erkeğin peşinden kosmadim bu güne kadar. Ama birine çok aşık olmustum, beni çok uzmesine rağmen , bir ben bir o ,hep birbirimizi kovaladik. Kendime pes dedim yanioğlak kadinlari fedakar oluyor asik olunca.bizkm doğru insanları sevmemiz lazimBir oğlak kadını olarak eğer aşık olursam gurur kavramı yok olur. Kovalarım. Ama erkekleri çok aşık olsa bile bir anda bırakabilirler. Ben de sevmem
Bende gurur vardır ya.Bir oğlak kadını olarak eğer aşık olursam gurur kavramı yok olur. Kovalarım. Ama erkekleri çok aşık olsa bile bir anda bırakabilirler. Ben de sevmem